106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nemááá?!
Ilyen megy az AvP topikban?
Na haddlám
[KÉSZÍTÍ A FLÉMIZMAIT] -
nekem mondod????
nagyon erzem az avp topikban hogy az alienesek tok boldogak hogy muhahaha kinyirt 1 alien ket predit.. a predisek meg nyavalyognak hogy 1 predi kitud nyirni egy csapat alient es hogy szar a film es baromsag meg a predi 10 szer jobb -
"nem csalódtam a filmben"
nehezen csalodhattal volna.. igyis mindenki szejjelfikazata.. szal csalodni csak kellemesen lehet -
Alien vs Predator
Nekem nagyon tetszett a film, jó volt újra alieneket és predatorokat látni a vásznon, nem csalódtam a filmben és ezekután kiváncsian várom a rendezői változatot DVD-n :) -
Roll #17064 A Godsend-et érdemes megnéznem? -
szerintem is komolyabbra sikerült mint az előző részek. -
Nyiri #17062 New Police Story (2004): Jackie ujabb Hong-Kongi filmje.
!SPOILER!
Elejen meglepo volt, hogy vegig szivattak es megalaztak. Sot meg alkoholista lett. (Kb. Dragan add az eleted, uccso cserkesz style). Nem ezt vartam a Rendorstory sorozat utan. Jo volt a valtozatossag.
!SPOILER!
Jo film. Bar csak egyszer nezheto. Mivel komolyabb hangvetelu mint a story sorozat tobb resze. -
Ramza #17061 Ezzel nagyjából egyetértek.
Az Alien filmek jobbak (bár nekem a Predatorok is tetszettek - módjával, az első annyira nem, a második egy kicsit jobban), de ennek ellenére én akkor is Predator párti maradok :)
Olyan ez az egész, mint a "kinek az apukája erőúsebb" vita :) -
ettol fuggetlenul a predator filmek eleg gyengek -
Nyiri #17059 Predator rulz es kesz. Az AVP rendezo es az iroi is tuti nyomoronc alien fanok voltak. Bevehetik a veget. -
nahja.. nem volt egy hubazz film.. de szamomra az alien vs predator resz maga volt az orgazmus! nagyon fasza volt:)
par dolog nekem se tetszett.. de nagyon varom a directors cutosat:)
/milyen erdekes hogy szinte mindenki az alien filmekhez meregeti es nem a predikhez/
nahpersze nem gondolom hogy azert mert a predi filmek sokkal jobbak.. pl szerintem akarmelyik alien film ketszer jobb mint a predi filmek -
Star Wars Ep. IV
coool:) 77 es film.. szinte belegondolni is remes hogy akkoriban ilyet muveltek...
pontozni ilyet nem pontozok.
mas: szerintem egy ilyen filmben sokkal szebb ha valamit igazi babokkal, diszlettel, stb vel jatszanak el... elegge feltuno a szamitogepes belenyulas. bar gyonyro meg minden de pl a kocsmaban jatszo ufo feju emberek jobban bejonnek mint pl a harmadik reszben eneklo csucsori szaju nemtom micsoda...
mondjuk az Avp ben szinte eszrevehetetlen az szgepes grafika.. legalabbis most igy nem emlexem rajuk.. de lehet hogy ha ujraneznem akkor feltunne nagyon is
/pl mikor a kiralynore masznak fel.. az tuti cgi volt de nem emlexem milyen minosegu/ -
most láttam a cápamesét és nagyon király! aki szereti az animációs filmeket vagy a vígjátékokat az ebben a filmben sem fog csalódni! -
"Elképzeltem, ahogy a kis Alienek hordják a köveket, meg keverik a betont..."
:D
-
Ramza #17054 Bazira unatkozom így péntek délután, úgyhogy röviden az elmúlt hetek filmjeiről.
Amelié csodálatos élete - hát nem tudom, hogy ebben a kategóriában (legyen az bármi is, mondjuk romantikus vígjáték?) lehet-e ennél jobbat alkotni. Szerintem nem nagyon 8/10 (egyébként elsőre nem tetszett ennyire)
Vörös Szonja - egy szóval: minősíthetetlen. Nem értem, hogy gyerekkoromban hogyan tudtam ezt annyiszor megnézni. Egy pont Brigitte Nielsen testéért, egy néhány jó díszletért, egy pedig a nyitózenéért, az összesen 3/10
House of 1000 corpses - ezt is láttam már, úgyhogy nagy meglepetéseket nem tartogatott. Ügyesen összelopkodott középszerű texasi..-klón, gyenge befejezéssel, jó szereplőkkel. Pontozzam? 5/10? Nem tudom. Kb.
Arizonai álmodozók - Kusturica nagyon király, ez megmásíthatatlan tény, még ha ezt a filmjét sokan túl amerikainak is tartják (mivel az is :). pont 10 éve láttam utoljára, akkor egy kicsivel jobban bejött, de most is meg voltam vele elégedve, Johny Depp pedig rulez itt is. szeretem amúgy az ilyen hangulatos filmeket. 7,5/10
Aliens Vs Predators - Csak leírom akkor a véleményemet. A film első fele nagyon nagy gáz. Ezer helyről lopták össze a dolgokat (sorozás Armageddon, mozgások Mátrix, mozgó belső tér Cube, stb.), a szereplők személyisége pedig olyan gyengén kidolgozott, mint egy szappanoperában (egyébként lehet, hogy nem rossz színészek, de itt inncs szükségük arra, hogy szerepeljenek...). SPOILER!
