106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Van benne valami.
    Sima USA múvi, John Frankenheimer rendezésében.
  • winnie
    kérdem én, hogy a ronin mióta francia film?

a másik meg, hogy a kommersz, nagyköltségvetésú francia filmek azok csak egy részei az igen nagy múltú francia filmgyártásnak
  • zaki
    a farkasok szövetsége 1. fele jó vót, de ami utána jött az katasztrófa...

Roninnak mind2 fele fasza volt
  • Blasta
    A farkasok szöv-ben tényleg kihagyhatták volna azt a kardpárbajt.
    Úgy jobb lett volna!
  • FREAK
    az a baj a francia filmek többségével, hogy elkezdődik kurva jól, a végéig állat, aztán az utolsó 10 percben olyan istentelen baromságokat vagy hipergagyi sablonokat raknak bele, hogy ölni tudnék tőle

Ronin, Farkasok Szövetsége.... Ha 10-15 perccel korábban fejezik be, tök jó filmek lennének...
  • FREAK
    tény, de valljuk be, gázos tény, ha neked KOMOLYAN tetszik egy film, amiben repül a szupertaxi :) reggeli gyerekműsorban még elmegy, bár kétlem, hogy lenne gyerek, aki ilyen agyzsugorító "szórakoztatást" érdemelne
  • Sephi
    Ugyan! Attol hogy neked nem teccik nekem tecchet!
  • Sephi
    Igaz! Valami skot patikustol van!
  • LezLee
    Titkos ablak

Hát, ez a film sem fogja bővíteni a jólsikerült King-adaptációk táborát sajnos. Teljesen kiszámítható, kevés helyszínen játszódik, a feszültséget csak percekre képes fenntartani, egyedül talán Depp rajongóinak érdemes megnézni, meg aki egy könnyed thrillert akar látni, és nem akar agyalni a sztorin. Én jobbra számítottam, bár talán annyira nem volt rossz, mint amennyire sokan lehúzták ezt a filmet, egyszer talán fogyasztható a dolog.

10/6
  • fifi
    Francia slashert? Sorold... :)
  • FREAK
    nekem az eleje tetszett jobban, többet vártam tőle, az utolsó 30 perc totál vontatott volt, az üldözés meg egyenesen idegesítő

de még mindig ez, mint Jet Li vagy John Woo :D
  • Mike at home
    Zatoichi vere egyaltalan nem vol tokeletes, csupan jelkepes
    Hogy a japan filmeket csak a japanoknak keszitik, ezzel messze nem ertek egyet
  • Mike at home
    Harry Potter 3.

Korrekt darab, es meg izgalmas is (pedig olvastam)
    Jobb mint a 2, az elsovel van egy szineten

9/10
  • Jano
    Megint a Félelem és reszketés Las Vegasban, szinkronosan.
  • CSOCSO
    en se vagyok tole elajulva de nehany nolog nagyon jo volt benne:) en meg mindig csak azt tudom mondani.. barcsak ilyeneket tudnanak mostansag a magyarok:(
  • Nyiri
    En is most lestem meg. Nem vagyok tole elajulva, de nem is rossz.
  • I.C.ram
    Megnéztem a Belleville-i Randevút. Nagyon tetszettek a rajzok. Főleg azért, mert a rajzokból is tudott következtetni minden dologra az ember. Zene is jó volt. Egy bajom volt csak, hogy néha kicsit lassú volt a menete, de ez lehet annak tudható be, hogy hullafáradtan néztem meg.
  • artschi
    A maszk Jim Carrey-vel... nosztalgia rulz! :)
  • CSOCSO
    hmm.. mar azt hittem hogy en vagyok az .. de se csunya se kopasz nem vagyok... szal akkor kitol szerezted??:)
  • FREAK
    így van, ide akartam kilyukadni
  • Bandew
    Azok sorozatok nem?
    De én nem mondom, hogy nincs rossz francia film. Minden nemzetnek megvan a maga rossz és jó filmjei.
  • FREAK
    és "Az első csók" vagy "Hélene és a fiúk"? :D
  • FREAK
    lehet, de olyan kis eccerű film, lehet mellette beszélgetni :)
  • Bandew
    De azok fizetett filmek. :-)
  • FREAK
    helyből Taxi 2-3 és ami azóta jött, de még sorolhatnám :)
  • Sephi
    Jaja erre en is akartam reagalni de mondom nem kezdek el megint egy vitat. Szsz en meg egy rosz francia filmet sem lattam.
  • winnie
    azért meglepő, hogy jó, mert francia?
  • Rosco
    A Kutyaszorítóban szvsz nem csak a színészek teszik naggyá. Én a Ponyvaregény után láttam, és akkor igenis úttörő film volt. Az ötlet jó, egy egyszerű sztorit baromi érdekessé tudott tenni.(egyébként a vér eltúlzása már ott is megjelent. Az egyik színész haslövést kap a filmben. Nos ezzel a sebbel kb. másfél órát fekszik, holott köztudott, hogy max 20 perc és kampec. Alatta a vértócsa meg 3 négyzetméter. Madsen viszont k*rva jó. :-)
    A Csendes óceános hasonlat tetszett. :-)
    Olyan a Kill Bill mint a Duke Nukem volt anno: hentelsz disznó módon, majd jön a főellenség ("entering the boss") és ha ő meg van, jöhet a következő pálya. :-)
  • fifi
    Nagyon jó film volt. Ráadásul francia, ami meglepő...
  • Ramza
    Faszt nem volt jó :D
  • Sephi
    Valami pasitol van aki automanias es csunya ... no meg neha kopasz :)))))))))))))))))
  • VinylToy #13453
    Magasfeszültség

