106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • FREAK
    hmmmm nem rossz ötlet! :D

és még logikus is, mert orr nélkül a nyálkahártya közvetlenebb kapcsolatban van a külvilággal :D
  • Ramza
    Na látod, ilyenek vagyunk.
    Engem meg az ezredszer elmesélt vak csodaember nem tudott már annyira megmozgatni (bár legalább a végén kiderült egy-két dolog, ami az alapfelállást borította).
    Mikor lesz film az orr nélküli emberről, aki jobban érezte a szagokat orros társainál? :)
  • FREAK
    Kill Bill ügyben tökéletesen egyetértünk. Lehet, hogy én maradtam le valamiről, ami miatt nem jött le a lényeg, de egy filmnek önmagában kell helytállnia, vagy tévedek?
  • PetruZ
    Lehetek őszinte? A Kill Bill első részét láttam és számomra iszonyat unalom volt, a másodikra nem is voltam kiváncsi. Ez van. ;)

A Zatoichi túlságosan tökéletes vérét meg betudom egyszerűen a japán ízlésvilágnak. Japán film, japánoknak készült, nem nekünk, engem nem zavart és nem is borított ki.

Hogy ontopik is legyek: Returner (Ritaanaa). Dettó japán film, de ez már sci-fi, erős időutazásos és ufós alapokon. Az alapsztori röviden: jönnek a csúnya ufók és legázolják az emberiséget. Már csak egy utolsó erőd van Tibetben, ahol a túlélők egy időgépet szerkesztenek és visszaküldenek egy fiatal lányt a támadás előtti napokba, hogy próbálja megakadályozni a dolgokat. Összefut egy fejvadásszal, eleinte elég zűrös a kapcsolatuk, később kiderülnek új dolgok a fejvadász és a lány számára is (pl. nem igazán úgy történtek a dolgok, ahogy azt a jövőben tudni vélték), felbukkan a fejvadász örök ellenfele is, szóval van ám piff-puff, meg bullet-time is, estébé. A sztori nagyon erős és több fordulatot is tartalmaz, a vége pedig egyáltalán nem szokványos hollywoodi rózsaszín katyvasz, minden meg lesz magyarázva, minden szál el lesz varrva és időparadoxon sincs.
    Angol felirattal láttam, szerintem a szöveg is jó.
    Értékelés: 9/10.
  • Ramza
    Oké, csak sokan egy másik "tisztelgős" filmet meg ezerrel leszólnak itt ugyebár (lassan a Mónika sóban lehet majd egy "beszólok Tarantinonak" részt tartani...).
    Avérrel nem az a baj, hogy béna, hanem az, hogy túlságosan is tökéletes. Aligha lehetett a rendezőnek az a célja, hogy egy ilyen "tisztelgős" filmben computer animációval tegye hiteltelenné az egészet...
    Egyébként ez lenne a legkevesebb, én pl. nem szólom le, a film jó, csak éppen olyan távol van a kiemelkedőtől mint Makó Jeruzsálemtől.
  • Bucser
    Utóübbi évem legrosszabb eddig látott filmje kétségtelenül

A MUSKÉTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahh A Dumas regényt így megerőszakolni.... Még most is ráz tőle a hideg és sírógörcsöt akarok kapni tőle... Le is töröltem gyorsan...
  • PetruZ
    Többen fanyalogtatok itt a Zatoichi-n, szerintem viszont jó volt. A film maga tisztelgés a '60-as években készült eredeti és azok későbbi folytatásai, tévésorozatai előtt, a "béna" vér szerintem teljesen szándékos volt. Kitano film, úgyhogy egyrészt elég komoly részek is voltak benne, meg olyanok is, ahol folyt a könnyünk a röhögéstől. Megjegyzem, angol felirattal néztem, nem tudom, milyen a magyar (ha van egyáltalán), de angolban nagyon jól ültek a poénok is.
    Szóval szerintem: 8/10.
  • Rosco
    Hali,

Holnapután 2 CD-s verzóhoz tud valaki feliratot?

köszi
    Rosco
  • Bandew
    Én moziban láttam először, szal nekem már lehet. :-D
  • Loál János #13435
    Iszonyat sok usernél láttam, asszem én is leszedem.

De nem nézem meg!
  • Bandew
    Én letöltöttem DC-ről, mert mázlimra pont egy olyan usert fogtam ki, akiről 100-al töltöttem. :-D
  • CSOCSO
    nah esku?? honnan van meg?:)
  • FREAK
    fiataloknak készült, tetszett is nekik
  • PREMIERE1
    Mona Lisa mosolya
    -----------------
    5/10, mert elég gyengus Julia Roberts film!

Zatochi
    -------
    Ezt is láttam ... Néha azt hittem egy régi Clint Eastwood filmet nézek.

Van Helsing
    -----------
    Hagyjuk!

Saints and Soldiers
    -------------------

9.5/10

Egy objektív háborús film. A németek nem feltétlenül nácik, egy hihető változatot kapunk a malmedy-i mészárlásra, jók a szereplők, jó az operatőr, jó a sztory, bár háborúsban nehéz újat alkotni, ha nem sorozatot csinál az ember. NAGYON ajánlom mindenki figyelmébe, akinek az Elit Alakulat bejött!!!

