1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Lehetek őszinte? A Kill Bill első részét láttam és számomra iszonyat unalom volt, a másodikra nem is voltam kiváncsi. Ez van. ;)

A Zatoichi túlságosan tökéletes vérét meg betudom egyszerűen a japán ízlésvilágnak. Japán film, japánoknak készült, nem nekünk, engem nem zavart és nem is borított ki.

Hogy ontopik is legyek: Returner (Ritaanaa). Dettó japán film, de ez már sci-fi, erős időutazásos és ufós alapokon. Az alapsztori röviden: jönnek a csúnya ufók és legázolják az emberiséget. Már csak egy utolsó erőd van Tibetben, ahol a túlélők egy időgépet szerkesztenek és visszaküldenek egy fiatal lányt a támadás előtti napokba, hogy próbálja megakadályozni a dolgokat. Összefut egy fejvadásszal, eleinte elég zűrös a kapcsolatuk, később kiderülnek új dolgok a fejvadász és a lány számára is (pl. nem igazán úgy történtek a dolgok, ahogy azt a jövőben tudni vélték), felbukkan a fejvadász örök ellenfele is, szóval van ám piff-puff, meg bullet-time is, estébé. A sztori nagyon erős és több fordulatot is tartalmaz, a vége pedig egyáltalán nem szokványos hollywoodi rózsaszín katyvasz, minden meg lesz magyarázva, minden szál el lesz varrva és időparadoxon sincs.
    Angol felirattal láttam, szerintem a szöveg is jó.
    Értékelés: 9/10.