106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Loál János #15129
    De ugye az első tíz perc után már nem féltél?
  • Loál János #15128
    Ugye tudod, hogy egy ilyen Dead End-kritika után lenézlek, és utállak? :O))))))
  • repro
    Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Nekem teccett. Carrey legjobb alakítása. Nincs gumiarc, nincsenek gegek, viszont nagyon sok arckifejezése, mozgása visszaköszön a Minden6óból. Kate Winslett fogyott :) kb ennyi maradt meg az alakításából, meg a hülye színű haja.
    Egyszer érdemes megnézni, aki nem bírta megérteni a Vanília égboltot az ettől biztos befordul.
    Biztos fog pár független filmes díjat beszerezni.
  • Takezó
    Aki bújt, aki nem 2: nah végre volt rá időm, hogy megnézzem... hmmm, az 1 után nem vártam sokat tőle, de alulmúlták. Nem annyira vicces, szóval 3/10
  • Ramza
    Eszméletlenül király lett a Dawn remake.
    Az eredeti közel tökéletes volt, azt azért messze nem éri el, a 28 nappal később is jobb nála, de ezek után azért ott lohol a film.
    Csak tudnám, hogy a rohanós zombik hova sietnek? :) (eddig lassúak voltak, most sikerült átesni a másik végletbe, gratulálok) (8)
  • Sephi
    Darkness Falls nekem az egyik kedvenc horror filmem. Az volt az a film amit ugy neztem hogy a fene is kirazott! Esku ugy be voutam xarva :)
  • Ramza
    Elég sok rosszat írtak eddig a Darkness-ről (nem a Falls, a sima) és a Dead end-ről.
    Megnéztem mindkettőt és tulajdonképpen elégedett voltam velük, utóbbit még szellemesnek is tartom. Nem azt mondom, hogy nem ezerszer látott klisékre épülnek, hanem azt, hogy rosszabbra számítottam, simán nézhetők voltak. (6-6)

Megnéztem az Immortel-t is, összességében inkább pozitív a véleményem, bár volt, ami nagyon nem tetszett benne. Érdemes megnézni, érdekes film, szerencsére a FF filmnél sokkal összetettebb a sztorija (bár mondjuk feleannyira sem néz ki jól). (6,5)

Végre van dvdrip a Holtak hajnalából, most neki is kezdek.
  • Hentes Bill #15122
    nekem is tetszett
  • Zool
    Jó neked, és kétszer néztem meg. Másodjára igaz muszájból, de inkább a halál mint a harmadik;(
  • Sephi
    Tais Toi -

Bevallom felve ultem le ezt a filmet megnezni de mar az elso 5 perc utan konnyekkel rohogtem. Nagyon de nagyon aranyos vigjatek es vegig lehet rohogni. En mar idejet sem tudom mikor neztem ugy vigjatekot hogy tobszor is hangosan felrohogjek :)
  • Alien
    basszus el is felejtettem, hogy megvan ez a film...megkéne már nézni........
  • Bandew
    Dogville tényleg zsír! Apropó, igaz az, hogy ez egy trilógia első része?
  • Kolbasz
    Láttam ma a Dogville-t és Az Isten városát.
    Dogville - Jó kis film. Nagyon érdekes, hogy díszletek között játszódik az egész. Az egyes házaknak csak az alapjai vannak fölfestve, és csak pár bútordarab szerepel díszletként. A cselekmény érdekes, a végén csavarral. Érdemes megnézni.
    Az Isten városa - Ezt a filmet még másfél évvel ezelőtt láttam moziban, akkor nagyon megfogott. Most megnéztem újra - megérte. A történet a 60-as évek Rio de Janeirójában játszódik, és az ott fölnövő gyerekekről, akik bandákba szerveződve uralják a környéket. Gátlások nélkül lövik fejbe egymást, kereskednek droggal. A cselekmény több szálon fut, jó kis flashbackekkel, sztorikkal megtűzdelve. Nagyon kemény film, megéri megnézni.
  • Bandew
    21 GRAMM

Lényegében nem volt rossz film, de nem estem hasra tőle (mostanában csak ilyen filmeket látok). A színészek nagyon jók voltak, az operatőr is jó volt, de a "csak közeli képek" megoldás egy idő után sablonossá tette a képi megjelenítést. 3 ember lelki szenvedése. Hát ez így önmagában kevés. Ha belevitték volna a humort (vagy bármi más mentőövet), akkor már több mondanivalója lett volna, mert így nem ad a film megoldást csak a vergődést mutatja meg, amit már láthattunk jópárszor.

6,5/10
  • G_ArchAngel #15115
    Dirty Pretty Things:

érdekes film egy meghúrcolt lagoszi orvosról és török menekültlányról, a bűnős Londonban...
    Társadalmi megaláztatások, emberek kihasználása, menekülés a Bevándorlási Hivatal elől, bújkálás, álmodozás...
    2 éves film, de eddig nem hallottam róla, ajánlom mindenkinek aki bírja, a kicsit szívszorító, nyomasztó hangulatú filmeket, amelyeknek szép a vége, de valahogy nem teljes a happy-end...

7/10
  • CSOCSO
    valami hasonlo de azert megfogott... kar hogy utcai nagypofaju fekakat nem tettek bele... meg az a kocsognek kinezo kolok aki a kozepsulit letette a masodik reeszben.. meg az is tok jofej..
  • Nyiri
    Az elso nezheto volt es a masodik is az :) Feka film, fekaknak, fekaktol. Szeteso jaras, fontos parbeszedek a semmirol. Kezezes minden 3. percben. Tortenet nem nagy szam, de legalabb van.

