106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Roll #16264 Megnéztem ma a Tűz óceánját és az Én a robot c. fimeket.
A kettő közül nálam ma az Én a robot vitte a prímet, nagyon jó kis film. Tetszett a látvány benne.
Nálam 7/10. -
Ramza #16263 Én úgy gondolom, hogy egy igényes filmalkotás ugyanakkorát szól a készítésekor, mint 10 vagy 20 év múlva. -
nem szegyen az!!!
en is belekonnyeztem
-
Hat igen eros meglatas. Nekem szemely szerint ez a filmsokat jelnetett akkoriban.
Szerinem az is nagy baj hogy majdnem 10 evre ra nezted a megjelenes ota :)
Akoriban egy ilyen story erosen utos volt! -
Most volt az HBO-n Az Utolsó Éjjel című film Edward Nortonnal a főszerepben.Szerintem egész jó volt a film,éreztem benne egy kis História X-es style-t is.
Lassan már azt veszem észre,hogy az Edward Norton név garancia a jó filmre!
8/10 -
Ramza #16259 Ja, + imdb-n a 18-ik a toplistán. -
Ramza #16258 Közönséges bűnözők
Számomra óriási csalódás. (és igen, szégyellem, hogy csak mostláttam, de legalább megvettem olcsón a dvd-t)
Éveken keresztül hallgattam baráti körből:
"Ez minden idők legjobb filmje"
"Örökös kedvenceim között van"
"10 kedvem filmem közül az egyik"
Na ezek után mi mást tehettem volna, mint hogy nagyon sokat várok.
Amit kaptam:
- eszméletlenül jó szereposztás
- jó, de nem kiemelkedő történet
- a negyvenedik (!!!) percben kitalálható befejezés
- kellemes, de nem eget rengető csavarok
- színvonalas krimi
- Kevin Spacey és Benicio Del Toro önmagában is rulez
Ez önmagában kellemes, és elég is lenne, de nem ilyen elvárások után.
Szerintem 7,5 pontot ér, egy tizeddel sem többet.
Mivel tudom, hogy hatalmas a rajongótábora, így erőteljes flémre számítok :) Sajnálom, ennyi a véleményem. -
En is! Sot nem is egyszer! Aszonypajtas meg majd hogy nem bogott :) -
Akinek bejött az Ong-Bak és kíváncsi a thai (akció)filmgyártás következő termékére, látogasson el ide. Letölthető két borzalmas minőségű (wmv...) trailer, de a látottak azért ígéretesek... még ha nem is egy Ong-Bak-jellegű (értsd: magányos harcművész hős lenyom mindenkit :) ) filmről van szó. A kemény muay-thai azért itt is lesz: a trailerben van egy, a földből alig kinőtt kiscsaj, aki üt-vág, de kegyetlenül. :) A stunt munkára meg - azt hiszem - nem lesz panasz, már amit mutattak, az egyszerűen hátborzongató...
A filmet egyébként Thaiföldön már bemutatták nemrég, szóval hamarosan várható.
-
Nyiri #16255 Szegyen nem szegyen en azon a filmen elsirtam magam :)))
Nagyon jo film es Duncan hihetetlen mondon jatsza figurat. -
The Green Mile -
Mi csak ma neztuk meg es el kell hogy mondjam hogy eloszor megijedtem hogy Stepehen King adaptacio de Tom Hanks miatt ultunk le mert aszontuk hogy ez nem lehet rosz film. Es nem is tevedtunk.
Egyszeruen fenomenalis volt! -
Uhh bazzz... akkor te nem fogtad fel a film mondokajat! Szerintem egy mestermu a film! Orokke emlekezni fogok ra! Nekem az egyik kedvenc filmem! -
Mint már említettem, nem a filmértékelésedet szóltam le, hanem, hogy beszólsz másnak, hogy fordítva pontozzon.
Cseszdmeg, neki úgy tetszett!!!
Nemtom mit olyan nehéz ezen megérteni.
Na fejezzük be. -
Roll #16251 A leírásod alapján kedvet kaptam a filmre, megnézem én is. -
Roll #16250 Ha nem is láttad akkor minek szólsz bele?
Nézd meg, utána rájössz miért mondtam hogy fordítva a pontok.
Egyébként meg nem neked írtam.
És foglalkozz a Te iq-al, tréningezz rá. -
Érdemes letöltéssel tökölni?
-
A FALU (The Village)
Nos állítólag ez a film bukás volt Amerikában. Ezek az amcsik tényleg hülyék! A filmmel egyáltalán nincs semmi különösebb baj, igaz nem is az a film, ami örökre megmarad a filmtörténelemben.
