106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Porontyok? Aztat nem ismárám. :-) -
a Pók-ot én sem de a Porontyokat -igaz felirat nélkül-megnéztem........ooooáááááá...elszivtam vagy fél cs. cigit alatta....:))
-
Ja tom, ő csinálta a Légy című filmet is, ami szintén elég durvicsek. Az új filmjét (Pók) nem láttam. -
Amugy elég sokk filmje ven a tagnak,de hun felirattal csak ez a 3 amit dc-n találtam....külf hubokon szinte az összes többi ott figyizik:))) -
Ezek nagyon jók! :-)
-
haLI ALL!! ITT 3 FILM LINKJE...ÉÉÉN EDZETT MÓKUS VAOK A BETEG FILMEK TERÉN ,DE EZEKEN MÉÉÉG ÉN IS MEGFEKÜDTEM:))))))))
David Cronenberg filmjei:
existenz
Crash
Naked Lunch -
Horrortopikban írtam róla röviden...
[jó volt, hiába fikázzák] -
Újra van vágva de nem sokkal hosszabb...mindkettő jó én a Reduxot láttam... -
Egyaltalan nem egy rosz film. -
Tökömbe! Visszaolvastam vagy 180 hozzászólást, de sehol nem láttam kritikát az Exorcist -ról (ördögűző), aki látta nyomasson már pár szót róla, (olyan ne írjon akinek tetszett mondjuk a...hm...a...:Freddy vs Jason) -
Hopp az nincs meg nekem...inkabb azt nezem meg? -
A redux directors cut asszem kb 3,5 óra... -
Egyik ismerosom regen eleselte a film lenyeget.. kivancsi vaok es ma este meg is nezem. -
Apokalipszis MOST elsőrangú film.. Bár nem egy gyors popcorn movie inkább jellem és karakterfejlődés van elég jelentős benne meg gondolkodnivaló... -
Melyiket erdemes megnezni ?
Apokalipsis Most
Garden State
? -
Akkor:
ehun -
STEPFORDI FELESÉGEK
Nekem nagyon bejött. Vicces, tanító jellegű, néha picit félelmetes kis film.
8/10 -
Ja igen én is ezt néztem alul keresőbe beleírtam h sin city
azt:not found... -
kérdezném, hogy 21 gram létezik a neten szinkronosan vagy van külön szinkronja? -
greco #17490 Pedig az utolsó percig vártam legalább 1 poént.Sőt, még a a végén a feliratozás utáni részt is megvártam ,de hiába...eh,borzalom.. -
ehune -
greco #17488 Ne haragudj,de én ezen a filmen inkább sírtam mint nevettem.
-
http://searchcgi.apple.com/cgi-bin/sp/nph-searchpre1.pl
bazz vagy én vagyok béna(könyen lehet:D), vagy nincs ilyen.
Itt a link ahol próbálkoztam -
Nagyon eccerű.
Femész az apple.com -ra, ott megkeresed a movie trailers-t és böngéssz... -
Kécő volt már nekem akkor:D Szal nem amiatt kellett jónak lennie, hogy travolta játszott benne (számomr attól még egy film lehet szar, hogy Travolta nyomta benne) Egyébként játszott benne a Roy Scheider és a Rebecca Romjin-Stamos is. Melesleg szerintem Tom Jane lejátszotta a vászonról Travoltát nem beszélve arról, hogy a Képregényben szereplő hülyeségekről nem tehetsz... -
winnie #17484 durva. szerintem a napoleon dynamite az év vígjátéka - mivel már magyar felirat is van hozz, mindenkinek csak ajálnani tudom, aki hány a hollywood-i kommersz komédiáktól!
-
Szerinted én mit mondtam? :D Én is azt mondtam, hogy ő játszott benne. -
Nem hozza be trailert.Nagyon kiváncsi vagyok!
Lécci adjatok 1 jó linket. -
Aj know :DDD Dzsaszt 4 fa'n :DD -
Attól még nagy hype-al reklámozott borzalomátirat.... -
greco #17479 Napoleon Dynamite
Ez volt életem egyik legszarabb filmje.Szerintem a készítők is legalább annyira idióták mint a filmben szereplő emberek.
Nem ajánlom senkinek... 1/10 -
X-MEN!!!!!!!!!!
nem MAN -
Tömbradír nem képregény... -
Nekem nagyon is teccet a The Punisher! Nalam ez a top
Hellboy
X-Man
X-Man 2
The Punisher -
Nyiri #17475 Detto! Szerintem is jo a Punisher. Nem akar tobb lenni mint ami, ez ez pozitiv. -
A punisherben travolta játszott és szerintem megKurva jó volt a többi képregényadaptációhoz képest nem szólva a Tombréderről... -
Nem sajnos :( -
Nyiri #17472
Mar kurva reg van trailer is -
Engem a sztárparadé nem hat meg. A pnusherben is Travolta játszott, mégis szar volt. -
Ezt hogy érted?
Nem ismered a képregényt?