1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    nah
    meglestem a notre damei toronyort... majd utanna a szepseg es a szornyeteget... nemtom ti hogy vagytok vele, kovezzetek meg, de nekem nagyon bejonnek/hianyoznak az ilyen eneklos mesek!!!!
    azonkivul hogy szerintem uberszebbek mint az ilyen shrek meg hasonlok. sokkal jobban sozlnak az enekek, zenek, jo nem annyira poenosak...deeee... szal nem ertem miert hanyagoljak oket.. mert oke... megertem hogy sok embernek nem jonnek be... bar szerintem azert azokat a meseket nem kene fikazni.. legalabbis szerintem nem fikazni valoak.. ahogy a herkules mese sem az.. meg van jopar dizni mese.. amit meg ugy emlegettek hogy egesz estet betolto mese... ezek nekem hianyoznak... tok cool a shrek poenkodas... meg az ice age.. a grafika.. haaaaat... eskuszom nekem szebbnek tunik a szepseg es a szornyetek megrajzolasa.. oke, az enekek mondhatni gyerekesek. de szerintem szepek. Foleg a notre damei toronyor enekei.. amikor a csako olyan hangot enekel ki hogy a hatam beleborsodzik.. nah mindegy.. pontot nem adok ra. egyszeruen nagyon szep es jo mesek!

de azert egy ilyen segitseg hal lettem mar egyaltalan nem nagy szam. Szalnem minden mese rulez...
    van meg a raszputyinos.. ami meg jo...
    kincsesbolygo.. haat nem rossz...
    nah. mindegy