106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Pff, néha = igen ritkán
  • Jano
    Viselkedéséből kifolyólag.
    Négerekre szokták osztani az ilyen szerepeket. Rettentő idegesítő, szar poénokkal tűzdelt, néha vicces dumák, állandó kommentálás, nyavalygás, olyasfajta, amitől egyből elszáll az agyam. (Pl. Chris Tucker volt ilyen Jackie Chan mellett, mittomén mi volt a címe.)
  • CSOCSO
    niggere?:)
  • Jano
    Igen, ő volt a film benemállószájú, ultraköcsög niggere.
  • CSOCSO
    sneider kolokkel es a the rock kolokkel kene cisnalni filmet.. full hasonlitanak egymasra!!! marmint arcilag...
    az elso filmjenel azt hittem hogy rob gyerek szejjelgyurta magat.. aztan rajottem hogy ez megsem o... kene valami lol vigjatekot csinalni kettojukkel...
  • CSOCSO
    ja:) de ropkodtek benne az ultraszar beszolasok is.. bar szerintem a magyar szinkron ugy szar ahogy van.. marmint ennel a filmnel
  • Hentes Bill #15457
    r. schneidernek volt egy-két lol beszólása
  • CSOCSO
    Dredd Biro

hat:)
    5/10.. felig jo felig gagyi... jo reg lattam...most jo ideig ra se nezek:) de azert a sarga robot akkor is uberbrutal:) nekem is kell olyan
  • Sephi
    Mutkor leirtam reszletesen. Hadd ne ismetejem magam! :)
  • wizy
    Igen, a titkos ablakot és a titkos kertet Stephen King irta, irja a film elején
  • fifi
    Igen ez nekem is feltűnt, de azért annyira sok nincsen elrontva!
  • MrSpock
    A minap én is megnéztem,és tetszett.
    Egyszerű kisvárosi sztori,és tényleg valahogy jó volt,semmi nagy csimbum,atomvillanás,pörgés.Valahogy emberközeli volt.
    Rock meg jó fej,szóval egyszerű ,és nagyszerű film!
  • wizy
    :-)) hát igen, igy visszagondolva van benen valami....
    nekem van az a rossz szokásom, hogy ha pl a főszereplő gyanutlanul áll, és mögötte felsejlik a gonosz, kezében késsel, vagy hasonlo, akkor egyből elkezdem suttogni vagy szimplán mondani, hogy "nézz már hátra a fenébe is.... nézz hátra! fordulj már meg!":-)))) már nem csak a családot, hanem már engem is idegesit:-))))))
  • The Garrett
    Nemtudom de most így "visszagondolva" volt pár jelenet, amin látszódott hogy félelmetesre akarták megcsinálni, de valahogy nem sikerült, túl lassú vágások vagy nemtudom miért, de ugy igazán sose ugrottam fel az ágyról (mikor a rendező aztakarta volna hogy a néző MOST fossa össze magát)
  • wizy
    hát igen; az télleg elég fura volt
    amugy eredetlieg nem Stephen King irta a Titkos ablakot? mert mintha ugy hallottam volna.......
  • The Garrett
    az igen de az az autóból kiráncigálós rész-t kurták el. A többi fasza volt :)
  • wizy
    SPOJLER
    de az a shooter;shoother-es poén a végén jo volt:-)))
    SPOJLER
  • The Garrett
    nalam csak 9/10 mer volt benne 1-2 gagyi jelenet. PL mikor

SPOJLEEEEER
    pl mikor a feleségével dulakodik azt a rész kifejezetten szar volt imo.

SPojler off

de a legeslegvége(utolso felperc kb :) ) valami eszméletlenülkibaszottdurva.
  • wizy
    Sephi, neked mi nem tetszett benne?:-)
  • winnie
    a walking tall tényleg kedves film, az viszont brutális, hogy 73 perc hosszú csak:))
  • Nyiri
    Ma es tegnap megneztem dvd-n a vissza jovobe trilogiat.
    Mar lattam sokszor es meg mindig hatalmaba kerit az a kulonleges hangulat amit ez a filmsorozat araszt.

