106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pfff...hogy lehet egy lapon említeni ezt a két filmet??
a BHD SZERINTEM egy nagyon jó film,mentes mindenféle önsajnálattól,nyáltól...
A nap könnyei egy látványos akciófilm,propaganda célokra...
Egyébként ez sem annira rossz,ha elvonatkoztatunk ettől...
de nem, is túl jó :P -
Nagyon jó film -
Munkatársam szerint a sztori egy nulla, de a látványért megéri a ráfordított időt...Állítólag alig van képkocka amit ne b@sztattak volna digitálisan benne :) .... -
G_ArchAngel #14966 Immortel-t látta vki? vmi sci-fi/dráma/kaland... -
Mindenbe bele kell kötni? :)))))
6/10 most jobb??? :)) -
Nyiri #14964 Atomcsapda. Sokaig nem volt kedvem megnezni, de kar volt. Ez egy jo film! Kulon orom, hogy most egy amerikai film nem az American Power-rol szol :) -
HEhe én ezt már akkor tudtam mikor az elso trailerben megláttam ki a főszereplő. :)
-
Épp most akartam kérdezni hogy érdemes-e leszedni. Asszem tudtodon kívül is, de megáválaszoltad a kérdésem ;) -
6 bol 10
??? az szep!!:) -
The Chronicles of Riddick
Hát sajnos félelmem beigazolódott, nagyon elmentek a látvány irányába, és így egy közepes akció sci-fi lett belőle. Azért volt egy pár jelenet, ami tetszett, de ez édes kevés. Érdekes, hogy az amcsik mennyire vevők az ilyen "egyedül vagyok, mindenkit megölök" típusú hősfilmre. Csodálkozok, hogy kap még szerepeket ez a Vin Diesel gyerek, akinek abszolút nincs színészi tehetsége, bár az ilyen filmekhez nem is nagyon kell. Na mindegy azért nem volt olyan rossz a film, egyszer mindenesetre fogyasztható.
10/6 -
Abszolute igazad van!
Kivéve, hogy hasonlít a BHD-ra, mert arra egy szemernyit se, kivéve a háborús körítést... -
az jooo -
G_ArchAngel #14957 The Girl Next Door - 

-
BHD kicsit más kategoria, de neked mindegy :) -
Na meknéztem a 13-mat. Nemtom. Nem rossz, de annyira nem is jó. És nem tudom mit casináltam volna anyuka helyében. mondjuk biztos pofozkodtam volna ezerrel :( -
Nem, a süti szerintem a Diszkópatkányokból jött...
"hello! vidéki vagy? mi a körzetszámod?"
-
én nem csak a főszereplőt látom a filmet mert nem csak Tom Cruise-ról szólt hanem a lázadás miértjéről és arról, hogy miért lett belőle harc... A tradíciókról és tiszteletről mely erényeket a nyugati világ teljes egészében kiírtott a Japán kúltúrából szinte.. egyedül a családi viszonyokban lehet megtalálni még... JA és a Yakuzák között:) Engem abszolút nem érdekelt Cruise sorsának alakulása tőlem meghallhatott volna a film felénél is nem érdekelt volna Katsumoto figurája a hátán elvitte volna az egész filmet szerintem... -
De. Tipikus.
Esetleg néhol nyomasztóbb.
De semmi több.
Egy szép kis "12egytucat" tinihorror. -
Őt látom, mert főleg róla szól.
Ebből kiindulva max 6-ot érdemel a film nálam... -
Falling Down- Összeomlás... Mestermű a fogyasztói társadalom igazságtalanságairól.. Egy két résznál igazán Mr. Douglas helyébe tudtam képzelni magam... Mikor a kis koreai boltjában leáraz a baseballütővel vagy a gyorsétkezdében Uzival kéri a reggelit 11-kor mikor pedig már csak ebédet adnak:) NAgyon jó film egy érzelmileg labilis beteg emberről akit kikészített a szép új világ... -
stand by me - nem rossz film(king - hulla alapján készült) -
Egyetértek, ez az új remake szerintem valahol az ásítás és a Mr. Loál-féle Shrek2-re aggatott jelző (amit most nem idéznék, mert talán copyright-os ;) ) között van.
Most láttam: Tears of the Sun
Előre mondom, hogy nem adok rá pontot. :) Szóval ez a film - akár a hozzá hasonlított BHD - nekem marhára nem jött be. Szerintem ugyanaz a zászlólengetős, összeszorított fogú hősparádé mind a kettő, de ebben még több a baki is. Milyenek? Például:
-Az Amerikai Pilóta kockára téve mindent (felszerelést, embert, miegyebet), a lelkiismeretfurdalással gyötört Hős Amerikai Hadnagy egyetlen szavára ("Visszafordulunk") csak bólint és visszavisz mindenkit a háborús zónába - holott neki aztán csak az anyahajó parancsnoka adhat ilyen utasítást. Legalább megkérdezte volna, vagy beszólna rádión...
