106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Shrek szerintem sokkal mókásabb volt. -
Szörny Rt-ben azért akadt jó pár poén, Toy Story az inkább 10 éven aluli -
Hát nekem valahogy a Pixar sem olyan szimpi. Az egyetlen igazn jó, amit láttam tőlük, az a Némó volt szvsz. Szörny Rt. nagyon nem tetszett nekem. Toy Story sem volt egy nagy durranás, csak az újdonság erejével hatott, de semmi több. -
FIOOONAAAAA
Scotty doesn't know Kareokeeee (kötelező darab) -
Bogaram. Ezt nem hiszem el. Mondt meghulyultel? Az egy hulye vigjatek volt bazeg es te leakadtal annal a baromsagnal?
Ember radverek! -
de azok mar nem azok a dizni mesek amikrol mi beszelunk...
emperors is ari. de semmi enek vagy valami -
eurotrip: mekkora baromsag mar ***, nem tud irni mert le van tiltva az emailcim. bazz es ugy csinal mintha mas emailjarol nem lehetne emailezni. ez azert szanalmas egy nagy bakizas:(
legalabb ha irasban leveleztek volna vagy akarmi.. de ez igy elegge szar.. -
Én nem dizni fan vagyok, de pl. az Emperors-ban olyan poénok vannak, hogy több haverom is többször megnézte miután elvitték tőlem.
És közelebb vagyunk a 30-hoz mint a 20-hoz.
De mondjuk ott a Pixar is, ami aztán abszolute nem "szokványos" dízni filmeket csinál!
Most fogok beülni az Incredibles-re. Biztos fasza lesz :-)
Szal a lényeg, hogy a Pixarban tuti, de pár dízni múviban is kellemesen fox csalódni ha megnéznéd... -
-
szerintem azok amiket felsoroltam akkor is jobban mint az ilyen pengyaros shrekkekl meg ice agek.. oke. azok is jok.. meg kellenek.. de azert egy dizni film... -
hat azert ha lehetne 100 anime es 100 dizni kozott valastzani.. akkor inkabb anime... bar lehet hogy utanna tomeggyilkos vagy egyszeruen crazy lennek..:))))))))))) -
hát én nem tudlak titeket megérteni, hogy mit lehet szeretni egy ilyen szinte egykaptafára menő rajzfilmtömegyártáson.
Na mindegy, ne menjünk jobban bele, mert látom, hogy többségben vannak a dizni fanok. -
Hya... latszik hogy 38.7 -es lazam van :DDD -
nem szerelemert nezek meseket...
a herkulesben sem az volt a lenyeg hogy osszejottek...
a notre dami okossagban nem jott ossze a ket fohos..c sak az egyikk mellekszereplovel.. de ugy volt jo ahogy volt.. szal... igen... megvan mindegyikben ez az okossag... -
Ez a film címe! -
Mi leteik olyan!? -
The Emperor's NEW Groove MEGARULEZ!!!! -
Emperor kimaradt. Bár mostanában elvből nem nézek ilyen dizni filmeket. -
Marcikam te ittal ugye baratom es felrebeszelsz! Mond hogy igy van mert mar naon viszketnek az ujjaim... -
Na, *pont* az Emperor's... az ami egyáltalán nem erről szól. De a többségre igaz. Bár ez szvsz nem a Disney hibája. Maguk a mesék ilyenek. :)
-
Az még nem tünt fel egyik dizni filmben sem, hogy mindig van egy csávó és egy csaj, akik tuti, hogy összejönnek. Jellegzetes vonás volt az is, hogy általában a csávó vagy valami csúfság volt, vagy nem az a tipikus "álompasi" ábrázolás. Mindegyik rajzfilmben ott van a szerelem. Kicsit uncsi. -
HowHigh -
Az Emperor's New Groove nekem is tetszett, de éppen azért, mert nem a megszokott Disney-stílust hozta a történetben.
-
meg vagyok nyugosztalva ' hogy van mas is aki csipi a regi dizni filmeket!!! szerintem szepseg es a szornyeteg rox!!! szep enekek meg minden! es a notre damei toronyor is nagyon cool... a herkules zenei kicsit eroltetettek de azert joak... -
ezt se latod jol. nezd mar meg mondjuk a mulan-t a szepseg es a szornyeteget, a notre damei toronyort es a herkulest.. ha neked az mind ugyanugy van rajzolva akkor.. cool:) -
Erre csak egy peldat szeretnek felhozni. Amikor megjelent a mozikban a The Emperor's Groove akkor el kellet vigyem a 13 eves hugomat megnezni. Mivel delutan volt ezert a teremben alig voltak. Egy anya ket gyerekkel es ovi csoport es en meg a hugom. El sem kell mondanom hogy a film allat en ugy rohogtem hogy mar fajt a hasam es a gyerekek nem is igazan fogtak fel a poen de szerintem azon rohogtek hogy en hogy rohogok.