Az apro utalasok a filmben, mindenhez mindenkinek koze van a multban es a jovoben :)

Mindig talalok valami ujat a filmben, amire korabban nem figyeltem.
    10/10 Szomoru, hogy Michael J. Fox-nak tonkretett a karrierjet a betegseg, mert jo szinesz volt.

• Sephi
  • The Garrett
    Épp most ülök neki megnézni
  • wizy
    Secret Window
    nekem nagyon bejött! johnny depp alakitása is nagyon ott volt, a történet meg szintén. tőlem 10/10-et kap:-)) probáltam keresni kritikát, de nem igazán találtam:-))))
  • Nyiri
    Walking Tall - Nem volt rossz. 7/10
  • Nyiri
    Szerintem a masodik resz dvd valtozatanal a forditassal nagyon sok poent rontottak el.
    Pl.:
    Az egyetlen dolog amit megkerdeznek egy szobalanytol, hogy mennyiert szop le (eredeti) = (DVD) Soha nem tudtam, hogy mit tudnek kerdezni egy WC-s nenitol.

Nagyon sok poen van igy elrontva. A kocsiban ulos (verjuk ki) jelenet is el lett rontva. Picit csalodas a szinkronos valtozat
  • fifi
    A Mission en Marbella legalább olyan kemény mint ez!
    Nem akarok lelőni semmit belőle, de kapcsolódik ehez is kicsit.
    Most jött ki belőle szinkronos dvd, és azt kell mondjam egész jól eltalálték a magyar hangokat és a szöveget is...A rizsán legutoljára a Blöff-ben mulattam ilyen jót!
    Akienk tetszett az 1 mindenképpen nézze meg a 2-t!
  • Ramza
    Most kedvet csináltál hozzá, hogy megnézzem újra :) (már láttam kétszer vhs-en, de tegnap éjszaka szedtem le úgyis).

Én csak egy folytatásról tudok (Marbella küldetés), az mondjuk két ponttal gyengébb, de azért még ismán élvezhető.
    Van benne egy-két hasonlóan nagy poén, de az egész már nem annyira "korszakalkotó", mnt ebben a részben :)
  • PetruZ
    Torrente
    Kevéske spanyol filmművészeti (vagy művészfilmi? eldönthetetlen... :) ) lemaradásomat igyekeztem pótolni és pár perccel ezelőtt néztem meg ezt az... izét. Nekem főleg az eleje tetszett, mikor apróbb kis jelenetekből kiderülnek Torrente hétköznapjai. A közepétől kezdve többnyire jönnek a szokásos vígjátékos bénázások, de azért a kölykök szerepeltetése újszerű volt, pláne, hogy mindhárom milyen hülye módon hal meg, meg mennyire amatőrök voltak. "Legújabb technika", persze; akkora volt az a lehallgató berendezés, mint egy vasaló... ;) Bár azt nem értettem, hogy a filmeken felnőtt karatés gyerek hogyan találta el a shurikenekkel a két őrt, amikor látszott rajta, hogy hasonlít kis hazánk azon ifjonc generációjához, amelynek útját egy-egy "karatéjos" akciófilm után széttört padok, kitördelt fácskák és összerugdosott jelzőtáblák jelzik (pláne, hogy Rafi még elismerően mondja is, hogy látott minden Bruce Lee, Jackie Chan és Mark Dacascos filmet; lol :) ).
    Azért összességében tetszett, ez a Segura az életben sem lehet tiszta figura. A szövegek és a témaváltások pedig nagyon bejöttek. Pl. Rafi férfivá "avatása" után, mikor ülnek a kocsiban és a kínai éttermet sasolják, és Torrente felveti, hogy verjék ki egymásnak, de persze semmi buzulás (és elővesz egy guriga vécépapírt), hát az nagyon brutális volt. A filmet most, éjszaka néztem, lehúzott hanggal, hogy ne zavarjam az alvókat, de néha az öklömet harapdáltam, hogy hangosan fel ne nyihogjak egy-két ökörség hallatán / láttán. :)
    Pont: 8/10

