106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Roll
    Még csak most néztem meg Az 50 első randit, de nagyon tetszett. Tetszenek Adam Sandler vígjátékai.
  • Roll
    Az a tekés hapsi?
  • Nyiri
    Nem akarok kilometereket irni miert, de szerintem az AvP egyaltalan nem volt jo film. Tobbet vartam volna.
  • CSOCSO
    AVP roxx....

es aki ts ben latta az dobjon ra vagy 1 vagy 2 + pontot a latvany miatt..merthogy a "gagyi" kameras verziot nem lehet annyira elvezni mint az eredeto mozis latvanyt
  • Bandew
    Na az nekem is!
    Akkor én meg a Ford Fairlane-t nézem meg. :-P
  • Pontius #15938
    Ha a Ford Fairlane teccet akkor nézd meg A Nagy Lebowksi-t
    Az a másik kedvencem
  • Pontius #15937
    Most felyeztem be Aliens Vs. Predatort
    Vegyes érzelmek kavarognak bennem de összeségében teccet...
  • Pontius #15936
    Az sirály film! Egyik kedvencem
  • RelakSfromhome
    AVP
    9/10
    A történet háááát... mit lehet egy ilyen témából kihozni?

Ami nagyon tetszett: a kis dögök végre nagyon gyönyörűen mozogtak, mint valami nagyra nőtt gyíkok. A nagy dög meg ... hát nem is tudom, gyönyörű volt.

Ami nem tetszett benne, az az, hogy a plazmafegyvernek más a hangja (nem a megszokott fittyenés), meg hogy a csaj a végén egy szál hosszúujjúban ottmarad. Simán szarráfagyna.
  • The Garrett
    Ford Fairlane kalandjai.
    Hat röviden: eszem faszom megáll ÁÁÁÁU! :D
  • Police88
    Nemrég láttam moziban az Én a robot-ot. Nagyon tetszett!!!!
  • CSOCSO
    :) loal. nahja.. az egy allat
  • Nyiri
    A Zsernyakokban egyedul a meno zsaru nehany jelenete a tuti. A tobbi felejtheto. Dorner Gyorgy hangja pedig nagyon illik a fazonhoz. I'm cool! :D
  • CSOCSO
    zsernyakok? nezheto.. de ne vatj tole semmit
  • CalebJoe
    Hát ezt megkaptam!
  • LezLee
    Hát szerintem nem olyan tré, nem olyan régen én is megnéztem. Elég egyedi történet, jópofa és jól eltalált karakterek, viszont poén kevés van benne, de szerintem mindezek ellenére érdemes megnézni. Nekem tetszett, végre nem egy tipikus holivúúdi tucatvígjáték. Bár sokan szídják, de ha a megfelelő hangulatban vagy, akkor szerintem tetszeni fog.
  • Hentes Bill #15927
    tényleg ilyen tré? mert akkor nem töltöm le, pedig le akartam
  • Davidus
    Torrente 2

A story egy rakás szar de Torrente megmeni a filmet:) Ott van például az a jelenet mikor Torrentét a kutya ébreszti fel egy nyalással az álmából. Szal tipikus jelenet minden második filmbe benne van. A főhős kb ezt szokta reagálni: Fújj kiskutyám mit csinálsz?? Vagy egyszerűen csak fintorog es lelöki a kutyát az ágyról.

Torrente reakciója: Franco baszod! Te köcsög vagy?! Ezer kutya seggét kinyaltad már. Hülye állat!
    :D

7/10
  • The Garrett
    Building a Better Zombi c. filmet látta valaki?
    nemtaláltam IMDB -n elvileg ezévben jelent meg.
    Csak érdekelne hogy érdemes -e leszedni :P
  • Roll
    Zsernyákok

Ezt is kár volt megnéznem, ez a svéd vígjáték nagyon gyenge.
  • Bandew
    SHOP SHOW

Na mostvégre elmondhatom, hogy láttam az összes Kevin Smith filmet. Nagyon mókás kis film volt szerelmi szálakkal megtűzdelve, néhol ugyan eröltetett poénokkal, de még így is jóval magasabb színvonalon mint mondjuk az Amerikai Pite. Úgy látszik Kevin Smithnek már sosem fog sikerülni elérni a Shop Stop mércéjét. Azon én még évek múltán is szakadok. :-D
    Persze félreértés ne essék ez is nagyon jóvolt.

7/10
  • Davidus
    Ők is tudnának csak a kutya nem nézné meg.
  • Bandew
    Én se láttam még a Macskanőt, de ha már Pitof rendezte (Vidocq) akkor már csak nem lehet annyira szar.
  • CSOCSO
    CalebJoe... ne hari de hirtelen nemtom hogy te latogatod -e a Movies jatek forumat.. ha nem akkor szolok hogy van egy lehetoseg hogy ha majd kijon a jatek akkor esetleg csinalunk paran forumozok egy ertelmesebb filmet
  • CalebJoe
    Szerintnem mi fórumozók sokkal jobb filmet össze tudnánk rakni mint egész Hollywood, van már annyi tapasztalata az embernek, hogy nem dobna piacra ilyen szarokat amiket manapság ezek csinálnak.
  • CSOCSO
    szerintem garfieldot lehetetlen vissza adni mozgo kepekkel.. a mese kazik se utnek ugy mint akepregeny!
    a bemutato uberjo volt ha jol emlexem.. de a film..olyan.. semmilyen.. nem volt szar.. csak... nem az amit vartam...

