106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mivel játékfilm kategóriában indul az oscar-on, gyanítom mennire real a film... -
Gyakran több valóság is létezik, és általában a valóság torzítható, formálható, bár hozzáteszem, hogy még nem láttam a filmet, de sokan mondták, hogy a Fahrenheit nem valós tényeken alapul, mondjuk akkor meg nem nyert volna annyi díjat. A tanulság: mindenkinek megvan a maga valósága :)) -
11-ből 9 pont? :D -
Nyiri #15860 Fahrenheit 9/11: Michael Moore megint jot alkotott. Elkepeszto, hogy mire nem kepesek az amerikai vezetok. Annyira pofatlanul es buntetlenul csinaljak a kis jatekaikat, hogy hihetetlen.
Nem ertekelem, mert ez a valosag. Szomoru. -
Nyiri #15859 Minden vegzet nehez: Jack Nicholson, Diane Keaton jol jatszik. Jack-tol. A film a vegen picit klisikre tamaszkodik, hogy legyen valami befejezes, de nem veszes.
6.5/10 -
Tényleg elég kellemes film, csak szerintem már néhol túl volt csavarva a sztori. Amúgy leginkább a Trükkös fiúkra hasonlít, de azért annak a szintjét nem éri el, sem sztoriban, sem színészi alakításban. -
Pogi #15857 Most láttam a Lépéselőny c. filmet(Confidence),marha jó volt, hasonlít a Tripla vagy semmi-re.Nézzétek meg, ha az tetszett. -
Mit mind hasonlitjatok a Sliderhez? Miert nem a Quantum Leap-hez? Slidersben nem idoutazas volt bake! -
Roll #15855 Idővonal (Timeline)
Régen szerettem a Sliders sorozatot ezért néztem meg ezt az időutazós filmet. Nekem nagyon tetszett.
Sci-fi, kaland kategória.
-
-
jah... kosz -
"Egy makulátlan elme örök ragyogása" a magyar cím.
-
Bogar! Fel a fejjel!
-
Eternal Sunshine of the Spotless Mind ...
a magyar cimet nemtom...
de akinek nem ugrik be: jim carrey es kate winslet jatszik benne...
az egesz sztori.. a szereplok alakitasa nagyon jo volt.. tetszett.. megis valahogy a kepi vilag.. olyan.. nyomott...sivar.. szurke volt.. tudom.. nem kell mindig a gazdagsagot meg a napfenyt mutatatni a tv-ben..de azert kivancsi lennek milyen lenne ez a film kicsit jobb kepivilaggal....
8/10!!!!!!!
(nekem is van olyan akit legszivesebben kitorolnek)
Bettyke rolad van szo... bar ezt a kurva eletbe se fogod elolvasni.. es amilyen hulye vagy fel se fognad ha egyszer isteniszerencsevel veletlen idetevednel.. es pont eme sorokat olvasnad... -
mert unalmasnak nem volt unalmas.. vegulis meg lehet lesni.. vannak benne nagy hibak..ezert csak 6 os...
jennifer kiscsaj tul jo az allatorvosnak. szep csaj.. csak nem illik ide.. john-t jo szinesz jatsza..illik hozza...
es a tobbi allattal van baj hogy igazi allatok. .foleg UBUL..:(
nomeg sehol egy olyan fasza poen:( -
Ramza #15848 Balhé-
őszintén szólva semmit nem vártam tőle, csak mindenképpen vígjátékot akartam nézni, mert egy film híján összejött egy dvd-nyi megnézett vígjáték, és ki akartam már írni őket :)
Szóval féltem tőle, az első negyed órában még szenvedtem is egy sort, aztán a végére egész megtetszett. Tipikus egyszer nézhető film, de legalább egyszer meg lehet nézni pironkodás nélkül. (6/10) -
Huu en is irtam rola amikor megneztem dehat na. A filmet elcsesztek. Ez van... de na egyszer meg lehet vizualni:) -
Roll #15846 Megnéztem a Legelő hőseit, elcsesztem másfél órát az életemből. -
Mire kap 6 pontot? -
sehol egy pok vagy valami..sehol egy ertelmesebb polyen..:( -
Garfield... haaat.. 6/10 es... erdekes.. sokkal job is lehetett volna.. pl lehetett volna minden allat ugy megcsinalva mint garfield... tobb poen meg ilyenek.. -
Hja, a GyU is "lopta" valahonnan, lehetne sorolni filmeket. :) De értem, mire gondoltál, én értettem félre.
-
en a gyuruk ura filmrol beszeltem, amikor 20 percig dumalnak arrol hogy hu itt mekkora csata lesz, es akkor a bajtarsak komoly arccal erzekltetik a becsuletet, es akkor jon a hu de nagy csata.
a régészetet vágom, de akkoris érdekes -
De ő most a filmről beszél. -
Nem "érdekes" feldolgozása a legendának, hanem a legújabb kutatások eredményének filmre ültetése. Vagyis nem a legendából indultak ki, hanem a pár éve megjelent új adatokból, amelyek kissé átírják az ismert történetet - viszont a történészek szerint ez a verzió áll(t) a legközelebb az igazsághoz.
