[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
De mondhatod neki mert a kedves ur azonnal undok es gyerekes viszapofazasal , mitobb unalomra utalo kotekedesi probalkozassal , probalta valahogy erdekesse tenni magat. De meg kell neki bocsajtani mert mar regen nem volt itt balhe es mar hianyzott neki vagy mi.
Meselt mar el nekem Takezo hogy milyen roppant inteligens gondolat vitt teged oda hogy a :
"Aki nem ertette meg a mondanivalojat annak hianyzik egy jo adag erzekenyseg a lelkebol."
mondtat neked ugy szolt hogy :
"akinek nem tetszett A csodálatos elme, az egy érzéketlen paraszt."
???
e meg vagy rola gyozodve hogy en direkte meg akartam serteni az embereket? Nem tunik fel neked hogy szandekomban sem alt senkit megbantani de Patruz teljesen kicsavarta az irasom ertelmet. Ez a baj az irassal mert 1000 fele keppen lehet ertelmezni.
Hagyuk a viszavalaszolos filozofiat oksa? Mondtam ha nincs jobb dolgod mintsemhogy hulygyerek-kent kotekedni a masikal akkor javaslom nyisd ki a Paint programot es rajzoja' kulonfele tropusi gyomolcsoket mert az nem annyira megertolteto!
Behalok eskuszom