[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez kb. olyan, hogy csak az szeretheti a csokoládét, aki végigkostolta a világösszes fajtáját. Elég sok b-kat horrort láttam legtöbbzsör úgy, hogy nem tudtatosan vártam a filmet, hanem éppen odakapcsoltam, és odragadtam. Imádom mikor valaki azt állítja, hogy csak az szerethet valamit, aki mindent tud róla. Kicsit nevetséges.
Ha megkérdézel egy nagy irodalmárt, soha nem fogja belesorolni a legjobb 50 !író! ismétlem !ÍRÓ! közé Tolkient. Tolkient azért becsülik, mert alkotott egy világot, amiből később téynleg remekművek jöttek létre. Egy nagytudású TUDÓS ember volt, nem pedig irodalmár!!!
Képzeld a TVnézők nagyrésze követte a BigBrother esemeényeit is, és akkor ez most az jelenti, hogy az a legjobb műsor?
Legtöbb ember azért olvasta el, mert szereti a fantasy-t és érdekelte, hogy honnan is származik ez az egész, nem pedig azért, mert az iskolában kötelező olvasmányok közé sorolták be....