[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #17054 Bazira unatkozom így péntek délután, úgyhogy röviden az elmúlt hetek filmjeiről.
Amelié csodálatos élete - hát nem tudom, hogy ebben a kategóriában (legyen az bármi is, mondjuk romantikus vígjáték?) lehet-e ennél jobbat alkotni. Szerintem nem nagyon 8/10 (egyébként elsőre nem tetszett ennyire)
Vörös Szonja - egy szóval: minősíthetetlen. Nem értem, hogy gyerekkoromban hogyan tudtam ezt annyiszor megnézni. Egy pont Brigitte Nielsen testéért, egy néhány jó díszletért, egy pedig a nyitózenéért, az összesen 3/10
House of 1000 corpses - ezt is láttam már, úgyhogy nagy meglepetéseket nem tartogatott. Ügyesen összelopkodott középszerű texasi..-klón, gyenge befejezéssel, jó szereplőkkel. Pontozzam? 5/10? Nem tudom. Kb.
Arizonai álmodozók - Kusturica nagyon király, ez megmásíthatatlan tény, még ha ezt a filmjét sokan túl amerikainak is tartják (mivel az is :). pont 10 éve láttam utoljára, akkor egy kicsivel jobban bejött, de most is meg voltam vele elégedve, Johny Depp pedig rulez itt is. szeretem amúgy az ilyen hangulatos filmeket. 7,5/10
Aliens Vs Predators - Csak leírom akkor a véleményemet. A film első fele nagyon nagy gáz. Ezer helyről lopták össze a dolgokat (sorozás Armageddon, mozgások Mátrix, mozgó belső tér Cube, stb.), a szereplők személyisége pedig olyan gyengén kidolgozott, mint egy szappanoperában (egyébként lehet, hogy nem rossz színészek, de itt inncs szükségük arra, hogy szerepeljenek...). SPOILER!
Erre még rátesz egy lapáttal, hogy kurvára nem érti az ember, hogy a picsába építhetnek a Földre az Alienek piramist. Elképzeltem, ahogy a kis Alienek hordják a köveket, meg keverik a betont... Aztán a film felénél szerencsére meg lettválaszolva a dolog.
SPOILER vége.
aztán beindul a film, és egy élvezetes akciómozi lesz belőle. Semmi extra, az Alien filmek színvonalától olyan messze van, higy hihetetlen, de azért nem rossz akciófilmnek. Gyakorlatilag minden kiszámítható, az utolsó tíz percet fél órával a vége előtt sejteni lehet. Bár így leírva gáz, de bőven nézhető, kicsit azrt módosítok, fél pontot 6/10