106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nemnem!
    A második is rulzik! :-)
  • CSOCSO
    nah meglestem a predatorokat mer mar reg nem lattam oket. soot alig emlekeztem rajuk...
    az elso meg oke de a masodik mar igen gyenge film
  • Sephi
  • Nyiri
    Dodgeball: Az ev vigjateka. Nagyon jo film :))) Brutal poenok vannak benne :)
  • Ramza
    Az első 45 percben nálam is annyin állt.
    Na mindegy, most már tényleg alvás, majd holnap leírom.
  • fifi
    Én is arra számítottam és 2-3 lett belőle!
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    En kifejetettem az allaspontomat! Nekem ez a velemenyem!

Egyebkent penteken meek megnezni :DDDD
  • fifi
    Már majdnem írtam egy olyat... :)
    Jó hogy folytattad!
  • Sephi
    Hya! Es meg elvezem is!
  • Ramza
    Egyébként egy 5-6 pontos filmre számítottam, tehát mondhatni kellmesen csalódtam ;)
  • Ramza
    Látom elszórakoztatod magadat :)
  • Sephi
    :DDDDDDDDD
  • Sephi
    Ja es en meg nem lattam!
  • Sephi
    Hat te teljesen megorultel! Az a film maga az Isten! Ennyire jo storyt es alakitast nem lattam soha! Az effektek nem voltak ugyan tul jok de minden mas igen. A szineszek egytol egyig profik voltak! A producer csodalatos munkat vegzet! Minden a helyen volt erre te meg igy megalazod!

• Ramza
    Ja, egyébként a film fele végülis tetszett.
  • Ramza
    Kár, hogy fáradt vagyok, így a ma esti - Janonak köszönhető - Aliens vs. Predator mozizás fikázása áttolódik holnapra
    Azért a pontszámomat idebaszom: 6,5/10. Majd jól meg is indoklom, hogy miért ennyi. Mielőtt valaki belekötne: nálam ennyi. Másnál lehet 1 vagy 10.
  • Ramza
    Predátorosat tegyél, hö!
  • Ramza
    Ne parázd már túl ezt a dolgot :)
    Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy értelmezzük a mondatot, úgyhogy hagyjuk az egészet.
    Csak arra akartam célozni, hogy a kérdésem ellenére is csak egy filmet "soroltál" fel, nem zonbi diplomát kértem ;)
  • Bandew
    Jajj te kis Humor Herold!
  • Jano

• Jano
    Én nem is tuttam, hogy él ilyen Alien!4!!!!
  • a.carkey
    Monte Carlo

:)

Érdekes film volt a Zách Felicián középiskola három tanárjáról.

Mit is mondhatnék:

"Kádár János vezetésével kitört a forradalom."

6/10
  • winnie
    Képzeld a TVnézők nagyrésze követte a BigBrother esemeényeit is, és akkor ez most az jelenti, hogy az a legjobb műsor?

definiáljuk mi a jó? amit 100 ember tart annak, vagy amit 1000?
  • Rafaelo
    itt minden lol nemigaz?
  • Sephi
    Az man van eleg! :D
  • Takezó
    kéne flémtopik, mi? :D
  • Sephi
    Hagyad ma' en az ilyet elvezem :DDDD
  • Takezó
    van erre topik :)
  • I.C.ram
    De nem az irodalmi fogalmazókészsége, és stilisztikája miatt becsülik annyira, hanem a "fantasy" kitalalásáért.
  • I.C.ram
    "Nézd, nem szóltam le a horroros hozzászólásodat, mely szerint "egyszerűen csak szereted a 70-es 80-as évek B-kat Horrorjait", amikből tudsz is egyet említeni (valamint egy kilencvenes évek-belit),"
  • Ramza
    "Imádom mikor valaki azt állítja, hogy csak az szerethet valamit, aki mindent tud róla. Kicsit nevetséges."

Példát kérek, hogy hol írtam ilyet, mert ez így önmagában szart sem ér. Beperellek hitelrontásért :D

"Ha megkérdézel egy nagy irodalmárt, soha nem fogja belesorolni a legjobb 50 !író! ismétlem !ÍRÓ! közé Tolkient."

Javaslom a Google-be beírásra a Tolkien, greatest author és a 20th century szavakat (vagy hasonlókat, mindegy), kidob majd néhány linket.
    Akad közte "néhány", amely író tollából/szájából származik, hidd el.

Big Brotheres példa nem jó, mert van, ami azért lesz népszerű, mert kommersz, van ami meg azért, mert színvonalas.
  • I.C.ram
    Az meg a másik, hogy Ő maga sem tartotta magát jó írónak. Nem is a könyvesboltokba szánta a "mesekönyvét".
  • I.C.ram
    Ez kb. olyan, hogy csak az szeretheti a csokoládét, aki végigkostolta a világösszes fajtáját. Elég sok b-kat horrort láttam legtöbbzsör úgy, hogy nem tudtatosan vártam a filmet, hanem éppen odakapcsoltam, és odragadtam. Imádom mikor valaki azt állítja, hogy csak az szerethet valamit, aki mindent tud róla. Kicsit nevetséges.

Ha megkérdézel egy nagy irodalmárt, soha nem fogja belesorolni a legjobb 50 !író! ismétlem !ÍRÓ! közé Tolkient. Tolkient azért becsülik, mert alkotott egy világot, amiből később téynleg remekművek jöttek létre. Egy nagytudású TUDÓS ember volt, nem pedig irodalmár!!!

Képzeld a TVnézők nagyrésze követte a BigBrother esemeényeit is, és akkor ez most az jelenti, hogy az a legjobb műsor?

Legtöbb ember azért olvasta el, mert szereti a fantasy-t és érdekelte, hogy honnan is származik ez az egész, nem pedig azért, mert az iskolában kötelező olvasmányok közé sorolták be....
  • I.C.ram
    Köszönjük, majd értesítjük.
  • Sephi
    Ugy legyen :DDDD
  • Bandew
    Az igaz az többjelentésű szó. :-)
  • Sephi
    "igaz mesét"

Ehh? :DDDD
  • Bandew
    Figy ő ezt már a könyv elején leszögezte, hogy senki ne várjon magasröptű irodalmi kliséket. Nem akart ő a legnagyobb irodalmár lenni. Ő csak leírt egy nagyon szép és igaz mesét.
  • Takezó
    Ramza: topik