106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát igen én is kezdek rájönni hogy elég gyérek... -
Spacey nem kis színész... -
A Hetedik vége überbutális... ÉS maga az a fanatizmus amivel a gyilkos "tudja", hogy ő egy kiválasztott, de mivel bűnbe esett meg kell halnia és ezt pont úgy végzi el ahogy.. nagyon durva.... -
Én a Cinematrix kritikáit szoktam olvasni, általában egyet lehet érteni vele. -
mar nem emlexem .. amugy valoban fosadek volt a film... de az elsok kozott voltam aki ezt leirta.. de a toloszekes csinalta a rendszert nem??? csinalhatott kiskapukat is.. de mittom en.. mar reg lattam -
SPOILER
mindenesetre a végén:game over! beszólás ütős -
Miért, a Kill Bill nem lett lelki drámás az egyszerű bosszútörténetből? Argh, régebben olvasgattam a mozinet kritikáit, de aztán leszoktam róluk...
-
saw spoiler
sry, lehet hogy nem figyeltem eléggé. de úgy tűnt hogy amikor a forgótárat csak megnézi, és nem tesz bele semmit. -
Mindenesetre nagyon jó film volt, nem fikázni akartam, de ha azt az 1-2 hibát kiküszöbölik, akkor ütött volna durván nagyot a film. -
SAW SPOILER!!
az töltény volt, azzal lőtte le a fotóst -
SAW
Spoiler
pont ugyanezekre gondoltam.. a diktafonon igaz ott volt az a spárga, amibe beleakasztották azt a húzókát és így húzták magukhoz.. de más módon a középső fickótól simán megszerezhették volna.. mondjuk a wc porcelán fedelét nekidobja a pisztolynak, hogy az a másikhoz közelebb kerüljön.. a pisztoly szerintem is nagy hiba volt, hogy nem a lakatot lövik le.
amit nem értettem, hogy az elején amikor az orvos kiveszi a zsebéből a neki szánt borítékot volt benne egy elem vagy töltény.. azzzal mi lett? -
hmm #17738 elnézést a 17736 SAW SPOILER-t tartalmaz!!!!!
-
SAW SPOILER!!
Az most tökmindegy, eszükbe sem jutott előbb sem hogy megszerezzék a pisztolyt úgy, mint a diktafont. -
hmm #17736 Én úgy emlékeszem, hogy azért vágta le a lábát hogy a pisztolyt megszerezhesse... vagy tévedek? -
SAW SPOILER!!
Hát igen, de a fűrészes rész az egyik szarvashiba.Adott egy pisztoly, egy töltény és egy szétlőhető lakat.Te mit csinálnál ebben a helyzetben?A fűrészt választanád?:D(Ez igaz az egész filmre.Eszébe nem jutott szétlőni a lakatot)Ráadásul a 20 centire lévő telefont nem éri el, holott ő ad a film elején tanácsot a fotós fickónak, hogy hogyan szerezze meg a diktafont.
Érdekes:) -
SAW
Ebben a pillanatban lett vége a filmnek, szerintem nagyon állat..
9/10
A csattanóban igazad van, hogy az elején lehetett vmi ilyesmit sejteni, de azért nagyon megcsinálták. Egy két dolog volt benne ami túl akció filmesre sikerült, pl. amikor a rendőrök akcióztak az elhagyott üzemben, ha azt kihagyják belőle, meg a végén a család szabadulását ( a tipikus hősködés, jön a négus , bla-bla.. ) akkor jobb lett volna. A fűrészes részen kicsit kiadkadtam.. -
SAW
szép volt, jó volt, izgalmas, hangulatos, pörgő, nyomasztó...de 1-2 helyen oltári szarvashiba.Azért mindenképp érdemes megnézni.Bár a helyenkénti év filmje jelző túlzás.
8/10
SPOILER!
Igazából már az elején tudtam, hogy lesz valami gyilkos és utána még jön valami csattanó.Amikor mutatták a "gyilkos" fejét az ablakban akkor már biztos voltam benne, hogy valami nem stimmel.A végén már igazán nem is lepődtem meg.TUDTAM, hogy jönni fog valami csattanó(csak azt nem tudtam ki az igazi gyilkos).Számomra a sorozatgyilkosos témában még mindig a Hetedik az etalon, ahol nem a "ki a gyilkos", vagy "ki a nála is nagyobb gazember" klisén alapult a csattanó, hanem valami egészen máson.
-
én még nem nézte meg,de olyasmi mint a holtak hajnala:
uccán gyaknak zombit -
Res.Evil 2
Fél óra után kikapcsoltam.
Ez valami iszonyat moslék...
De azért egy rész bejött!!!!
Tolószékes prof, megpróbál bejutni a renccerbe, de mit talál?
"ÁKSZESZ DINÁJD!!" Nemjó a kóggya!
Segond, a konzol második képernyőjén bepötyögi, hogy
"HEKK SZÖRCS!!!!!"
Program szörcsöl, aztán csodák csodájára:
"ÁKSZESZ GRENTID!!!!!"
Hogy van pofájuk ezt még megetetni az emberekkel, 2004-ben??????!!!!! -
Megtorló
"A 2004-es változat talán legnagyobb ballépése, hogy egy merész húzással mély lelki drámát szeretne faragni a Tarantino Kill Bill-jéhez hasonlatos, egyszerű bosszútörténetből."
[mozinet.hu] -
sg főoldal hírek: bezárt a supernova :/ -
Persze, senki sem vár egy ilyen filmtől akkora mélységű sztorit. De ez azért - számomra - elég lapos volt.
