106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Amugy meg megintcsak nem ertem hogy minek viszonyitod a temat a interneten talahato pontozashoz? En a sajat velemenyemet mondtam. Tolem lehet #1 helyen , attol nekem meg nem fog tecceni. -
uberasz film:))) -
lessetek meg a filmek amiket mar varunk topicot.. betettem egy linket.. kirayott a hideg a bemutatotol!!! -
A Zoolander kinek tetszett? :-P
Én minden egyes alkalommal jobban röhögök. :-) -
Ramza #15659 Oké.
Nem tudok erre mit válaszolni :)
Szerintem ennél mélyebben nincs már hely a filmkészítésnek :D
(persze elfogult vagyok, az ilyen típusú vígjátékoktól a falra mászok) -
Ramza #15658 DD pedig 8.3-al 92-ik helyen áll az "örökranglistán", mégis alig telik el hét akár csak az SG történetében is, hogy valaki ne gyalázná le. -
Bizonyos körökben kis túlzással kultuszfilm.Nem pont a színészi játék miatt, hanem a hangulata és a egy-két poén miatt.Pl. elég sokan ismerik a mizu, vidéki vagy? beszólásokat. -
Amúgy meg általában tetszik az embereknek a Big Fish.Az imdb-n is 8.0 ponton áll, akkor olyan nagyon unalmas vagy szar nem lehet. -
Ramza #15655 Segítek: Te vagy olyan sötét :)
Nem azért, mert nem jön be a film (bár erről is el lehetne vitatkozni), hanem azért, mert 5 perc alapján akarsz ítéletet alkotni valamiről. Bármiről is legyen szó, ez képtelenség. -
Honnan tudod, hogy nem megható a vége, ha elaludtál? -
Ramza #15653 Én a Donnie Darko-n eddig hétből hétszer sírtam, de hát mindenki más :) -
Ramza #15652 Huhh, épp most néztem meg, és amondó vagyok, hogy a filmtörténelemben ennél rosszabb filmet még nem csináltak (vagy csak én nem láttam).
Kb. az egyetlen jó poént itt most elsütöttétek, de szerintem a Doktor Szöszik és a Beépített szépségek Oscart érdemelnének emellett.
Jano, soha nem bocsátom meg :) -
AvP sry 
-
Megkesve bar, de megneztem az AwP -t a vége tetszett, pont ezt vártam.. bár én aszittem hogy még a végén a havas jelentnél megtörténik... ;)
Folytatás király lesz.
Ami viszont nemtetszett, hogy nem volt meg az a para hangulat, hanem inkabb egy 10/10 es akciofilmre hasonlított valami jo kis paráztatós film helyett. lÁtványra mindenképpen csillagos hatos. Minden másban sajna van mit csiszolni az AwP 2 -g.
Overall 7/10! -
Nezd meg tecceni fog :) -
Nekem inkább az tetszett, hogy a mosodában mosta a cuccait. :-D -
spidermankettő
"ott egy kicsit bevág" ;Ð -
Én se szeretem, ez ilyen szükséges rossz, ha nincs más :D -
jaj, persze!!!! én hülye:-))) mindig elfelejtem a DC-t:-)))) köszi:-)) -
Estére mozizást akarok beiktatni Mátrix trilógia nonstop :)
Lehet nekiállni sajnálni :) -
Szinkronosan, szerintem DC-n biztos rátalálsz a magyar nyelvűre! :) -
#15613: Le akarom tölteni szinkronosan, de sehol sem találom!!!! te hogy nézted meg? amugy kb három éve láttam, és ha eszembe jut, még ma is nagyokat röhögök rajta:-))))) -
Felejtős:)
Történet vótmá kategóriába tartozik.
Csavar végül is nincs benne.
És én személy szerint nem bírom John Woo-t
Extra slowmo felvételek és azok a kibszott fehér galambok közben.. az összes rohadt filmjében benne van. Névjegynek unalmas és rossz, pont azért mert nagyon észrevehető.
Jha de nem róla kérdeztél:)
Mind1. 1x nézd meg, h elmondhasd, h megnézted:) -
a Paycheck-et látta már valaki? (A Felejtés Bére) most akarom majd megnézni -
:DDDD -
Vagy csak unatkozik :))) -
Alien bepörgött. :-P -
Az előzetesek alapján egész jó film lehet, vmikor bizti megnézem én is :) -
Na ezt még nem láttam, pedig már CSocso is mondta nekem, hogy muszáj megnéznem. :) -
E.T. látttam már régebben :) -
Köszi, ezt is megjegyzem! -
Én még mindig várom a novembert, hisz akkor jön a mozikba :) -
nem nő miatt, csak úgy eszembe jutott ez a kérdés, hogy szerintetek milyen ilyen filmek vannak, és kiváncsi votlam, hogy miket mondtok. Amiket eddig modntatok azok közül van amit láttam, van amit nem. Amit nem, befogom pótolni :)
-
Ennek még csak a bemutatóját láttam, annak alapján érdekes film lehet, ezt is megkéne néznem. -
Még nem láttam, de érdekelne a film, hamarosan megfogom nézni szerintem! -
a Szikla szerintem jó kis film :) -
-
King Arthur: a középkori-ókori kategóriában régóta ez a legjobb. Jó a hangulata, jók a jelmezek, díszletek. -
Szerintem is megható. -
"WWhhaaattt iiissss loooovvveee"