106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
De ugye az első tíz perc után már nem féltél? -
Ugye tudod, hogy egy ilyen Dead End-kritika után lenézlek, és utállak? :O)))))) -
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Nekem teccett. Carrey legjobb alakítása. Nincs gumiarc, nincsenek gegek, viszont nagyon sok arckifejezése, mozgása visszaköszön a Minden6óból. Kate Winslett fogyott :) kb ennyi maradt meg az alakításából, meg a hülye színű haja.
Egyszer érdemes megnézni, aki nem bírta megérteni a Vanília égboltot az ettől biztos befordul.
Biztos fog pár független filmes díjat beszerezni. -
Takezó #15126 Aki bújt, aki nem 2: nah végre volt rá időm, hogy megnézzem... hmmm, az 1 után nem vártam sokat tőle, de alulmúlták. Nem annyira vicces, szóval 3/10 -
Ramza #15125 Eszméletlenül király lett a Dawn remake.
Az eredeti közel tökéletes volt, azt azért messze nem éri el, a 28 nappal később is jobb nála, de ezek után azért ott lohol a film.
Csak tudnám, hogy a rohanós zombik hova sietnek? :) (eddig lassúak voltak, most sikerült átesni a másik végletbe, gratulálok) (8) -
Darkness Falls nekem az egyik kedvenc horror filmem. Az volt az a film amit ugy neztem hogy a fene is kirazott! Esku ugy be voutam xarva :) -
Ramza #15123 Elég sok rosszat írtak eddig a Darkness-ről (nem a Falls, a sima) és a Dead end-ről.
Megnéztem mindkettőt és tulajdonképpen elégedett voltam velük, utóbbit még szellemesnek is tartom. Nem azt mondom, hogy nem ezerszer látott klisékre épülnek, hanem azt, hogy rosszabbra számítottam, simán nézhetők voltak. (6-6)
Megnéztem az Immortel-t is, összességében inkább pozitív a véleményem, bár volt, ami nagyon nem tetszett benne. Érdemes megnézni, érdekes film, szerencsére a FF filmnél sokkal összetettebb a sztorija (bár mondjuk feleannyira sem néz ki jól). (6,5)
Végre van dvdrip a Holtak hajnalából, most neki is kezdek. -
nekem is tetszett 

-
Jó neked, és kétszer néztem meg. Másodjára igaz muszájból, de inkább a halál mint a harmadik;( -
Tais Toi -
Bevallom felve ultem le ezt a filmet megnezni de mar az elso 5 perc utan konnyekkel rohogtem. Nagyon de nagyon aranyos vigjatek es vegig lehet rohogni. En mar idejet sem tudom mikor neztem ugy vigjatekot hogy tobszor is hangosan felrohogjek :) -
basszus el is felejtettem, hogy megvan ez a film...megkéne már nézni........ -
Dogville tényleg zsír! Apropó, igaz az, hogy ez egy trilógia első része? -
Kolbasz #15117 Láttam ma a Dogville-t és Az Isten városát.
Dogville - Jó kis film. Nagyon érdekes, hogy díszletek között játszódik az egész. Az egyes házaknak csak az alapjai vannak fölfestve, és csak pár bútordarab szerepel díszletként. A cselekmény érdekes, a végén csavarral. Érdemes megnézni.
Az Isten városa - Ezt a filmet még másfél évvel ezelőtt láttam moziban, akkor nagyon megfogott. Most megnéztem újra - megérte. A történet a 60-as évek Rio de Janeirójában játszódik, és az ott fölnövő gyerekekről, akik bandákba szerveződve uralják a környéket. Gátlások nélkül lövik fejbe egymást, kereskednek droggal. A cselekmény több szálon fut, jó kis flashbackekkel, sztorikkal megtűzdelve. Nagyon kemény film, megéri megnézni. -
21 GRAMM
Lényegében nem volt rossz film, de nem estem hasra tőle (mostanában csak ilyen filmeket látok). A színészek nagyon jók voltak, az operatőr is jó volt, de a "csak közeli képek" megoldás egy idő után sablonossá tette a képi megjelenítést. 3 ember lelki szenvedése. Hát ez így önmagában kevés. Ha belevitték volna a humort (vagy bármi más mentőövet), akkor már több mondanivalója lett volna, mert így nem ad a film megoldást csak a vergődést mutatja meg, amit már láthattunk jópárszor.
6,5/10 -
G_ArchAngel #15115 Dirty Pretty Things:
érdekes film egy meghúrcolt lagoszi orvosról és török menekültlányról, a bűnős Londonban...
Társadalmi megaláztatások, emberek kihasználása, menekülés a Bevándorlási Hivatal elől, bújkálás, álmodozás...
2 éves film, de eddig nem hallottam róla, ajánlom mindenkinek aki bírja, a kicsit szívszorító, nyomasztó hangulatú filmeket, amelyeknek szép a vége, de valahogy nem teljes a happy-end...
7/10 -
valami hasonlo de azert megfogott... kar hogy utcai nagypofaju fekakat nem tettek bele... meg az a kocsognek kinezo kolok aki a kozepsulit letette a masodik reeszben.. meg az is tok jofej.. -
Nyiri #15113 Az elso nezheto volt es a masodik is az :) Feka film, fekaknak, fekaktol. Szeteso jaras, fontos parbeszedek a semmirol. Kezezes minden 3. percben. Tortenet nem nagy szam, de legalabb van.
