1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Egyetértek, ez az új remake szerintem valahol az ásítás és a Mr. Loál-féle Shrek2-re aggatott jelző (amit most nem idéznék, mert talán copyright-os ;) ) között van.

Most láttam: Tears of the Sun
    Előre mondom, hogy nem adok rá pontot. :) Szóval ez a film - akár a hozzá hasonlított BHD - nekem marhára nem jött be. Szerintem ugyanaz a zászlólengetős, összeszorított fogú hősparádé mind a kettő, de ebben még több a baki is. Milyenek? Például:
    -Az Amerikai Pilóta kockára téve mindent (felszerelést, embert, miegyebet), a lelkiismeretfurdalással gyötört Hős Amerikai Hadnagy egyetlen szavára ("Visszafordulunk") csak bólint és visszavisz mindenkit a háborús zónába - holott neki aztán csak az anyahajó parancsnoka adhat ilyen utasítást. Legalább megkérdezte volna, vagy beszólna rádión...
    -A Hős Amerikai Csapat kíséri a menekülteket keresztül valami susnyással övezett úton. Minden Hős Amerikai klasszikus felderítő pózban, görnyedten, körbe-körbe kémlelve, óvatosan lépdel. Eközben a Buta Afrikai Menekültek szálegyenes derékkal menetelve *énekelnek*...
    -Monica Bellucci ugyanaz a karakter, mint a Mátrixban: kemény akaratról tanúskodó szempillarebegtetés, két szóból álló határozott tőmondat, összeszorított száj, kibuggyanó mellek premier plánban, újabb kétszavas mondat, farkasszem nézése Hős Amerikai Hadnaggyal, goto 10.
    -A Lemészárolt Falu támadása során csak a Hős Amerikai Hadnagy sebesül meg a karján ejtett vágástól, de a saját orvosa kérdésére csak azt mondja, hogy nem kell megvizsgálni - miközben az ujjainál láthatóan csorog lefelé a vér. Á, dehogy. A Hős Amerikai Hadnagyot csak az Egzotikus Doktornéni kötözheti be - jóval később.
    -A leleplezett és lelőtt áruló nyakában lógó leleplezett rádióadóba rejtett nyilvánvaló csapdát a Buta Afrikai Kegyetlen Lázadó bambán aktiválja, bár előtte az Okos Afrikai Kegyetlen Lázadó már rászól - de sajna későn.
    -satöbbi...
    Valamint az a rengeteg klisés jelenet, ami felbukkan, nagyon zavart. Pl. a vaddisznós jelenetnél már üvöltött a filmből, hogy rá fognak lőni a palira.
    Elnézést a kissé gúnyos hangvételért, de nekem már a hócipőm is tele van az efféle filmekkel... :-/