106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pffff.....Most sikerült megnéznem a Taxi 3-at...Hogy ez mekkora egy szenny....nagyon szar poénok,nagyon erőltetett dolgok,80 perc hossz(nevetséges)......2/10 (a DTS hang miatt...:)) -
Nyiri #13683 Nem.
En leginkabb azt nem ertem, hogy Petruz mire ertette azt, kihagy ellenerveket. Megkerdezte a COPS produceret aki elmondja miert csinalnak ilyen musorokat. Nem itelkezett csak leadta a mit mondott. Aztan a fegyvertartokat (amikor a pelenkas kislany elott meseli az anyja terepruhaban es m16-ssal hogy miert is tart fegyvert). Akkor sem itelkezik csak kerdez. O is NRA tag es meg is rakerdez kenyes dolgokra. Filmben van olyan jelenet is, hogy elzavarjak vagy nem allnak vele szoba az ellenervvel elo allni tudo egyenek. (ez aztan jo kifejezes). -
Ramza #13682 Esetleg mert akkor ugyanolyan szintre kerül, mint az általa elítéltek? -
Nyiri #13681 Ha az amerikai kormany megteheti ugyanezt, akkor a rendezo miert nem? -
Nem! 9/11, mert az a következő filmje a rendezőnek!
-
winnie #13679 jaja, és ha már jet li - még a once upon a time in china 1. része is volt :O micsoda idők voltak!!! -
Ez biztos? Emlékeim szerint az ertéelen csak két korai Woo/Yun-Fat filmet adtak, a The Killer-t (Gyilkosok gyilkosa) és a The Corruptor-t (Mocskos zsaruk), mást nem. Bár attól még lehetett, hiszen a karikázás előtti időkben lement pár korai Jet Li film is, mint pl. a Black Mask.
-
Nem, a film jeleneteiben nincs hazugság. Abban van, ahogy összevágták egy filmmé, ugyanis szándékosan eltorzít dolgokat, illetve szándékosan kihagy ellenérveket.
-
Nyiri #13676 Kola, puska, sultkrumpli: Most neztem meg, pedig mar reg akartam. Elotte sok mindent olvastam a filmrol. Azt is hogy tele van hazugsaggal. Ha csak a fele igaz, az mar szomoru. A media befolyasarol eleg sok igazsagot mond el. 9/10. -
winnie #13675 bakk, a hard boiled-ról és az rtl-köpködésről jut eszembe, hogy anno ezt a filmet még az rtlklubon láttam 
-
de
-
Hard Boiled (Chow Yun-Fat, Tony Leung, ...) (1992)
10/10
John Woo legjobb filmje és számomra a legnagyobb akciófilm, amit eddig valaha is láttam. Woo későbbi (hollywood-i) munkáit korábban már láttam, de most már azt is tudom, hogy az azokban szereplő híresebb jeleneteket mindet ebből a filmből vette (persze kicsit feltupírozva azokat). Ez egy pazar mestermű, a hongkongi stílusú akciófilmek abszolút etalonja, a korábbi hasonló remekművek, az A Better Tomorrow és a The Killer tökéletes esszenciája igazi, élő (!) karakterekkel, jó és fordulatos sztorival és hihetetlen látvánnyal, ami a korabeli technikai szinthez mérten is lehengerlő, a jelenetek megkomponáltsága és egységessége pedig a teljes két óra minden perce alatt a padlóhoz szögezi a néző állát. Persze nem Woo találta fel a spanyolviaszt, persze ilyesmi filmek ezrével készültek abban az időszakban, de csak "ilyesmi" filmek. A Hard Boiled viszont egyszeri és - véleményem szerint - utánozhatatlan. Másolni lehet. Újra előadni? Kizárt.
Minden fanatikusnak kötelező darab.
A többiek persze most húzni fogják a szájukat... :)
-
Ott volt a smile a végén, nem? ;)
-
"Jo" ez a Háborgo szarság a tv2-n.....viz alatt is minden elektromos vacakPl:neonvilágitás,kapcsoloszekrények,sűtö!! műxik.......hmmmmmm -
igen, de sztem Petruz csak hülyéskedett (mert ha nem...