macskano meg.. haaaat...
    uberszanalmasnak tartom az uj resi evil filmet egyutt.. egyiketse lattam.. de a bemutatoktol is okadnom kell annyira szarok!!!
  • Davidus
    az elefánt nagy és lassú jószág;)
  • Alien
    Elephant

Most néztem meg a filmet. Nos véleményem szerint egész egyszerűen sz*r Először is rohadtul elvan húzva a film, de kegyetlenül, egy csomó jelenet van benne amikor kérdezem magamtól, hogy ezt miért kell ennyi ideig mutatni??? Lehet, hogy így próbálták hitelesebbé tenni a filmet, de nekem rohadtul nem jött be, meg ahogy vége van... Áhh waste of time........ Törlöm is le....
  • Ams
    tetszetT, Paraszt..
  • Ams
    I, Robot - 8.5/10

nagyon tetszet, lusta vagyok többet írni :DD
  • winnie
    abból kell kiindulni, hogy a garfield egy gyerekfilm. a húgomék nagyon élvezték - az, hogy nekem nem tetszett az már korosztályos különbségekből adódik:)
  • Nyiri
    Bocsi. Ezeket a filmeket nem lattam. Igy picit elhamarkodott volt a szanalmas jelzo.

A Garfield-t ma megnezem, de a Catwoman-t nem fogom soha.
  • CSOCSO
    garfield nem volt szanalmas!!!... mondjuk nem nagy cucc.. nade szanalmas?????
    viszont a macskano mar valoban az
  • Nyiri
    Ebbol egyedul a Catwoman es a Garfield ami szanalmas
    a tobbi tetszett.
  • winnie
    mi benne a szánalmas?

megjegyzem a moziban futó képregényadaptációk:
    - pókember 2
    - pokolfajzat (hellboy)
    - megtorló (punisher)
    - macskanő (catwoman)

a garfield az comic strip, nem képregény.

de. szerintem vígjáték tök megy, és ez még szánalmasabb...
  • Dynamic
    Sorry a hibákért...
  • Dynamic
    A nyíregyházi Vidor fesztivál keretein belül lehetőségem nyílt megnézni néhány magyar filmet.

Apám beájulna
    Csatlakozom a nagy átlag véleményéhez.A film alapötletéből(2 fiatal lány a nagyvilágban pénz nélkül) kiindulva nagyon jó filmet lehetett volna csinálni, de ez nagyon nem jött össze.Egyszerűen semmi nem volt benne ami lekötött, vagy akár humoros lett volna.Szvsz a történet sem hiteles.1-2 nap után életreszóló barátság két ellentétes karakterű csaj között, ráadásul úgy, hogy az egyik nyúlja a másik pasijait(de utálom ezt a szót).Na mindegy.Amúgy meg nem tudom, Sallinger Richárd, hogy képzeli el a mai fiatalokat, de Szarka "Gigaüberlerohasztó", "kúúlmájertopcsávó" és egyéb NEVETSÉGES beszólásai már az első öt perc után idegesítőek és a való világban is max. égőzni lehet ilyen dumával.Szar film,kerülje mindenki!
    3/10

Montecarlo
    Hasonlóan az előző filmhez, az ötlet itt is jó volt, nyomokban még hasonlít is, de a forgatókönyv gyenge.Azért a film javára szól, hogy itt már tudtam néha nevetni, míg ez az előző filmnél egyszer sem sikerült.Köszönhető ez Koltainak és Mucsinak.Hozzák a szokásos formájukat.Miattuk, de csakis miattuk érdemes megnézni.
    6/10

Zsiguli
    KIRÁLY!Premier előtti vetítést láttam.Ez a film nagyon meg fogja osztani a nézőket, elég ha annyit mondok Szőke András.Én bírom az ürgét, bár néha eléggé elvontra veszi a figurát(Helyfoglalás avagy...)Na ez a film a valamennyire érthető kategóriába tartozik:).Két rendőr "felgöngyölít" egy ügyet, de mindenki máshogy adja elő a sztorit.
    Pár név ami itt is garancia a garantált röhögésre,Badár Sándor,Szarvas József,Gáspár Sándor,Szőke András.Roncsfilm fanoknak kötelező!
    8/10

Libiomfi
    A Kálmánchelyi,... trió legutóbbi filmje.
    Röviden:ez is tetszett.Főleg, hogy Mucsit is belerakták:)
    8/10
  • Hentes Bill #15906
    hát ez az
  • Blasta
    Bazijó.

A mozikban jelenleg HÁROM képregényadaptáció megy:

-Macskanő
    -Pókember
    -Garfield

A kirakott plakátokon viszont már NÉGYRE ugrik a szám.
    Belép a képbe HELLBOY.

Szánalmas...
  • Hentes Bill #15904
    most néztem meg az Apám beákulna c. filmet. hát ilyen szar filmet régen láttam, már a 30. perc óta gondolkoztam, hogy leállítsam-e a filmet, de azért végigszenvedtem vhogy a szőke bringa miatt :P borzalmasan gyenge vígjáték volt