1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    A nyíregyházi Vidor fesztivál keretein belül lehetőségem nyílt megnézni néhány magyar filmet.

Apám beájulna
    Csatlakozom a nagy átlag véleményéhez.A film alapötletéből(2 fiatal lány a nagyvilágban pénz nélkül) kiindulva nagyon jó filmet lehetett volna csinálni, de ez nagyon nem jött össze.Egyszerűen semmi nem volt benne ami lekötött, vagy akár humoros lett volna.Szvsz a történet sem hiteles.1-2 nap után életreszóló barátság két ellentétes karakterű csaj között, ráadásul úgy, hogy az egyik nyúlja a másik pasijait(de utálom ezt a szót).Na mindegy.Amúgy meg nem tudom, Sallinger Richárd, hogy képzeli el a mai fiatalokat, de Szarka "Gigaüberlerohasztó", "kúúlmájertopcsávó" és egyéb NEVETSÉGES beszólásai már az első öt perc után idegesítőek és a való világban is max. égőzni lehet ilyen dumával.Szar film,kerülje mindenki!
    3/10

Montecarlo
    Hasonlóan az előző filmhez, az ötlet itt is jó volt, nyomokban még hasonlít is, de a forgatókönyv gyenge.Azért a film javára szól, hogy itt már tudtam néha nevetni, míg ez az előző filmnél egyszer sem sikerült.Köszönhető ez Koltainak és Mucsinak.Hozzák a szokásos formájukat.Miattuk, de csakis miattuk érdemes megnézni.
    6/10

Zsiguli
    KIRÁLY!Premier előtti vetítést láttam.Ez a film nagyon meg fogja osztani a nézőket, elég ha annyit mondok Szőke András.Én bírom az ürgét, bár néha eléggé elvontra veszi a figurát(Helyfoglalás avagy...)Na ez a film a valamennyire érthető kategóriába tartozik:).Két rendőr "felgöngyölít" egy ügyet, de mindenki máshogy adja elő a sztorit.
    Pár név ami itt is garancia a garantált röhögésre,Badár Sándor,Szarvas József,Gáspár Sándor,Szőke András.Roncsfilm fanoknak kötelező!
    8/10

Libiomfi
    A Kálmánchelyi,... trió legutóbbi filmje.
    Röviden:ez is tetszett.Főleg, hogy Mucsit is belerakták:)
    8/10