Ui: A folytatások milyenek? Érdemes megnézni?
  • Sephi
    Engem mar kiraz a hideg amikor DL-rol hallok :)))

De az tenyleg nagy muvi vala!
  • Kolbasz
    Most láttam Az elefántembert David Lynchtől. 1980-ban készült, ezzel lett világhírű rendező. Nem csodálom, ez a film hatalmas. Valós eseményeken alapszik: valamikor a 19. századi Angliában élt egy rettenetesen eltorzult testű ember, akit elefántembernek hívtak, cirkuszokban mutogatták. A film is ezzel kezdődik, de egy orvos (Anthony Hopkins) rátalál, és gondjaiba veszi. Az elefántember élete kiteljesedik, barátokra lel.
    Egy nagyon jó film az ember embertelenségéről és emberségéről, az élet értelméről és céljáról. Kötelező!

100%
  • Sephi
    Around The World In 80 Days -

Nem tudok mit irni errol a filmrol. Jo is volt meg rosz is. Mindenki dontse el maga de nem ajanlom mert szerintem massal is el lehet tolteni 2 orat az eletunkbol.
  • Sephi
    Walking Tall -

Nem rosz! En nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de nekem szimpatikus The Rock. Minden ismertebb filmet lattam eddig es soha sem unatkoztam. Mindekinek ajanlom ezt is :) Igaz tele van tulzasokkal na de na :)

Spy Kids 3D -

Ha' elmetunk megnezni. Kaptunk olyan szemuveget is es anyam aszite hogy rosszat kapott mert az egyik piros volt masik kek. Edes volt :) Na szal a film nem volt egy nagy szam de a 3D-es efeketek nagyon fajnak voltak. Kivetelesen tobszor is WOW-al felsohajtottam. Nagyon efektes volt. Szal ezt a filmet mar csak a 3D miatt is erdemes megvizualni.

Agent Cody Banks 2 -

Ha' az elso resz sem volt nagy szam de ez egyenesen baromsag volt.
  • Sephi
    A Jani szolt hogy mondjam neked hogy boooziee vagyol jol :)))))
  • CSOCSO
    I, Robot 8/10!!!
    Nah.. vegre ez is megvan...
    sokaktol csak a fikazast hallottam hogy igy megugy.. nemtom.. en meglestem semmmi de semmi zavaro dolgot nem talaltam a filmben! a kis hulye will kolok szineszi kepessege is teljesen fexik!
    a film kisse elgondolkodtato volt...
    9 est azert nem kap mert nincs az a hubazzeg ez kurvajo film volt.. egyszeruen csak siman nagyon jo film.. es kisse elgondolkodtato, nem is biztos hogy soxor fogom meglesni de igy most nagyon jo volt!...
  • Nyiri
    Man on Fire: Kurva jo vagas, nagyon jo szineszi jatek. Kiraly story. Sajnos csak egyszer nezheto film :) De ez nem annyira problema. 9/10 Erosen ajanlott mindenkinek :)
  • Bucser
    Viszont baromi nyomasztó volt az egész hangulata filmnek és a Nagy Testvér arcát kurva jól eltalálták....
  • Sephi
    Nekunk is jo volt filmben latni amit olvastunk :) Talan orulni kene hogy nem veltoztattak meg egyaltalan. Egy ket reszten kivul persze :)

De kb en is igy kepzeltem el :P
  • PetruZ
    Ez a Richard Burton-ös feldolgozás? Azt láttam, nekem végülis bejött, bár én a könyvet vagy háromszor olvastam előtte. ;)
  • Sephi
    1984 -

Na hat elso sorban szvsz aki megnezi ezt a filmet es nem olvasta a konyvet semmit sem ert belole. Az film parbeszedjeinek a 97% a konyvbol volt ami ugye dicseretes de messze nem magyaraztak el hogy mi a lenyege. Ez talan az elso olyan film amit lattam ami konyv alapjan keszult es full ugyanaz volt. A szereplok jok voltak. De mondom az aki nem olvasta a konyvet meg se nezze mert baromsag ugy. Mi a vegere meguntuk. De nem is tudom mit vartam ettol a filmtol....