106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #13764
    bocs, de ha én milliomos szinész lennék akkor talán válogatnék, mert nem égetném magam egy ilyen szarban.. ez a film az ilyen kezdő kis fiatal szinészkéknek megfelelő mint ahogy láthzattunk is egy két nyálas ujoncot...
  • Takezó
    hát én tékából se vettem ki :D max HBO ;) a 3-at még nem is láttam :'(((( :D
  • Takezó
    én nagggyon nem :D
  • winnie
    nem véletlen, hogy a kegyetlen játékok moziban volt, de a két folytatás szigorúan csak videóra készült el
  • zaki
    egyetértek
  • Takezó
    átlagnál gyengébb, de az átlag is szar :)
  • Blasta
    NÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY?
    Arra a raka fosra? :-DDDDD
    Én egy kanyit nem adnék rá :-)
  • Takezó
    nézd, az én véleményem: :) (/10)
    KJ1: 6
    KJ2: 4
  • VinylToy #13756
    Pieces of April

Érdekes...

A csajt is inkább szívesebben nézem a Dawnson és a haverokban :D
  • Blasta
    3-at tippelhecc aztán mi jövünk :-)))))
  • Takezó
    tehát jó vagy szar? :D
  • hen-tes
    En es en meg a tehen - hmm hát ez
  • hen-tes
    3000.Miles.to.Graceland - ez tetszett :)
    jó kis bankrablás, meg poénok
  • hen-tes
    kegyetlen játékok három - mint az előzőek.
  • Sephi
    Kill Bill Vol.2 -

Hat mit mondjak errol? Semmit. Ez ugy tokeletes ahogy van. Egyet sem asitottam egesz film kozben es ez nalam mar azt jelenti hogy le tudot kotni. Mestermu.
  • Ramza
    Utóbbit.
    Trója csak egy rég elfeledfett város, míg szép Heléna egy jó nő.

;)
  • Roll
    Melyiket érdemesebb megnézni: A tróját vagy a Szép Helénát?
  • Blasta
    Nade baze, odajönnének hozzá Brad Tikal-hoz, hogy
    "baze, nesze az új történelmi szuperprodukció amiben te jáccanád achiles-t a félisten görögöt 20 milláért, vállalod?" hát ne mond már, hogy szégyelnéd elfogadni???!!!!

Brad Pittel ebben a filmben se volt semmi gond, tény, hogy egyéb filmjeiben nagyobbakat alakított.
    De attól, hogy nyáltengert csináltak aziliászból még nem lett kisebb vagy szarabb színész...
  • Sephi
    Remek pelda ugye a Godsend :)
  • winnie
    mintha a nagy nevek jelentenék a film pozitív vagy negatív minőségét...
  • I.C.ram
    Ne izulj, most minden nagy név ilyen olcsó szarokban fog játszani. John Travolta a punisherben, Akkor a Nagy Sándorban is csupa nagy név lesz majd, és szerintem nem fog többet érni a Trójánál.
  • Tikal #13743
    Elkövettem egy nagy hibát. Megnéztem a 21grammot két nappal később pedig a Troy-t.
    21grams 5/5
    tul sok szot nem érdemel mert jo kis film volt :D

ellenben a troja egy nagy rakás fos, csak jol felbasztam magam azon hogy kidobtam rá a pénzt... már az első jelenet után kapartam magam mikor brad pitt kinyirta az a hustornyot... vááá
    szirups szart csináltak ebbbol is... a troya rendezője pedig fekete listára kerult nálam meg brad pitt is, csunyán mellé fogott ezzel a szereppel.
  • Sephi
  • hen-tes
    most fogom megnézni a kegyetlen játékok hármat..
  • Ryleh
    ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ............Én a régi kutyáimrol néztem meg egy videokazit.....bazzzz??????:)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Sephi
    Hat en nem lattam a regit :(
  • Sephi
    21 gramm tenyleg jo volt.

Kill Bill 2 nem lattam meg :(

Mulholland Drive meg nalam egy 0. En nem ertekelm az ilyen DL filmeket.
  • Ramza
    Igen.
  • PetruZ
    Ez a remake, ugye? Mert van pár jelenet, amelyre nem emlékszem, hogy szerepelt volna az eredetiben...
  • winnie
    pedig sok jó film van - a legfrissebb a fahrenheit 9/11, michael moore-tól (kóla, puska sültkrumpli)
  • Kolbasz
    Nézd meg a 21 grammot vagy a Kill Bill 2-t. Vagy a Mulholland Drive-ot a Tabánban.
  • Alien
    Tegnap néztem meg a Pánikszobát, egész jó film.
  • Sephi
    Godsend -