Az meg, hogy "gyűrűk urás", nem jó hasonlat, inkább fordítva: a Gyűrűk Ura táplálkozik ebből és a többi óangol legendából. Elvégre Tolkien valójában ebből élt, nem a könyvírásból: irodalmár volt, az óangol nyelvek és legendák egyik legnagyobb szakértője. :)
-
Kontroll
nagyon jo kis film, bár az elején az a BKV igazgato monolog nagyon gagyi volt, nálam kicsit le is vont a film hangulatábol, az ilyen magyarázos dolgokat nem szeretem, kb mintha elmesélné a filmet mirol szol.
5/5 -
faszfej emberek mindig lesznek akik összefirkálják a falat és eldobják a szemetet, ezen nincs mit csodálkozni :) A jövö nem azt jelenti hogy eltunik minden rossz, sőt :) -
Pi
4/5
sci-fi thriller volt kiirva rá, de nem éppen az, bár elég feszult világa volt :) -
Arthur kiraly
Szineszek nem a legjobbak, a főszereplo eljatsza amit kell, de semmi kulonoset nem ad hozza, a tortent egy igen "erdekes" feldolgozasa a legendanak, de nem olyn szornyu mint hittem, a tortenet a tipikus gyuruk uras, husz perces rakeszules a csatara, mese a becsuletrol blabla. Viszont hogy a csatak megvalositasat honnan szedtek azt nem tudom. Nekem nagyon bejottek:) Ket nagy csata van, ami a jégen történik az szerintem ötletes, és a végén a ködben, na az is jó szerintem. Nincs benne cg animacio, millionyi embertömeg, csak kb 50 statiszta, es ezzel meg tudtak oldani. Ez a jó része, de amugy nem nagy szám. Gondoltam hogy ha szar a film majd bambulom Keira Knightleyt. Hát, kezdek rájönni, hogy ez a csaj, csak a durcas, elorenező, sértődött királykisasszonyt tudja eljátszani, ugyanazzal a nézéssel, kb mint Gryllus Dorka.
6.5/10 - Pop corn zabalos movie -
Az új Peter Jackson-féle King Kong-ban ő, mármint Jack Black lesz az egyik főszereplő (a háromból). :)
-
igen, erre gondoltam, köszi :) -
Amikor mennek le a szervízalagútba a csajjal, akkor mondja, h nincs katonaság, mert szerződést kötöttek a USR-ral. Amit igazából én nem értek.
Ügyeletes rendőröket, meg levadászták. :) -
winnie #15831 ez a legjobb -
tudna vki segíteni? régebben mondott valaki egy oldalt, ami a filmek bevételeivel foglalkozott, meg előállítási öltségeivel, stb... már 2X kértem régebben, de mindig elfelejtem az oldal címét 
köszi előre is
-
Nezem A sebezhetetlent...
csak 1 kérés Ha lesz thief film BRUCE WILLIS JACCA GARRETT-ET!!! Vagy legalabbis adja a jovendobeli szinesznek a koepenyet.
Felelmetesen hasonlított 1-2 thief atvezeto animaciora :D
-
MEgneztem az I-robotot.
HAt ha nem lett volna benne a sok poenkodas meg converse reklam, meg 1-2 idegesito hülyeseg egesz jo film lett volna.
1 dolog volt ami kifejezetten nemtetszett mégpedig az, hogy 2035 be vagy mikor még mindig ugyanolyan grafitisek a falak, koszosak az utcak, a nagymama otthon ódon bútorok közt söti a pitét mint most vagy mint 30 évvel ezelőtt. Ezzel szemben a leg hi-tech ebb dolgok közt dolgoznak, robotokat építenek stb.
A Másik nagy hülyeség hogy a tömeg utcára vonulását a robotok ellen ugyebár 1 csapat koszos baseball ütővel és kapával felszerelt fiatal képviseli. Semmi police semmi hadsereg... DE meg 1 riot shield se.
Mind1 amugy tetszett, meg fordulatos volt a vége. 7/10 -
Bubble Boy -
Lal :DDD -
Na ez a film pl. jobban bejött mint a nagy hal.
-
Ígyvan ígyvan!
Priviben meg is beszélhetnénk már a talit! Sziget képek, ilyesmi... -
Vazze, nekem az a film teccett, de semmilyen díjjra nem jelölném.
Szal semmi gondom nem volt vele, lekötött, aranyos volt, érzelmes, Ewan a hátán vitte a filmet, de többször nem fogom megnézni.
Van sok más film, amit érzelmes mivolta miatt sokkal jobban szeretek és ne adj Isten még többször is megnézek...