106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem az Ember a Holdon, Kábelbarát, sőt, a teljesen elfelejtett Majestic is nagyon jó film, bár az utóbbi élvezéséhez kicsit lassú hangulatra van szükség. Jim Carrey roolz. -
Most néztem meg a Buffalo Soldiers - Buhersereg-et aki nem látta feltétlenül nézze meg! -
Azt mág nem láttam, abban is drámai alakítása van? -
winnie #15004 az egyik legjobb - a másik az 'eternal sunshine of the spottless mind', mindkettő 10/10 -
G_ArchAngel #15003 nah, ezen is túl vagyok, de akár újra megnézném:
Hidalgo 10/10 - az év kalandfilmje, de lehet, hogy nálam Top3-as is lesz az év végén...
-
Látom megtette hatását, szerintem Jim Carrey-nek ez a legjobb filmje. 9/10 -
Kolbasz #15001 TRUMAN SHOW
Dühös vagyok az emberekre, és dühös a kereskedelmi médiára. Mert ugyan az zajlik a szemünk előtt, mint a Truman Show esetében. Egy embercsoport a valóságshow-kkal egy vagy több ember életét kihasználva húz hasznot más emberekből: belőlünk - nézőkből. És mi bevesszük ezt a szart, és közben föl sem tűnik, hogy nem csak az a nyomorult - akit a kamerák állandóan figyelnek tudtával vagy tudtán kívül -, hanem mi nézők is részesei vagyunk ennek a globálisan agymosott, velejéig romlott fogyasztói társadalomnak. Részei vagyunk, szerves részei, belőlünk élnek, és már föl sem tűnik. Pedig mi is hibásak vagyunk, sőt, bűnösök. Legalább annyira, mint a műsorok készítői, mert ők legalább tudják, hogy amit csinálnak, az erkölcsi és etikai normákba ütközik, de a néző már leszokottt a gondolkodásról, csak nézi, nézi aktuális hősét, röhög rajta, szurkol neki, esetleg gyűlöli, majd ahogyan jött, el is felejti. És az egész kezdődik elölről.
Először ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem a film kapcsán. Tudom, hogy van olyan, aki nem néz valósáshow-t, sőt mereven elzárkózik előle. De most mindenki tegye a szívére a kezét, és mondja meg őszintén: soha nem fordult elő, hogy belenézett egy-egy részbe? Dehogynem. Ez a film komoly figyelmeztetés. Könnyen lehet, hogy pár év múlva tényleg itt fogunk tartani. És ez már nem csak a média, a nézők, hanem az egész emberiség szégyene lesz.
Végezetül: ezt a filmet mindenkinek ajánlom, legyen az valóságshow néző vagy nem néző, függetlenül mindentől. Biztosan vannak a filmnek hibái, mindezek ellenére engem nagyon elgondolkodtatott, és el is szomorított. De ez nem baj. Sőt jó. Ezentúl biztosan más szemmel fogom nézni az ehhez hasonló műsorokat. -
Bocs, nem kötekedni akarok, de ez a Troy lenne? -
6.5/10
Végül is annyit simán megér, hogy megnézd. Ha láttad a Majmok bolygóját és bejött, akkor ez is tetszeni fog. A digitális effektek kicsit gagyik, de a tartalom korrigálja. A francba, már nagyon régen láttam, ezért meg is nézem most újra.
Hy. -
tudom hogy régi de kinek hogy tetszett? -
régi film, ha nem figyeled azt hogy mennyire gagyi elég érdekes a mondandója -
milyen volt a Dr.Moreau? meg akartam nézni, de közbecsuszott egy nyaralás
kinek hogy tetszett? -
Troa
nézzétek meg, mert csak -
Augustus Gigo #14994 láttam, megéri, nekem nagyon teccett:D -
Eurotripet látta valaki, megéri leszedni??? -
G_ArchAngel #14992 Immortel hivatalos oldala, érdemes megnézni, igaz francia, de nem bonyolult...
ha az aláfestő zenét megszerené vki nekem - örök hála... -
Good Boy!
szódával elmegy, nem is rossz, ennél sokkat rosszabb gyerek+kutyis filmek vannak
7/10 -
G_ArchAngel #14990 
Megnéztem.
Nem tudom értékelni, mert nincs mégegy ilyen film, vagy én nem láttam.
