1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • magus
    Arthur kiraly

Szineszek nem a legjobbak, a főszereplo eljatsza amit kell, de semmi kulonoset nem ad hozza, a tortent egy igen "erdekes" feldolgozasa a legendanak, de nem olyn szornyu mint hittem, a tortenet a tipikus gyuruk uras, husz perces rakeszules a csatara, mese a becsuletrol blabla. Viszont hogy a csatak megvalositasat honnan szedtek azt nem tudom. Nekem nagyon bejottek:) Ket nagy csata van, ami a jégen történik az szerintem ötletes, és a végén a ködben, na az is jó szerintem. Nincs benne cg animacio, millionyi embertömeg, csak kb 50 statiszta, es ezzel meg tudtak oldani. Ez a jó része, de amugy nem nagy szám. Gondoltam hogy ha szar a film majd bambulom Keira Knightleyt. Hát, kezdek rájönni, hogy ez a csaj, csak a durcas, elorenező, sértődött királykisasszonyt tudja eljátszani, ugyanazzal a nézéssel, kb mint Gryllus Dorka.

6.5/10 - Pop corn zabalos movie