Nem volt rossz. :) -
Barbeshop 2
nah.. hogy is mondjam.. lehet hogy nem egy nagy cucc a film de nekem kulonoskeppen tetszett!! -
tegnap este megnéztem a The Girl Next Door-t. Egész jó kis film szerintem és a főszereplő csajszi 

-
jaja , izlések és pofonok
milyen uncsi lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye :)
-
Nekem is tetszett a film, és az a jelenet amit írtál szerintem is a film egyik legjobb pillanata volt, nekem is baromira tetszett! -
Ramza #15108 Oké, nincs ezzel semmi gond.
Nekem nem. -
"sokkal jobban játszik ebben a filmben, mint legutóbb a Bad Boys 2-ben"
Nem volt nehéz:) -
aaaa nekem meg már 5 napja jön 5-10k val :P 1x csak leér ;P -
G_ArchAngel #15105 még1× megnéztem az Immortalt, de most 4-en haverokkal - mindenkinak nagyon megtetszett...:)
nem érdemes kihagyni, a cinikus Hórusz igazán jó srác...:DDD -
sztem iszonyat szar lett a film
-
I, Robot
Nagyon régóta vártam már ezt a filmet, és féltem,hogy mint már oly sokszor megint csalódni fogok. Hát nem. A film még a várakozásaimat is fölülmúlta. Hihetetlen képi világgal rendelkezik, nem szimpla akciófilm, amit mostanában megszoktunk, hanem itt kb. 50-50 arányban oszlik meg a történet és az akció. Az a jelenet pedig, amikor Sonny, az egyik életrekelt robot kacsint zseniális, nagyon tetszett. Sokan fikázták Will Smitht, de én őszintén szólva nem tudtam volna mást elképzelni erre a szerepre, szerintem sokkal jobban játszik ebben a filmben, mint legutóbb a Bad Boys 2-ben. Szóval ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is szereti a sci-fit.
8,5/10 -
mondjuk ettol meg a fenykepezes szep
de mondjuk az Orulet hataran c. film is gyonyoruen volt fenykepezve, megis halalra untam magam rajta -
eppen ettol a film rettentoen hazug
az amcsik azt hiszik magukrol, hogy ok tojtak a napot
ha egy kicist tobb alazat lenne a filmben
de nem, az egesz csak egy egzotikus diszlet -
de ja vu?:) -
Szinte szóról szóra ugyenzt írtam egy héttel ezelőtt:) -
Kolbasz #15098 Megnéztem az utolsó szamurájt. Nagyjából valami Pearl Harbor szerű, önmaga paródiája jellegű filmre számítottam a kritikák és a vélemények alapján, de ezt nem érzem teljesen indokoltnak. Egész jó kis film, szép képekkel, egzotikus tájakon. Egy kis bibi van a filmben: az, hogy Tom Cruise-t kellett beletenni. De ha már beletették, és fogságba esik, asszimilálódik az ősi japán kultúrával, és harcol most már a szamurájok oldalán, akkor miért kell belőle egy még nagyobb hőst csinálni? Mikor szitává lőttek mindenkit az utolsó csatajelenetben, kezdtem örülni, hogy: "nézz oda, lehet, hogy meghal a főhős?" Kellemes meglepetés lett volna. Ehelyett túléli, még jaszkarizik egy kicsit Japán becsületéért, és a császár az ő hatására tér jobb belátásra. Na ez tt a baj. Mert nem csak egész jó, hanem nagyon jó film lenne, hogyha kihagyták volna belőle Tom Cruise-t, és magától, a szamurájok bátorságától, elszántságától változott volna meg a császár gondolkodása.
Tehát pozitívan csalódtam. -
hehe megszoktam cs ből az awp-t :) -
Inkább AVP, sry :)
Erre még nagyon nem mondanék semmit. Egy kiragadott részlet lehet akár tök kiábrándító, vagy egészen mást mondó is, mint a teljes film maga. Szal szvsz várjunk a véleményalkotással.
(Szélsőséges példa: Mulholland Drive-ból megmutatod valakinek a Sixteen Reasons-jelenetet, és azt hiszi, hogy egy '60-as éveket idéző samponvígjáték. :D) -
hatalmas AWP spoiler ... viszont látványos kis harcolás (nemtudni ki nyer)
1 biztos, ami már ebbol is játszik hogy, fogy fulll elvesztette a film azt a [PARA] hangulatot ami megvolt az alien sorozatban, és a predator első részében. dehát ez van +1-1 sci-fi akciófilm :/ -
Most neztem meg a Kill Bill 2 -t. Jobb később mint soha mottóval. Nemtudom miért fikázták eddig ezt a filmet. Még mindig a legszebb képi világgal megáldott muvi amit az elmult 1-2 évben láttam. Minden helyszín tökéletesen megrendezve, a szinek a formák a szereplők mind-mind összeillenek benne. Az hogy kicsit elnyujtott volt a cselekmény, engem nem zavart.
9/10 Nehogy valaki belekössön amiert 10/10 et akartam :D -
-
Nekem tetszett mind a két Múmia
-
Ramza #15091 Tulajdonképpen eddig a Múmia hasonlított a legjobban az Indiana Jones stílusához, az meg egy rakás szar volt, szóval ez így önmagában kevés :) -
G_ArchAngel #15090 Ha az Indiana Jones vagy a Nílus Gyöngye tetszik akkor érdemes megnézni a Tűz ócánját, mert ezt a vonalat képviseli...