Nem volt jó...nem szeretem az ilyen filmeket :D
    DELETE!

• Loál János #13452
    Nekem mégis jobban tetszik, mint a Ponyvaregény.
  • Bandew
    Nekem eddig az összes Tarantino film tetszett. Egyszerűen jó.
  • FREAK
    a Kutyaszorítóban sem egy nagy durranás, a színészek viszik el, gyakorlatilag csak nagy arcokat látsz benne

egyszer megnéztem, de már alig maradt meg valami belőle, csak annyi, hogy Madsen naggggyon gonosz tud lenni :)
  • PetruZ
    Persze, ez tiszta sor, sokszor én is így vagyok velük. :)
  • PetruZ
    Ja, és a tisztelgés: Tarantino munkásságát én tisztelen és nagyon nagyra értékelem. Majd' minden filmjét láttam már, kedvencem a Ponyvaregény (sajnos a sokak által még többre értékelt Kutyaszorítóban-hoz még nem volt szerencsém). A Bill - szerintem - körülbelül pont annyival lett hosszabb, mint amennyi miatt két részre lett vágva. A másik a túlzott "nipponizálódás". A filmmel szerintem pontosan azt történt, ami a legtöbb nem távol-keleti rendező esetén megtörténik, ha távol-keleti filmet akar készíteni: Tarantino meg akarta mutatni, hogy ő nagyon is érti az ottani emberek észjárását és tud "japános" filmet csinálni. Szerintem nem sikerült. Láttam már jónéhány echte japán filmet (sci-fit, akciót, történelmi drámát és kutyaközönséges szamurájos-nindzsás vagdalkózásokat is) és a Kill Bill nem ilyen. De nem is amerikai, ez is tény. Valahogy olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy Tarantino nem tudta igazán egyik kontinenshez sem kapcsolni, és végül a Csendes-óceánba pottyant az egész.
    A film mellett viszont fel tudom hozni, hogy van egy-két igazán jól sikerült jelenete is, mint pl. az elején a lövöldözés a konyhában, a vége felé a kardpárbaj a kertben. De pl. a többség által körülrajongott óriás hosszúságú harcjelenet a nyolcvanvalahány fickóval... hát az nagyon gáz lett. Az oké, hogy túlzásokkal egy csomó japán filmben találkozni, de szvsz ez a jelenet messze túllőtt a célon. Időben is, látványban is. Az "enter the boss"-jellegű belépők, a ráközelítős kameramozdulatok mind ismerősek a távol-keleti filmekből, de a köztes részek szerintem nagyon rosszul sikerültek.

Ez is csak egy vélemény, egy a sok közül. Nem vagyok műértő, sem kritikus, de még csak filmes szakember sem. De én így látom, ez a véleményem.
  • Loál János #13447
    Nálam még horror-filmekkel is előfordul!!!!!!!!!!!44 :D
  • Ramza
    Sokszor vagyok ezzel így én is.
    Vannak filmek, amiket tízből kilenc ember imád, a szaksajtó el van ájulva, én mégis értetlenül nézem - és ugyanez fordítva is szokott lenni.

Azt hiszem addig nincs gond, amíg ez nem állandósul :)
  • Bandew
    Asszem hamarosan lesz! :-D
    A parfüm!
    Bár annak a főhösnek van orra. :-DDD