1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kolbasz
    Megnéztem az utolsó szamurájt. Nagyjából valami Pearl Harbor szerű, önmaga paródiája jellegű filmre számítottam a kritikák és a vélemények alapján, de ezt nem érzem teljesen indokoltnak. Egész jó kis film, szép képekkel, egzotikus tájakon. Egy kis bibi van a filmben: az, hogy Tom Cruise-t kellett beletenni. De ha már beletették, és fogságba esik, asszimilálódik az ősi japán kultúrával, és harcol most már a szamurájok oldalán, akkor miért kell belőle egy még nagyobb hőst csinálni? Mikor szitává lőttek mindenkit az utolsó csatajelenetben, kezdtem örülni, hogy: "nézz oda, lehet, hogy meghal a főhős?" Kellemes meglepetés lett volna. Ehelyett túléli, még jaszkarizik egy kicsit Japán becsületéért, és a császár az ő hatására tér jobb belátásra. Na ez tt a baj. Mert nem csak egész jó, hanem nagyon jó film lenne, hogyha kihagyták volna belőle Tom Cruise-t, és magától, a szamurájok bátorságától, elszántságától változott volna meg a császár gondolkodása.
    Tehát pozitívan csalódtam.