-
Mentol #17727 Én a Casshern-t a suprnova.org-ról szedtem le(torrent). -
Én nem olvastam a képregényeket, így rám semmilyen negatív hatást nem gyakoroltak az átalakítások.
A sztori tényleg egyszerű, de ennek a filmnek pont ez áll jól, nem kell ide Ravasz az agy szintű fordulatos sztori, elvégre is csak egy megtorlásról van szó. :-)
Szvsz egy délutáni akciófilmnek tökéletesen megfelel. Nekem tetszett. Régen volt már ilyen akciófilm, ami nem akar többnek látszani, csak egy szimpla megszokott kis sztorival rukkol elő. Na azért a végén a lángoló halálfej elég gáz volt. :-D -
Na, éppen most néztem meg az új Punisher-t is. Hát, olyan szódával elmegy kategória, de emlékeim szerint a Dolph Lundgren-féle változat mintha egy csöppet jobb (értsd: akciódúsabb és kegyetlenebb) lett volna. Régen láttam, igyekszem csekkolni, szóval most csak önállóan ezt értékelném.
Azt, hogy az alapsztorihoz hozzányúltak, nem tartom nagy bajnak. Az eredeti ugye, elég régi és ott Castle családja vietnami volt, és a háború alatt pusztultak el. Castle maga is veterán. Érthető, hogy nem lenne igazán jó egy harminc-negyven évvel ezelőtti történetet újra előrángatni és újra 'nam-os klisékkel dobálózni. Szerintem ez az új alap jól sikerült; egyrészt kellően hiteles is, másrészt igazából tartalmában sem tér el az eredetitől.
Ez a színész, mint a Pusztító, hát... :fejvakar:. Nem egy kigyúrt állat, az igaz, de talán nem is baj. Széles a mellkasa és a halálfejes póló jól feszült rajta, és a pozőrködéshez ez is elég. :) Sokat nem is kellett kijátszania magából, a szerep sem az a
"méj" és "komoj" lelkitusáktól gyötört hős, de valahogy nem éreztem azt sem, hogy a figura az, akit a képregényekből ismerhető. A piálás pl. újszerű volt, ilyesmire nem emlékszem. Ez a Punisher nem teljesen az az alak volt, akiről elhitted, hogy bármit megtesz és közben sz*rik mindenre. Aki ismeri és olvasta a "Punisher Kills The Marvel Universe" c. szédületes képregényt, az talán érti, mire gondolok (bár az már a ló tulsó oldala). :) Igaz, ha lesz folytatás, lehet, hogy a karakter ezen oldalát is látni fogjuk.
Magával a sztorival viszont nem nagyon vagyok megelégedve. Elég laposnak tartom, amelyben a történések az első perctől az utolsóig kiszámíthatóak. Semmi váratlan dolog, semmi csavar, minden a jól kitaposott és bejáratott klisék szerint működik (még az asszony és a meleg fickó bemártása is). Valahogy olyan sokat fogtak, keveset markoltak érzésem van, mintha egy csomó dolgot meg akartak volna mutatni, de emiatt széthullott az egész. Annak viszont örülök, hogy nem lett nyál benne. A képregényekben Punisher itt-ott rövid időre összejön (mondjuk inkább új, hogy összejövöget, összefut, mert action nem nagyon van) pár nővel, de ezek legtöbbje elárulja őt, a maradék meg meghal, vagy eltűnik a süllyesztőben. :) Az a két idióta meg... hát, elmegy kategória. Szerencsére az idétlenkedés éppencsak észrevehető, inkább csak két szerencsétlen looser-t láthattunk. A szép szőke néni meg szép is volt, meg szőke is volt, kellemesen is domborodott, de kb. ennyi volt a szerepe is. :)
Maradjunk annyiban, hogy nem az év filmje, de nem is akkora bukás, mint vártam. Kap mondjuk egy 6-ost.
-
kar, nekem is nagyon kene:( -
azért kérdem mert ha nekedis az a verzió van meg elküldhetnéd a feliratot :D
neemtaláltam hozzávalót :) (angol is jólenne)
(szabasvarrashoz meg sajna nemértek) -
Írtam: élőszereplős, de anime és 2D/3D CGI körítéssel.
Egyébként a franc se tudja, milyen változat, a lényeg az, hogy nagyon jó minőség. Ja, és angol felirattal néztem (mint a legtöbb filmet :) ). Ha meg valamihez nem jó, hát... hozzászabom. Nem kerül sok időbe. :)
-
ááááá találtam :D [buszke magara jol] => japan oldalon megtalalta a download gombot :D
de ez meg japan >.< -
neked melyik van meg WRD-dvdrip? -
igen leszedtem, de az nem az en verziomhoz van :/ legalábbis nem viszi. -
Már van magyar is a megfelelő helyen. :) -
ez a casshern most rajzolva van vagy igazi??????? komolyan kerdem!
mar csak felirat kene hozza :P -
Na ez engem is érdekel, sajna az én privi ftp-men még nincs fenn... -
nem -
13 másodperc című filmről tudtok vmit? -
Különböző emberek vagyunk...Napoleon dynamite>na ezen röhögtem :) -
En csak megalapitottam. En nem tudom elkezpelni hogy nem lehet azon rohogni. De nem akartalak megserteni csak ugyanugy ahogy neked nehez elhinni hogy valaki hogy tud azon szorakozni ugy nem ertem en hogy valaki hogy nem tud. -
forgotten
tegnap vegre meglestem.. egesz ertelmes minosegben... hat igen.. a bemutatoja nagyon utott... de a film nem volt olyan jo.. bar szerintem jobb volt mint ahogy egyesek szarnak allitottak...
de most inkabb a white noise-t varom:) -
ciki:(((((((((((((((((((((((((((