-A Hős Amerikai Csapat kíséri a menekülteket keresztül valami susnyással övezett úton. Minden Hős Amerikai klasszikus felderítő pózban, görnyedten, körbe-körbe kémlelve, óvatosan lépdel. Eközben a Buta Afrikai Menekültek szálegyenes derékkal menetelve *énekelnek*...
-Monica Bellucci ugyanaz a karakter, mint a Mátrixban: kemény akaratról tanúskodó szempillarebegtetés, két szóból álló határozott tőmondat, összeszorított száj, kibuggyanó mellek premier plánban, újabb kétszavas mondat, farkasszem nézése Hős Amerikai Hadnaggyal, goto 10.
-A Lemészárolt Falu támadása során csak a Hős Amerikai Hadnagy sebesül meg a karján ejtett vágástól, de a saját orvosa kérdésére csak azt mondja, hogy nem kell megvizsgálni - miközben az ujjainál láthatóan csorog lefelé a vér. Á, dehogy. A Hős Amerikai Hadnagyot csak az Egzotikus Doktornéni kötözheti be - jóval később.
-A leleplezett és lelőtt áruló nyakában lógó leleplezett rádióadóba rejtett nyilvánvaló csapdát a Buta Afrikai Kegyetlen Lázadó bambán aktiválja, bár előtte az Okos Afrikai Kegyetlen Lázadó már rászól - de sajna későn.
-satöbbi...
Valamint az a rengeteg klisés jelenet, ami felbukkan, nagyon zavart. Pl. a vaddisznós jelenetnél már üvöltött a filmből, hogy rá fognak lőni a palira.
Elnézést a kissé gúnyos hangvételért, de nekem már a hócipőm is tele van az efféle filmekkel... :-/
-
Roll #14947 Megnéztem ma 2 filmet. Az egyik a Titokzatos folyó volt, szerintem jó volt, nagyon király volt a befejezése.
7/10
A másik a Lovagregény, ez nem mai darab, de én még csak most néztem meg, és nagyon tetszett. 8,5/10 -
Ramza #14946 Az első 50-60 perc teljesen rendben van, ami azonban onnantól következik, szinte bármelyik tinihorrorból ki lehetne vágva.
Kár volt a végét elbaszni. -
winnie #14945 egyáltalán nem a tinihorror klisékre épít. tinihorrornak az, de nem tipikus. -
winnie #14944 ami biztos, hogy az előzetését meg kell nézni - az szenzációs, szerintem.
Texasi láncfűrészes - előzetes -
Ramza #14943 Szedd le az eredetit és az újat, hasonlítsd össze őket és döntsd el, hogy megérte-e az élmény :)
(nagyon megosztja az embereket a film - képtelenség megmondani, hogy érdemes-e megnézni) -
Te csak a Főszereplőt látod a filmben??? Katsumoto-ról beszélek... a Szamurájról... -
Gyönyörű film a hazaszeretetről????????
Tom Cruise elárulta a hazáját, legalábbis azokat akikkel a hazája szövetkezett és azok oldalán vonult csatába akik ellen "bevetették" volna...
A legLOL-abb az egészben, hogy utána még rajta hagyták az egyenruháját, hogy abban parádézzon a császár elött... -
Dehogynem az :_D -
winnie #14939 gonodolom a 2003-as. szerintem igen. nem tipikus tinihorror. -
Takezó #14938 szvsz nagyon nem :) -
G_ArchAngel #14937 Srácok, milyen a "Texasi láncfűrészes"? Megéri a letöltést? -
NA ma végre megnéztem az Utolsó szamurájt... Féltem tőle, hogy csalódást okoz és igen azt okozott, de kellemesen csalódtam benne. Gyönyörű film Barátságról, Becsületről és Hazaszeretetről... és hiba lenne Tom Cruise miatt nem megnézni...
8.5/10 A másfél pont levonás a befejezés miatt van, hogy Cruise visszament a családhoz ahol "fogságban tartották" -
winnie #14935 nem gondolom, hogy gyártanak, csak beszavaznak olykor páran poénból, szerintem -
Ramza #14934 Egy regisztrációval egy szavazatot lehet leadni.
Kétlem, hogy valaki azért gyártaná a fake user-eket, hogy jól lehúzhasson filmeket :)
Village - oké, addig nem alkotok róla véleményt, amíg nem láttam. -

-
áz ;)
olyan szépek arcú -
G_ArchAngel #14931 coctail?:) -
OPM #14930 én a malacka a hőst láttam nemrég :P
rómeó és júliában nagyon
a csaj!