Nem volt rossz. :)
  • CSOCSO
    Barbeshop 2
    nah.. hogy is mondjam.. lehet hogy nem egy nagy cucc a film de nekem kulonoskeppen tetszett!!
  • Alien
    tegnap este megnéztem a The Girl Next Door-t. Egész jó kis film szerintem és a főszereplő csajszi
  • Alien
    jaja , izlések és pofonok milyen uncsi lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye :)
  • Alien
    Nekem is tetszett a film, és az a jelenet amit írtál szerintem is a film egyik legjobb pillanata volt, nekem is baromira tetszett!
  • Ramza
    Oké, nincs ezzel semmi gond.
    Nekem nem.
  • Gery1980
    "sokkal jobban játszik ebben a filmben, mint legutóbb a Bad Boys 2-ben"

Nem volt nehéz:)
  • The Garrett
    aaaa nekem meg már 5 napja jön 5-10k val :P 1x csak leér ;P
  • G_ArchAngel #15105
    még1× megnéztem az Immortalt, de most 4-en haverokkal - mindenkinak nagyon megtetszett...:)

nem érdemes kihagyni, a cinikus Hórusz igazán jó srác...:DDD
  • hali
    sztem iszonyat szar lett a film
  • LezLee
    I, Robot

Nagyon régóta vártam már ezt a filmet, és féltem,hogy mint már oly sokszor megint csalódni fogok. Hát nem. A film még a várakozásaimat is fölülmúlta. Hihetetlen képi világgal rendelkezik, nem szimpla akciófilm, amit mostanában megszoktunk, hanem itt kb. 50-50 arányban oszlik meg a történet és az akció. Az a jelenet pedig, amikor Sonny, az egyik életrekelt robot kacsint zseniális, nagyon tetszett. Sokan fikázták Will Smitht, de én őszintén szólva nem tudtam volna mást elképzelni erre a szerepre, szerintem sokkal jobban játszik ebben a filmben, mint legutóbb a Bad Boys 2-ben. Szóval ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is szereti a sci-fit.

8,5/10
  • Mike at home
    mondjuk ettol meg a fenykepezes szep

de mondjuk az Orulet hataran c. film is gyonyoruen volt fenykepezve, megis halalra untam magam rajta
  • Mike at home
    eppen ettol a film rettentoen hazug
    az amcsik azt hiszik magukrol, hogy ok tojtak a napot

ha egy kicist tobb alazat lenne a filmben
    de nem, az egesz csak egy egzotikus diszlet
  • CSOCSO
    de ja vu?:)
  • Bucser
    Szinte szóról szóra ugyenzt írtam egy héttel ezelőtt:)
  • Kolbasz
    Megnéztem az utolsó szamurájt. Nagyjából valami Pearl Harbor szerű, önmaga paródiája jellegű filmre számítottam a kritikák és a vélemények alapján, de ezt nem érzem teljesen indokoltnak. Egész jó kis film, szép képekkel, egzotikus tájakon. Egy kis bibi van a filmben: az, hogy Tom Cruise-t kellett beletenni. De ha már beletették, és fogságba esik, asszimilálódik az ősi japán kultúrával, és harcol most már a szamurájok oldalán, akkor miért kell belőle egy még nagyobb hőst csinálni? Mikor szitává lőttek mindenkit az utolsó csatajelenetben, kezdtem örülni, hogy: "nézz oda, lehet, hogy meghal a főhős?" Kellemes meglepetés lett volna. Ehelyett túléli, még jaszkarizik egy kicsit Japán becsületéért, és a császár az ő hatására tér jobb belátásra. Na ez tt a baj. Mert nem csak egész jó, hanem nagyon jó film lenne, hogyha kihagyták volna belőle Tom Cruise-t, és magától, a szamurájok bátorságától, elszántságától változott volna meg a császár gondolkodása.
    Tehát pozitívan csalódtam.
  • The Garrett
    hehe megszoktam cs ből az awp-t :)
  • Jano
    Inkább AVP, sry :)

Erre még nagyon nem mondanék semmit. Egy kiragadott részlet lehet akár tök kiábrándító, vagy egészen mást mondó is, mint a teljes film maga. Szal szvsz várjunk a véleményalkotással.

(Szélsőséges példa: Mulholland Drive-ból megmutatod valakinek a Sixteen Reasons-jelenetet, és azt hiszi, hogy egy '60-as éveket idéző samponvígjáték. :D)
  • The Garrett
    hatalmas AWP spoiler ... viszont látványos kis harcolás (nemtudni ki nyer)

1 biztos, ami már ebbol is játszik hogy, fogy fulll elvesztette a film azt a [PARA] hangulatot ami megvolt az alien sorozatban, és a predator első részében. dehát ez van +1-1 sci-fi akciófilm :/
  • The Garrett
    Most neztem meg a Kill Bill 2 -t. Jobb később mint soha mottóval. Nemtudom miért fikázták eddig ezt a filmet. Még mindig a legszebb képi világgal megáldott muvi amit az elmult 1-2 évben láttam. Minden helyszín tökéletesen megrendezve, a szinek a formák a szereplők mind-mind összeillenek benne. Az hogy kicsit elnyujtott volt a cselekmény, engem nem zavart.
    9/10 Nehogy valaki belekössön amiert 10/10 et akartam :D
  • CSOCSO
  • Alien
    Nekem tetszett mind a két Múmia
  • Ramza
    Tulajdonképpen eddig a Múmia hasonlított a legjobban az Indiana Jones stílusához, az meg egy rakás szar volt, szóval ez így önmagában kevés :)
  • G_ArchAngel #15090
    Ha az Indiana Jones vagy a Nílus Gyöngye tetszik akkor érdemes megnézni a Tűz ócánját, mert ezt a vonalat képviseli...