106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • wizy
    na letöltöttem a Fülkét (Phone Booth), ma este megnézem
  • Sephi
    Hidalgo -

Retentoen kozepes muvi. Jo is volt de unalmas is.
  • Roll
    Épp most fejeztem be Az ítélet eladó c. film nézését,
    szerintem egész jó kis film, tetszett. 6/10
  • winnie
    szeptemberben jelenik meg nálunk
  • Takezó
  • Sephi
    Peace!
  • Takezó
    szvsz is ;)
  • Sephi
    Na eleg lesz mar jo? Farasztol
  • Sephi
    Majd meg kell szerezni ezt DVD-en is... aszonynak is teccet es o is akarja latni az alternetivumot.
  • Sephi
    Ne hari de most oszinten hozzad ki a banat szolt? Mit kevered megint?

Felreertes volt es kesz. Nem mondtam en neki hogy bocsanatot kerjen csak hogy ne interpretaja mar igy a helyzetet.

Menyel halgassa O-Zone-t ha nincs jobb dolgod :)))))
  • Takezó
    "Hat semmi sem baj csak maskor ne ird ugy le mintha dikrekt vegig akartam volna alazni a nepet mert nem a stiluson..."
  • winnie
    butterfly effect: nemcsak a vége más, az egyikben van jósnős jelent, a másikba nincsen. plusz még egyes jelenetek hossza is más
  • Takezó
    nah azé ne oda lyukadjunk ki, hogy Petruz kérjen bocsánatot...
  • Sephi
    Hat semmi sem baj csak maskor ne ird ugy le mintha dikrekt vegig akartam volna alazni a nepet mert nem a stiluson...
  • PetruZ
    Mi van? Most mi a baj?
  • Sephi
  • Sephi
    Az tenyleg nagyon allat muvi de te moziba nezted vagy otthon? Nem masert de ket verzio letezik es mindakketonek mas mas a vege :)
  • Sephi
    Az a film olyan hogy tobszor meg lehet nezni egy evben :) Nekem is nagy kedvencem!
  • CalebJoe
    Most néztem meg a Butterfly Effect-et ,hát szerintem nagyon állat bírom az ilyen forgatós filmeket.
  • Ramza
    eXistenZ - így sok év után megnézve is tetszett a film, különösen a dulván szürreális békabelező üzem.
  • Ramza
    Igen, azt akarom megvenni.
    Hátha kockás hasat is adnak hozzá.
  • PetruZ
    Tetszett, jó volt. Én már régebben láttam egyszer és már akkor is felkeltette az érdeklődésemet. A figurák elég karakteresek és a sztori - egyszerűsége és az általában rezzenéstelen arcokról elhíresült pókerjátszmák bemutatása ellenére - érdekes, megkockáztatom, néhol még izgalmas is volt. Nem olyan, mint a Maverick... bár egynek az is elment.
  • Dynamic
    A pontozással egyetértek. Jó film, de nem a sokszor nézhető kategória.
  • Bucser
    Az egyik Men's Health magazinban ezt adták dvd mellékletnek:) Nem volt rá pénzem, hogy megvegyem sajna:(
  • Ramza
    Egyik nagy kedvencem.
    Egyrészt kivétel nélkül az összes szereplő eszméletlen nagyon alakít benne, másrészt szerintem rendben van a sztori, harmadrészt Edward Norton és Gretchen Mol plusz két pont alapból :D
    Én most nem néztem meg, mert meg akarom majd venni hamarosan dvd-n, de amúgy én is minimum 8 pontot dobnék rá.
  • Bucser
    NA megyek nézni: The Untouchables....
  • Bucser
    Nekem megvan... eredeti Trója helett volt bent valakinél Fakeként... Lehet énis megnézem... Bár sok színész köszönt vissza a Hercules és Xena című megaprodukciókból....

