106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:D
-
Kalandférgek !!!
Oh Yeah!
Akinek teccett a "Hé haver hol a kocsim ?", az ezt is komálni fogja ! -
Miről maradtál le!!! :-D -
Hadzsa' ma'!!!
En a Blade egy utan a masodikat meg sem neztem :D -
Húúha ez lesz ám a kemény film...
-
haverom latta aszonta szar -
Jaaaaaaa!
Vágom. :-) -
Jazz bár iszonyat volt, ha jól emléxem a lövés pillanatában beleütöttem a levegőbe, annyira durván ért az a pillanat.
(Szerencsére a kedvenc mozimba alig járnak emberek :-D)
Tom karaktere nekem is bejött, de ne ragozzuk túl: az utóbbi idők egyetlen filmje ami megérte a pénzt... -
Nyiri #17421 Sportkocsi csavo = A kapafogi truck mellett allo piros nagyszemu auto :) -
Nincsenek benne emberek, csak kocsik... -
Nyiri #17419 Igy van! Vegre valaki :) -
Nekem Tom karaktere teljesen hozzá nőt a szivemhez.A profi bérgyilkos, a kis beszólásaival, egyedi humorával meg az egész karakternek volt stílusa. A Jazz-báros jelenet volt a csúcs...(lelövi a csávót hangtompítossal és elkapja a fejét hogy ne koppanjon az asztalon.)
A vérprofi 1 szer hibázik életében és 1 jött-ment taxis lelövi.
Szal, nekem nem volt happyend... -
Nyiri #17417 Vajon mirol fog szolni? A sportkocsi csavo minden alma, hogy versenyezzen? Es a vegen fog is es talan nyer? :P -
Miért égetnék?
Dollármilliókat fog hozni nekik! :-))
Amúgy ettől nekem sem állt fel, ez már nekem is kissé.... -
Azé nem értelmetlen, mert abban a pillanatban mindkettőnek egyenlő esélyei voltak! A feka amatőr volt, viszont minden áron megakarta védeni a nőt, a gyilkos meg -bár profi volt de- sebesült volt és szintén kimerült.
A végén beleszólt a szerencse a dolgokba, ennyi.
SZvsz ennél sokkal nagyobb baromságokat is művelt/művel hálivód! -
Nyiri #17414 Szerintem ez lesz a PIXAR melyrepulese. Bizom benne, hogy nem egetik magukat ezzel :P -
Nyiri #17413 A srac is tulvolt egy karambolon sot a srac be volt szarva es becsukott szemmel tolta, igy ha belegondolsz kurvara ertelmetlen. -
Ne is mond. Énis totál készvagyok ettől! :-)))
-
Tom a végefelé túlvolt már egy karambolon, sebesült volt, töke tele volt, így teljesen nyugodtan el lehet képzelni, hogy HIBÁZHAT!
Hálivódban viszont ritkán van NO happyend, szerintem ha ezt figyelembe veszed, akkor elég jó volt a vége.
Nekem abban a filmben csak a diszkós jelenet nem tetszett, a többi jó volt.
Örültem, hogy beültem rá moziba, PC-n nem jött volna át ennyire az a feeling... -
Fú baze, most jutott eszembe, hogy az Anacondas-t mégcsak le se töltsétek, nem éri meg a sávot se!!!!!!!!! -
Hű de gyógy, hogy az autók szélvédője a szemük. -
Nyiri #17408 Collateral: Nem rossz film, jok a beszelgetesek es nem csak a gyilkolas a lenyeg, de a vege nagyon nem tetszett.
SPOILER ON
Azt nem ertettem, hogy Vincent aki egymagaban kinyir egy fel hadsereget a barban, akkor miert nem tudta leloli a sracot 5 meterrel maga elott. Ugy elbasztak a filmet ezzel, ahogy csak lehet. Miert kell a filmek 99%-ban happy end? Ha en vagyok a rendezo, akkor ugy csinalom meg, hogy: A vegen a Metro-n a neger srac, igzul mint allat, Vincent jon feleje a srac kiall es becsukott szemmel celoz, Vincent nyugodt arccal egyet lo es a srac holtan esik ossze (fejloves). Majd bemegy az ajton es sir a no es O-t is kinyirja. Maximum mond egy "Bocsi, de ez a munkam"-t vagy valamit.