)
-
Jaja.
Ez nem lopás hanem a kult film elötti tisztelgés. Persze poénosra véve.
-
Még a karakterek is ugyanazok. :) Szerintem ha nagyon keresi valaki, még a tigriscsíkos Cadillac-et is meg lehetne találni vhol. ;)
-
off: vice cityben 1ik kis házba be lehet menni, a fürdőszobában ott a láncfűrész + pár véres foltocska a falon
na meg a Vercetti villa "irodája 1 az 1ben úgy néz ki, mint Pacino-é
-
Árnyék Innsmount felett c.regény az alapja,és az Űnnep c.novellára is utal a vége-de jelenkorban játszodik -
a Dagont láttad?
-
A From Beyond nem Lovecraft adaptáció! Esetleg pár apróságot meríthettek belőle, de az egész alapsztori és a horrorjelenetek teljesen más jellegűek. Egyébként baró film. :)
Igazán jó Lovecraft-adaptációról azonban még nem hallottam...
-
ok...az lehet ,csak egy Lovecraft regényt illett volna poénoktol mentesebbre csinálni.....amugy sajna elég kevés van az ilyen adaptáciokbol -
Ramza #13662 A Re-Animator minden idők egyik legnagyobb és legjobb horror-kult mozija... -
ez ok volt de a Re-Animator /ami a Herb.West az ujjáélesztö-adaptácioja/ az gagyi lett...dc-n amugy 5-6 lovecraft film van....ma kezdtem el a From Beyond/Onnan Tulrol letöltását -
Takezó #13660 egyszer én is kezdtem egy lanosró tölteni, de sajna nem sikerült... még nem láttam Lavkraft adaptációt, pedig angyon kíváncsi lennék rá, hogy sikerül átadni a fílinget :) -
de amugy dc-röl van nekem is 1 Lan-os tagrol 5 ora alatt lejött -
dc?...ja nincs hun feliratom csak valami angol-spanyol keverák de anélkűl is jo volt -
Takezó #13657 megvan neked???????????????????????? :D KELLLLLL :D -
DAGON.....akinek ismerös H.P.Lovecraft annak ismerös lehet.. -
Scarface
10/10
Ui: A megnézése közben döbbentem rá, hogy a GTA: Vice City alkotói csapata egyszerűen egy tolvaj banda... :)
-
A pokolból (From Hell)-Johnny Depp
Jó volt...7/10...(lehetett volna kicsit brutálisabb
)
-
Van Helsing...
Szeretem a műfajt de ez... :I
3/10 a látványos jelenetek miatt... -
Kapitány és katona... 

Nekem nagyon bejött... ten! -
50 első randi - 50 first dates
Jópofa, aranyos film, egy kis könnyed szórakozásra tökéletesen megfelel. Ajánlom mindenkinek :) -
Nyiri #13650 Welcome to Colinwood: Reg nevettem ennyit. A vege nem tetszett, de amugy kurva jo film. Alakitasok es a szikron a helyen van. Nagyon ajanlott. -
Dühöngő bika: pfff, talán De Niro 1ik legjobb alakítása, nem semmi, hogy mennyit készülhetett a szerepre. azé kicsit furcsa volt látni 30+ kilóval :) nagyon tetszett a film, múltkor m1 lenyomta, de elfelejtettem megnézni, most is majdnem elfelejtettem, első 5 percről lemaradtam, biztos szétb*szott volna az ideg, ha ma is elfelejtem megnézni a filmet... -
:P
jó neked, én tényleg azt hittem, h a Shooter 1 másik faszi... -
Takezó #13647 igen, de a szívébe se szúrta a tűt... ez így nagyon szar volt... -
Jaja, azt is kihagyták amikor az utolsó katonávak megmérkőzik és benyomja a szájába a gyöngyöt. EZt az egészet kivágták!!! -
Arrol nem is beszelve hogy Ubul nem is Jon kutyusa (egyik ismerose hagyta nala)eredetileg a filmben pedig o kapja szal ez is furi na...