Jahh Pókembernél engem azért keserített el Ted Raimi és Sam Raimi neve, mert a Hercules és a Xena is az ő kezük alatt készült meg a Konor a kelta című "szuperprodukció is" és mind "hiteles" feldolgozás:) Szal ezért volt a félelem anno..:)
  • PetruZ
    És én vajon honnan tudjam, mit akartál érteni rajta, ha nem azt írod le, amit valójában érteni akartál rajta? Mindegy, hagyjuk, tényleg nem akarok flémet itt.
  • Sephi
    Azthalottam hogy az tenyleg jo muvi... lehet meglesem en is.
  • Roll
    Ma megnéztem a Szép Helénát, nekem tetszett.
    Nálam 7/10.
  • Bucser
    Nahh Pókerarcok: MTV1 műsorán végre értelmes film vágás újraszinkron meg reklám nélkül:) 7/10 de csakis edward Norton és Matt Damon miatt:) Nekem tetszett.. véleményeket várok...

Jahh és Most érkezik 23:20-kor az The Untouchables: Aki legyőzte Al Caponet.... Kihagyhatatlan...
  • Jano
    :D
  • Ramza
    ÉTEM!
  • Sephi
    Aj aj kaptajin!!!!
  • Jano
    KUSÉ!!!
  • Sephi
    O persze hogy sokfelekepp lehetett ertelmezni! n is pont errol beszeltem :)

A flem is egy csodalatos mondja ennek! azt is lehet sok fele keppen ertelmezni :))))

• Takezó
    :) nah, a flémstílust viszont legalább nem én kezdtem ;) nézd, te is elfogadtad azt, hogy sokféleképp lehetett értelmezni az írásod, én elfogadom azt, hogy nem úgy szántad és jelen esetben legyen a szándék a lényeg!
    :kézfogószmájli: ;)
  • Sephi
    De mondhatod neki mert a kedves ur azonnal undok es gyerekes viszapofazasal , mitobb unalomra utalo kotekedesi probalkozassal , probalta valahogy erdekesse tenni magat. De meg kell neki bocsajtani mert mar regen nem volt itt balhe es mar hianyzott neki vagy mi.

Meselt mar el nekem Takezo hogy milyen roppant inteligens gondolat vitt teged oda hogy a :

"Aki nem ertette meg a mondanivalojat annak hianyzik egy jo adag erzekenyseg a lelkebol."

mondtat neked ugy szolt hogy :

"akinek nem tetszett A csodálatos elme, az egy érzéketlen paraszt."

???

e meg vagy rola gyozodve hogy en direkte meg akartam serteni az embereket? Nem tunik fel neked hogy szandekomban sem alt senkit megbantani de Patruz teljesen kicsavarta az irasom ertelmet. Ez a baj az irassal mert 1000 fele keppen lehet ertelmezni.

Hagyuk a viszavalaszolos filozofiat oksa? Mondtam ha nincs jobb dolgod mintsemhogy hulygyerek-kent kotekedni a masikal akkor javaslom nyisd ki a Paint programot es rajzoja' kulonfele tropusi gyomolcsoket mert az nem annyira megertolteto!

Behalok eskuszom
  • Sephi
    Kerlek fejezd be. Semmi ertelme elinditani egy ujjab vitat. Roszul lett fogalmazva az irasom de mesze nem ugy akartam ertelmezni. Tudod jol hogy nem stilusom masokat megbantani es megalazni.
  • Bucser
    Én máshogy gondolom... A főszereplő zseni soha nem gyógyult meg.... Hanem megtanult együttélni a betegségével... Skizofrén személy gyógyulása az, ha eltűnik a többi személyisége... Mellesleg a Prof erősen autista volt... A többi személyisége pedig az autizmuson kívüli világa volt... Az egyik a költő a másik a eszélyt kereső ügynök a 3 pedig a gyermek aki mindent máshogy lát... Nekem tetszett ez a film, de nem a szerelem mindent ledöntő erejét látom benne, hanem azt ahogy bemutatják

1.: egy zseni is lehet beteg és mégis ember
    2.: Sok odafigyelés kell ahhoz, hogy valakin észre lehessen venni, hogy beteg

3.: Nem mindig a tökéletes gyógyulás az egyetlen út, hanem meg is lehet tanulni a betegséggel együtt élni és odafigyelni rá....