Szerintem ez lett volna a normalis, nem azert mert Tom Cruise fan vagyok (mert nem vagyok, bar az Interju a vampirral ota jo szinesznek tartom) es nem azert mert azt imadom ha fohos meghal. Egyaltalan nem. Csak ez lett volna a normalis. Nem? Ha ez a vege a filmnek akkor azt mondom hogy 10/10, mert vegre valaki megmutatja, hogy nem mindig a hosok gyoznek :)
SPOILER OFF
Szerintetek? -
Ben Kingsley trekking dáun szériöl killörsz -
Újabb beteg, hatásvadász múvi az álomgyárból:
SAW -
Csekkoljátok:
Pixar - Cars -
Tán neked sem tetszett a sci-fi szerű neonfényben áradó Gotham City? :-D -
Megnéztem én is.
Nem mondom, hogy hiányzott, de Christian Bale számomra garancia egy kis komolyabb játékra. Remélem, hogy hanyagolják az utóbbi részek rózsaszín-kék-ződ neonos marhaságait és végre darkosabb batman-t csinálnak... -
Ja télleg durva, kiváncsi vagyok mijen lesz. -
es lattam a ring two nak a bemutatojat.. hat nem volt rossz:) rovid es nyomaszto -
Ippeg most vizualtam meg egy trailert es aszitem valami uj Bratt Pittes kaland film ez Tibetben de en huje akkor lattom hogy a Batman Begins bemutatojat toltottem le vaze :DDD
Ezek mar nem tudnak mit kitalalni :D -
Seed of Chucky
nem vartam sokat.. foleg mert az elozo reszek uberszarok voltak.. hat ez se volt sokkal jobb volt benne 4 esetleg 5 komoly rohogos resz oszt kesz:) kicsit brutalis volt a mostani filmekhez.. de vegulis jo volt...nem volt olyan gaz mint az elozo reszek..szal kellemesen csalodtam.. 6/10 -
Megnéztem a Sky Captaint.
Jó színészek voltak benne, nagyon zsír kép/szinvilág, hozta a 30-40-50-es filmek hangulatát. A sztori nem volt valami nagyszám, illetve jó lett volna, ha jól valósítják meg. A film elég uncsi, és össze-vissza. Vannak benne dologok, amiknek semmi értelmük.
Sajnos csúnyán csalódtam a filmben. :( 5.5/10
Ami még furcsa volt, hogy angelina Jolie a trailerben félszemű volt, a filmben meg megvolt mindkét szeme.
-
lol :-D -
Ja lehet régen láttam de erre ott a Rendőrakadémia Topic -
az az első rész aszem, az 5. Miami címében is az van -
Hát mivel a 2. részben a kövér csókát a goldengateről nyomják a vízbe fülkéstől gondoltam hogy ott van Moszkvai rész tuti ott van mivel att kérnek az oroszok segítséget a Lasard kitüntetéséről szóló rész tuti Miami mert ott vannak alligátorok (meg mondják is) Mé valami?? nem csak bámulni kell a filmet meg odafigyelni egyébként www.imdb.comon rákeresel a police Academy-re és kiírja nagyjából a story-kat -
ajánlom hogy állítsd le magad, mert ez a nick-ed is repülni fog mégegyszer nem szólok -
És ezt a filmben bemondták, vagy csak gondolod, vagy hallotad????????? -
akos #17391 Fú tegnap láttam a Post Impact c. hőseposzt a tévében. Naon fain volt. Brávó a készítőknek :DD -
Kinem szarja le. :-)
Ikúfájter azt kész. :-D