Es minden egyes Disney filmet (kiveve a mostaniakat) begyujtottem DVD-en. -
Dizni már jó sok éve ugyanúgy rajzol, ugyanazok a jellemek vannak mindegyikben. :( -
Hát engem a dizni filmek nem fogtak meg. Nem látom bennük a kildolgozott karaktereket. Egy jó rajzfilm olyan, hogy már a megrajzolt figurán is látszódjon, hogy ez most ki is. -
en meg reagalos vagyok.. es kisse banto hogy egy bellevillei okossagot diznihez hasonluitunk.. a bellevillei randevu egyaltalan nem nagy cucc film... -
mi egesz estet betolto rajzfilmrol beszelunk.. a simpsons aranyos sorozat.. es meg van jopar ilyen.. pl a futurama, family guy/. mindegyik tok fasza...
viszont azert egy regi nagy dizni mesehez nem sorolnam se a bellevillei randevut se a tobbi filmet -
szepek??? sajatosak maximum!!!! egy szepseg es a szornyeteg elejen lathato kis erdocske, vizeses gyonyorubb akarmelyik buzi cg grafikanal meg a belleville randevunal is.. -
Erre csak azert nem fogok reagalni mert ismerlek es nem akarlakelkuldeni valahova. -
hát ja, csak azok nem kerülnek a mozikba, vagy az itthoni piacra.
Ha nekem amerikai jó rajzfilmről beszélnek, akkor szinte csak a Simspons ugrik be. -
Már megint az Amerika Vs. Európa?
Szvsz ezt felesleges így nézni. RENGETEG kitűnő amerikai rajzfilm van. -
Én utáltam őket akkor is, meg most is. Szerintem nem voltak benne szépek a rajzok. Látszott, hogy amerikának készül.
Ezerszer szebb rajzokat produkálnak az európai rajzfilmek.
Nemrég láttam a Belleville-i rendez-vous-t. Az valami fenomenális volt. Nagyon szépek voltak benne a rajzok. :) -
orulok hogy nem csak en gondolom igy.. akkor most vagy mindketten hulyek vagyunk vagy igazunk van:)
szal eneklos mesek roxx:)
naja... poenokat egyszerubb kitalalni mint fasza rimeket...
meghat poenoskodni is konnyebb mint enekelni.. -
Imadtam a regi Disney filmeket. Igenis ha meg eneklosek is akkoris. Ezek az ujjak man baromsagok. Akkoriban mind tortenelmet irtak. Most mar nem tudnak mit kitalalni. -
nah
meglestem a notre damei toronyort... majd utanna a szepseg es a szornyeteget... nemtom ti hogy vagytok vele, kovezzetek meg, de nekem nagyon bejonnek/hianyoznak az ilyen eneklos mesek!!!!
azonkivul hogy szerintem uberszebbek mint az ilyen shrek meg hasonlok. sokkal jobban sozlnak az enekek, zenek, jo nem annyira poenosak...deeee... szal nem ertem miert hanyagoljak oket.. mert oke... megertem hogy sok embernek nem jonnek be... bar szerintem azert azokat a meseket nem kene fikazni.. legalabbis szerintem nem fikazni valoak.. ahogy a herkules mese sem az.. meg van jopar dizni mese.. amit meg ugy emlegettek hogy egesz estet betolto mese... ezek nekem hianyoznak... tok cool a shrek poenkodas... meg az ice age.. a grafika.. haaaaat... eskuszom nekem szebbnek tunik a szepseg es a szornyetek megrajzolasa.. oke, az enekek mondhatni gyerekesek. de szerintem szepek. Foleg a notre damei toronyor enekei.. amikor a csako olyan hangot enekel ki hogy a hatam beleborsodzik.. nah mindegy.. pontot nem adok ra. egyszeruen nagyon szep es jo mesek!
de azert egy ilyen segitseg hal lettem mar egyaltalan nem nagy szam. Szalnem minden mese rulez...
van meg a raszputyinos.. ami meg jo...
kincsesbolygo.. haat nem rossz...
nah. mindegy -
valami amerika:
egesz jo kis film...
reszkess amerika (szerintem ennek olyan cimet kellett volan adni hogy : csak jottunk (jottunk lattunk visszamennenk miatt, meghat az angol cime is just visiting)
de a just visiting konyvet viszont mar latogatoknak forditjak ..LOL.. nah mindegy.. barmok ezek a magyarok film forditasban...
amugy maga a film tetszett!!! foleg a titkarnogadzsi.. hjajj.. az valami isteni pina:) aly landri vagy kicsoda?... -
A King Arthur a jelenlegi történelemkutatások szerinti leghitelesebb (értsd: legvalószínűbb) feldolgozás, ami egy viszonylag friss, az ezredforduló utáni, igen alapos kutatás eredménye alapján született.