A sztori szvsz nagyon jó. Ma már nagyon ritkán lehet olyan filmet látni, aminek a sztorija teljesen új. Szinte már az összes film koppint, átalakít (ez nem mintha negatív dolog lenne, hisz én se tudnék új dolgokat kitalálni). De ez teljesen egyedi volt. Néha egy-egy jelenet szinte teljesen ugyanaz volt, mint a Jelekben. Ez kicsit bosszantott, de hamar túltettem magam rajta.
!SPOILER!
Na akkor elmondom miért lett ez a film Amerikában bukás. Mert nincsenek benne szörnyek! El is képzeltem a hülye dagi amcsigyerek arcát, hogy "De hát akkor most nincsenek is szörnyek? Akkor ebben most mi a félelmetes?".
Nos pont erre megy rá a film témája is, csak egyesek túl hülyék és bezártak, hogy ezt észrevegyék. Ugyanis a filmben nem a szörnyek a gonoszak (mivelhogy nincsenek is), hanem az emberek. Ezért hagyták ott a várost és a technikát, ezért menekültek és készítettek maguknak egy saját világot. Nem tudom ki hogy van vele, de ezt már én is éreztem. Volt, hogy annyira elegem lett az emberek gonoszságából, butaságából, hogy tényleg azt kívántam, bár csak egy kis kunyhóban élnék az erdőben, mindenféle elektromosság nélkül. Na a filmben szereplők ezt tényleg meg is valósítják!
Igaz a vége felé már sejtettem, hogy nem a múltban vagyunk, mindenesetre nagyon ötletesnek találtam.
Egyszóval egyáltalán nem azt kaptam a filmtől amit vártam, hanem többet. Ha nincs A Falu, én csinálom meg. :-D
7/10 -
Abban hogy hatásvadász, teljes mértékben egyetértek. -
Ramza #16246 Gondolom úgysem érdekel, csak érdekességként megszámoltam, hogy eddig 54 (!) nemzetközi filmdíjat nyert jó fél év alatt, és legalább ennyi jelölése is volt még mellé. -
A HVG a Te Bibliád? :D -
erre hajaz a Getno egyetlen ertelmes mondata
az emberek mikor ertik meg, ha arnyekban allnak akkor ne a napra haragudjanak
vagy vmi ilyesmi :) -
Csak úgy mellesleg: én még nem láttam a filmet, csupán a Te roppant IQ-s hozzászóláasodat kommentáltam, de sebaj, majd legközelebb jobban figyelsz... ha tudsz -
Ha ez vigasztal: meg is halt!
-
Azért azt nem mondtam hogy a vér a lényeg, de így sokkal komoolyabban néz ki a film, no meg rosszul lehet tőle lenni, mondjuk én nem lepődtem meg rajta, az előzetesek meg a felháborodások hallatán aszittem durvább!:P -
alien 4 et lestem elso sorbol elegge a kezdetekkor.. hat a nyakam megfajdult a feliratok olvasasaban:)))) jobbra ballra rangtattam a fejem hogy olvasni tudjak olyan kozelrol -
jaa ugy ertettem hogy szarsagban emelkedik folejuk -
olvastam egy cikket errol a hvg-ben -
Roll #16237 Látom te már életed alkonyán jársz, ott már minden rossz alkotás tetszik.
Ne félts nem írom bele, még a végén munkatársak lennénk. -
Ramza #16236 Akkor szerintem nem jól értelmezed a filmet.
Nem arról van szó, hogy valaki hisz, vagy sem (én sem vagyok vallásos, sőt...), hanem arról, hogy ez a film hogyan mutatja be a történéseket, és a készítők mit akarnak mondani. -
Értem...Ilyen oldalról én személy szerint nem akarom megközelíteni a dolgot... -
Ramza #16234 Ha egy ember, akkor igen. -
Sztem ha egy ember ennyit vérzik, kb 5X-halott!!!
[négyese volt a főiskolán bioszból] -
Például? -
Vegulis sokan alitjak hogy a Biblia is tele van hazugsagokkal szal szerintem a filmet jobban nem tudta volna megcsinalni.... -
a passio tele van hazugságokkal és tárgyi tévedésekkel
lényeg a hatásvadászat -
Ramza #16229 Nem.
A vér azért volt ennyi, mert ekkora veréstől ennyi vér folyik. Egyszerű fizikai és biológiai törvényszerűség. -
Ami a Passio esetében fokozottan igaz! -
winnie #16227 miért, nem a vér a lényeg. az csak a dramturgia túlzások s a marketing miatt volt annyi. -
Mi az elso sorban neztuk anyammal es roszul is lettunk.
Utojara a Jurrasik Park elso reszet neztuk az elso sorbol. Azt se felejtem el soha :))) -
Persze de akkor képzeld el a Passiót vér nélkül, poén lenne nem?:)