Amúgy így kezdődik a film:

MEDAL OF HONOR
    PRODUCTIONS
    PRESENTS

:)
  • winnie
    Amerikai Szépség popcorn film

LOL:)))
  • Sephi
    Belleville randevu -

Szohoz nem jutok. zsenialis volt. Nem akartam hogy vege legyen. Egyszeruen hogylehet ilyet kitalalni? Amikor a oreg neni elmegy bekat fogni aszitem lepordulok az agyrol. Ez nem vigjatek de nem is komoly film. 10-est erdemel mindeki azi ezen dolgozott. Ezt a storyt bazz. Es a zene!
    Csak kar hogy ilyen rovid :(
  • Bandew
    JAPÁN
    Elég béna film volt, és nagggggyon unalmas (tényleg az). Néha voltak benne szép képek, de semmi több. Amúgy a címnek semmi köze nem volt a filmhez.
    1,5/10
  • Bandew
  • FREAK
    hát nézd, ha sokat kefélsz, belefáradsz, szóval ez mindennel így van :)
  • Bandew
    Hát ez az. Egyáltalán nem művészi, de a sok barom azt mondja.
  • Bandew
    Amúgy film ügyileg teljesen mindenevő vagyok, és mindent megnézek, még amiről tudom, hogy szar lesz akkor is, mert amíg nem láttam, addig nem alkothatok róla véleményt. Ha pedig a film szar, akkor is megéri végignézni, mert azzal csak több tapasztalata lesz az embernek.
    Bevallom, minél több filmet látok, annál kevesebb film tetszik csak igazán. Ez nem tom jó-e vagy rossz, de ez van.
  • FREAK
    Amerikai Szépség popcorn film, attól, hogy kicsit magvas még sehol nincs a művészettől

kurva késő van ehhez, majd holnap folytatjuk
  • Bandew
    Nincs gond se nálam, se nálad.
    Ezek csak vélemények. Én így látom, te úgy látod. Emiatt nem kell senkinek kiakadnia. Nem anyázok senkit akinek tetszik a Passió vagy a Ryan, elfogadom, hogy tetszik nekik, megértem, de nekem nagyon nem jönnek be, ennyi az egész.
  • Bandew
    Sztem a logom megtéveszt. Hetente MINIMUM egyszer elmegyek megnézni egy "művészfilmet". Egyszerűen én csak így gondolom. Pl az Amerikai szépség is ezért nem tetszett, mert szinte láttam a rendező béna fejét, ahogy elhatározásra jut:
    -Én most csinálok egy művészfilmet!
    Ez sztem nagyon lol.
    Az ember csináljon egy filmet (bármilyen témában) és hozza ki magából a maximumot. Ha mindent belead, és nem tömi tele béna másoktól ellesett klisékkel, akkor tényleg nagyon jó lesz és művészi.
  • FREAK
    lásd be, hogy nálad lesz a gond... a Rettenthetetlen max felkavaró, de egy a sok egyformán megoldott film közül, a Passió meg nem csak a zsidókat rázta meg

én bírom a vért, és nem hánytam el magam, de fele ilyen hatásos nem lenne a film a nyers valóság nélkül
  • FREAK
    akkor jól értettem, és szerintem hülyeség

ahogy a festményeknél is van virágcsendélet meg Picasso, a zenében is van Kozsó meg Portishead, a filmeknél is van tömegfilm, művészi megfontolásból készített film, amit a többség nem ért, mert nem látják a szépet egy finom megvilágításban, vagy egy különös párbeszédben stb

kis koromban utáltam Woody-t, most imádom, mert közben rájöttem, mit akar mondani, és így már érthetőek a filmjei

sorolhatnám, de ha nem jártál Cirko Gejzírbe, vagy legalább Művészbe, akkor minek?
  • Bandew
    De hát ez az, hogy szvsz pl a Passió egyáltalán nem sokkoló, hiába mutatnak mindent, de a Rettenthetetlen számomra az volt, és nem azok a jelenetek amiket mutattak, hanem amiket csak sejtettek.
  • Bandew
    Ezt sztem félreértetted. Nem azt mondtam, hogy egy film nem lehet művészi. Csak azzal van tele a tököm, hogy valaki csinál egy filmet ami fekete-fehér, meg hosszú vágatlan jelenetek vannak benne, meg közelről mutatnak benne arcokat...stb., attól azt már művészfilmnek nevezik. Sztem egy hollywoodi látvány-film is lehet művészi, ha tényleg nagyon jó. Szal én ezt úgy értettem, hogy ilyen műfaj, hogy művészfilm, nem létezik, csak pár hülye ráerölteti ezt a nevet egy-két filmre.
  • Bandew
    Na pl az Ellenség a kapuknál tetszett. :-D
  • RelakSfromhome
    Holnapután

Hááátőőőizééé.... Mér csak északi félteke? egyáltalán miért maradt állva New York-ban akár egyetlen épület is? Szvsz kicsit fura, de az effektek tűrhetőek (már amik voltak...)
  • Dynamic
    Hehe, akárkinek megmutattam azt részt, rögtön a szeméhez kapott, hogy "Báázzeg"
    :)
  • Glpetyus
    "visszafele játszás"

• Glpetyus
    Hmmm-hmmm...
  • fifi
    Nem volt rossz film. De a visszafele játszás baromság volt sztem. Az egyedül a Mementoban jött be nekem értelmezhetően...
    SPOILER!
    A gázpalackos bunyó viszont nem volt gyenge!
  • Dynamic
    Irréversible az eredeti címe.Eléggé megosztotta a nézőket.Bevallom néha szívesen megrugdostam volna Gapar Noét(rendező):))
  • Glpetyus
    Nem ismerem:((
  • Dynamic
    Ha már a naturalizmusnál tartunk, kíváncsi vagyok kinek tetszett a Visszafordíthatatlan.Nem háborús, de amúgy elég beteg szerintem:DDD
  • Glpetyus
    Bálond:)
  • Glpetyus
    Hát a kettő közűl az volt a jobb...

De akkor is RYAN RYAN
  • Nyiri
    A fegyverek szava nem tetszett. A katonak voltuk-t direkt emiatt nem akartam megnezni, de lattam az HBO-n es szvsz jo. Vegre egy vietnami film, ahol a masik oldal is megszolal :)