[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #17408 Collateral: Nem rossz film, jok a beszelgetesek es nem csak a gyilkolas a lenyeg, de a vege nagyon nem tetszett.
SPOILER ON
Azt nem ertettem, hogy Vincent aki egymagaban kinyir egy fel hadsereget a barban, akkor miert nem tudta leloli a sracot 5 meterrel maga elott. Ugy elbasztak a filmet ezzel, ahogy csak lehet. Miert kell a filmek 99%-ban happy end? Ha en vagyok a rendezo, akkor ugy csinalom meg, hogy: A vegen a Metro-n a neger srac, igzul mint allat, Vincent jon feleje a srac kiall es becsukott szemmel celoz, Vincent nyugodt arccal egyet lo es a srac holtan esik ossze (fejloves). Majd bemegy az ajton es sir a no es O-t is kinyirja. Maximum mond egy "Bocsi, de ez a munkam"-t vagy valamit.
Szerintem ez lett volna a normalis, nem azert mert Tom Cruise fan vagyok (mert nem vagyok, bar az Interju a vampirral ota jo szinesznek tartom) es nem azert mert azt imadom ha fohos meghal. Egyaltalan nem. Csak ez lett volna a normalis. Nem? Ha ez a vege a filmnek akkor azt mondom hogy 10/10, mert vegre valaki megmutatja, hogy nem mindig a hosok gyoznek :)
SPOILER OFF
Szerintetek?