Olyan mintha összekeverné az ember az "Ötödik Elem" világát a "Final Fantasy" látványávál...
Tényleg nincs még ilyen film: 4-5 hús-vér színész van talán a filmben ezenkívűl minden számítógépes animáció.
Nincsenek benne nagy lövöldözések, üldözések, verekedések, de valahogy mégis lebilincselő.
Szerintem a nyugodt zenék és a profi módon megalkotott világ miatt.
Mindenkinek ajánlom, fiúknak gyakorlati szempontból is: jó bőr a főszereplő lány:)
-
És ki ne hagyjuk Lex Barker-t és Pierre Brice-t sem. :)
-
Francokat. Egyik sem. Hanem: Gojko Mitic! :)
-
Neeeeeeeeeemmmmmmmmmmm Hanem David Carradine:) Vagy Owen Wilson esetleg Kovács Vili (gy.k. Will Smith) -
G_ArchAngel #14986 és a legjobb westernhős Jackie Chan...:P -
A legjobb western az a kicsi Rita a vadnyugat réme 
-
BlackWolf #14984 macska a kalapban 10/1
reg lattam ilyen szar filmet
-
ez nem egy átlagos western ahogy elnéztem :P -
ehhh...az egy dolog hogy mit írnak a boritóra...azzal csak eladni akarják...
Ha meg te ugyan olyannak láttad a két filmet,az a te bajod :) -
Hogy hogyan? Hát pl. nézd meg a magyar kiadású DVD ömlengő sorait. :) Már nincs előttem, vmi olyasmi, hogy a "legjobb háborús thriller a BHD óta" <- ezen percekig fetrengtem a röhögéstől ;). És igen, jómagam semmi különbséget nem láttam a BHD-hoz képest, de nekem tényleg mindegy. :)
-
G_ArchAngel #14980 én nem emléxem olyan western-filmre, amely túlnagy szövegértést igényelt volna:D -
Nekem nincs hozzá felirat,és sehol se találok :( -
G_ArchAngel #14978 már lejött, lassan nekiállok, most a Blueberry című westernt szedem, nem tudom milyen, de mostanában annyira kevés a vadnyugati film, hogy akármilyen rossz, én megnézem:) -
hű bazz,tényleg qrva rossz volt :D
De mostmár nézd meg :P -
Takezó #14976 nem tom mire vártam az 1. után :DDD csak már 80%, mostmár lehúzom :) -
HIHETETLEN szar szvsz -
Takezó #14974 :))) ez tetszett...
Valaki látta az Aki bújt, aki nem 2-t? Most kúszik lefelé, nem várok sokat tőle, gondoltam megkérdem... -
Láttam a Pókember 2-t. Bizony nem hiába csodálatos pókember a címe. Ahogy tengeti szegény szinte már nyomorúságos életét, és közben próbálja leküzdeni álandó szerelmi vívódását, elég drámai... A minden bizonnyal készülő 3. részben Richard Gere-t, és Julia Roberts-et kellene szerepeltetni. (Csodálatos Pretty Woman - ja és Julia lenne a Pókember) Bocs a fanatikus rajongóktól, de az egész film olyan mint a tejbetök. -
A K-19 Widowmaker nagyon jó film.... Harrison Ford az macsi elnök gyenge alakja után nagyon jól nyomta a keményvonalas Bolsevik formáját:) -
ehhh...tegnap megnéztem pár filmet..
Holtak hajnala=
Hát én nagyon csípem a zombis horrorokat,de ez egy kalap szar volt :(
4/10 csak a zombik miatt
The Punisher
Hát ettől nem vártam semmit,viszont kellemesen csalódtam...
Nem kell "egetrengető" dolgokra számítani,de én nagyon jól szórakoztam amíg néztem :)
A sztori gyengesége meg elnézheő a képregény mivoltának :)
7/10 -
egy vessző minusz
-
pfff...hogy lehet egy lapon említeni ezt a két filmet??
a BHD SZERINTEM egy nagyon jó film,mentes mindenféle önsajnálattól,nyáltól...
A nap könnyei egy látványos akciófilm,propaganda célokra...
Egyébként ez sem annira rossz,ha elvonatkoztatunk ettől...
de nem, is túl jó :P -
Nagyon jó film