Erre még rátesz egy lapáttal, hogy kurvára nem érti az ember, hogy a picsába építhetnek a Földre az Alienek piramist. Elképzeltem, ahogy a kis Alienek hordják a köveket, meg keverik a betont... Aztán a film felénél szerencsére meg lettválaszolva a dolog.
SPOILER vége.
aztán beindul a film, és egy élvezetes akciómozi lesz belőle. Semmi extra, az Alien filmek színvonalától olyan messze van, higy hihetetlen, de azért nem rossz akciófilmnek. Gyakorlatilag minden kiszámítható, az utolsó tíz percet fél órával a vége előtt sejteni lehet. Bár így leírva gáz, de bőven nézhető, kicsit azrt módosítok, fél pontot 6/10
-
Nekem is. Bazz kötöm is fel magamat!!!!!4 -
Szar ízlésem van, mert nekem is tetszett az Eye.A francba...:D -
"Spider-Man 2 - szar (utálom Kristen Dunst contos fejét)"
Azért szar a film, mert utálod KD-t?
-
Na, most jöjjön az, amikor a nyalóka visszanyal:
Nem a Shaun-t dícsérem (tudom, egyszer nézhető) csak az van, hogy némelyik embernek kurva szar ízlése van...

-
Ramza #17049 És mi az, ami nem szar? -
a felevel igy vagyok a masik felet nem lattam:) -
Nyiri #17047 Mostantol leirom milyen filmeket akarok megnezni :)
Ha most latom a trailert kesobb (nehany honap mire lesz) elfelejtem melyik tetszett.
Most ezek vannak a listaban:
Flight of the Phoenix - http://www.apple.com/trailers/fox/flightofthephoenix/fotp_trailer_l.html
Team America - http://www.apple.com/trailers/paramount/team_america/large.html
House of the Flying Daggers - http://www.apple.com/trailers/sony/houseofflyingdaggers.html
Madagascar - http://www.apple.com/trailers/dreamworks/madagascar/md_qt_lrg.html
Twins Effect I-II
New Police Stroy
Uccso kett Jackie Chan miatt. -
Ha elmondod nekünk hogy a The eye vagy a Shaun mitől olyan egyértelműen szar, én meghajlok előtted... -
Szar ízlésű ember nem létezik.
Eltérő ízlésű igen.
-
Nem a Resident Evil-t dícsérem (tudom szar)csak az van, hogy némelyik embernek kurva szar ízlése van.
Az Alien és Predatorokat is szidják néhol pedig azok nekem alapmúvek.
RE2 - szar
Dodgeball- szar
Shaun of the dead - szar
Eye 1,2 - szar
The Village - szar
Spider-Man 2 - szar (utálom Kristen Dunst contos fejét)
Shark Tale - aranyos, de gyenge
Forgotten - még nem láttam
Ami érdekel most - White Noise, Saw, Th Grudge
Véleményem
-
Ramza #17043 Itt mindenki csak a véleményét közli.
Volt itt már 10 pontos Catwoman és 1 pontos Donnie Darko :)
Egyébként én is egyetértek Sephi-vel RE2 ügyben. -
Mikel??? Most akkor talan mond azt hogy a Resident Evil 2 mualkotas mert eskuszom ugy elkuldelek valahova hogy onnet sem josz vissza. -
Ne legyetek már ilyen nagy filmszakértők! -
Igen! Na akkor ezt megbeszeltuk! -
tudod mit Sephi:
NE NEZD MEG A RE-2-t MER SZAR!!!!!!!!!!!
igy jo?
-
hat nem szoltam mert nem szoltal hogy szojak hogy kerdezzem meg es akkor szoltal volna de megsem.... -
de nem szoltam mer tudtam hogy te megkerded hogy nem a kene neked szolni nekem hogy megkerdezzem hogy szolj, hogy megkerdezned ha meg nem szoltam... de mar mindegy -
ha szoltal volna hogy szojak hogy kerdezem meg akkor tudtam volna en is. -
ha megkerdezted volna hogy akarok e szolni hogy kerdezd meg akkor tudtam volna rola -
10 eve nagyon birtam a van danme filmeket:)
zsan klod bim bam:) -
Ha szoltal volna hogy kerdezzem meg akkor talan jo lett volna. -
ha megkerdeztel volna, elmondtam volna hogy egy felig megragott nyaloka jobb a filmnel -
Resident Evil 2 - Apocalypse -
Ovon aluli utes. Ennyire rosz filmet a HOTD ota nem lattam. Inkabb koltottem volna el a penzemet szines papirszalveta kolekciora vagy ilysemire. Aki teheti kerulje el messzirol! -
Megnéztem az új Van-Damme filmet a Wake of Death-et sima akciófilm nem rossz.
7/10 -
Az ötödik pecsét :)
magyar film, régi, nagyon jo :) 4/5