Aszitem nem letezik meg olyan film amiben Robert DeNiro jaccik es rosz de tevedtem. Ennek se fule se farka. Siman ki lehetett mar talani a kozepe fele hogy mirol is szol. Tiszta baromsag volt. En mar annyira unom hogy mar egy jo filmet nem lehet latni :(
  • Kolbasz
    Megtekintettem A passiót is. Hatásvadász, öncélú, túlságosan elnyújtott. Ennyi röviden.
    Hatásvadász, mert sok a lassítás, a fájdalmas kamerába nézegetés, a görcsös földtúrás stb.
    Öncélú, mert brutális módon mutatja be Jézus megkínzását, túlságosan is részletesen és elnyújtva.
    Elnyújtott, mert túlságosan is szöszmötölve akar megmutatni minden szenvedést. A kereszt cipelése közben vagy négyszer elesik Jézus, mindezut lassítva mutatja állandóan a kamera. A film nagyjából két óra elnyújtott szenvedés.
    Mert ugye ez volt a cél. Minél inkább bemutatni, hogy Krisztus mennyit szenvedett, hogy megszabadítsa bűneitől az emberiséget. Nem vagyok vallásos, talán ezért is lehet az, hogy engem nem azok a részek ragadtak meg, amelyekben Mária néz a kamerába világfájdalmas tekintettel, meg amikor Jézus mondogatja, hogy: "bocsásd meg bűneiket, nem tudják mit cselekednek!" Én a filmnek egyetlen tanulságát látom, amelyet más mások is elmondtak Mel Gibson előtt: hogy mennyire kegyetlen tud lenni az ember a másik embertársával. Mikor cafatosra korbácsolják Jézus hátát, és utána megfordítják, hogy elölről is elvégezzék a munkát, akkor éreztem ezt, illetve a keresztre szögelés pillanatában. Az, hogy ez Jézussal történet meg, csak egy vallás körítése. Ettől nem lesz jó film. Mert semmi különös nincs benne a passiótörténet bemutatásán, és eltúlzásán kívül. Ez nem jó film, de nem is rossz. Közepes. Azért lenne nagy mű, mert Jézusról szól? És? Az ember mással is kegyetlen, vagy még kegyetlenebb...
  • CSOCSO
    LOAL:)
  • Sephi
    Dawn Of The Dead -

spoiler

Na kerem. Ez nem is lett volna rosz film de nagyon elcsesztek. Hogy miert? Lassuk csak.

-Sok olyan jelenet volt amikor egy normalis ember idegrohamott kaott volna felelemtol de filmunkben parszor oly nyugodtak voltak , foleg a noi karakterek , mintha minden a legnagyobb rendben lett volna. Remek pelda az amikor a mar zombi Andy veri az ajtot es amiutan fejbe lovik es kinyisak a kicsaj bent tok nyugodtan maszik ki.

-Minden egyes szereplonk mesterlovesz. Mindeki akinel fegyver volt hihetettlen modon mindig a fejre celzott igy nem is volt annyira nehez kinyiorni masfel tonna zombit. Gondolom hogy a nok foleg meg az incidens elott a hadseregben voltak elso osztaju sniperesek es mar csak par honap kellet hogy ujra besorozzak.

-A szereplokon bisztos lathatattlan tuzpajzs volt mert annal a jelenetnel amikor a tomegben all a ket kocsi hirtelen felrobatjak ugye a gaz palackot es minden zombi elszal de nekik semmi bajuk. Itt talan az a bibi hogy minaket kocsin csak racsok voltak ugyhogy siman ok is be kellet volna gyuladniuk.

-Egy ket jelenet tulsagosan el volt tulozva. Vegyuk peldaul a babas jelenetet mert akkor majd majdnem falatunk es kimentunk.

-Erdekesen egy par szereplonel mashogyan hatott a atvaltozas idozitese. Egyiknek ket nap kellet masiknak csak fel nap es volt aki par perc utan. Igen mondtak hogy halal utan azzonal atvaltoznak de a fentiek kozul csak egy halt meg es aztan valtozott.

-Amikor visza tertnek a hihetettlen mento akciobol a csatornabol az ajto be volt zarva ugye. Majd kesobb Steve aki az ajtora kellet volna vigyazon ott alt es rohogott a kocsiknal. Szerintem kicsit ott kellet volna agyoutni mert ugye csak a 90%-at a tarsasagnak veszejeztette.

Itt be is fejeznem mert meg tudnek irni. Ha a fenti jelenetek nem lettek volna vagy eppen maskepp lettek volna megoldva joggal alithatom hogy nem is lett volna annyira rosz film.

• Adam5
    Beverly Hills-i nindzsa :D
  • Sephi
  • Bandew
    ...
    A filmekhez képest. :-D
  • Ryleh
    ZATOICHI....jo,naturális brutal szamurájfilm ami mentes a "hállivudi" nyálas dolgoktol....