106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
appleseed spoiler:
en arra gondoltam hogy HITO utan a gep belassult mert ralottek.. es csak egy ido utan eszlelte hogy beutottek a MI-t:)
neha nalam is volt hogy beirtam egy cimet oszt 3 percen keresztul rakozsgatta be szep lassan a betuket a helyere.. olyan lassu volt...
hmm.. amugy nem volt faszsag... GAEA ban benne volt az anyja is es igy egyaltalan nem faszsag hogy az anyja segitett neki... taddaaa:) mostman erted mi?:)
egyetlen faszsagnak azt talaltam hogy kohogott briareos.. pedig o egy cyborg.. BLAH...
nah mindegy...meg legalabb lett volan kicsit megtapazva a teste. hamar ralottek nem keveset..
amugy nekem uberul bejott ez az egesz.. vegre nem egy csakazertis megdoglik mindenki , felejtsd el a hepi endet tipusu anime..
neha kell az ilyen b kategorias szarfos de hepi end befejezes!! nekem nagyon bejott. es ma ujraneztem felig meddig.. es igy tok jo hogy tudom mikre celozgatnak MAR az elejen a 7 oreg.. -
Hat mar keszul a negyedik resz es alitolag Spielberg rendezi...
Az teccet hogy pl a masodik rezben amikor Ian a kocsban vam a Site-B nel es a raptor tori az ablakot tisztan ki lehet venni hogy nem tori be totalisan. Na most a harmadik reszben amikor Grant-ek ugyanoda mennek akkor a kocsi ugyanott van az ablakkal felig betorve :D -
öregszel:D -
Te nagyon komoly srác lehetsz hallod-e...
-
-
Mindegy....nekem már nem tetszik(ezt úgy értem hogy amikor régen először láttam tetszett,de mostanra finnyásabb lettem pöttyet...) -
Ha egy negatív számot beszorzol, rosszabb eredményt kapsz. :-) -
Pedig pont azért nem kéne. -
Meg az első rész 1000X jobb volt minden tekintetben -
Túl sok jobb filmet láttam...azért -
Nem értem hogy tudsz ilyeneken fennakadni egy dínós kalandfilmben? :-D -
Jó most nem olyan élethűségre gondoltam.
Meg mi a francnak kell minden dínónak kurjangatni meg üvölteni meg morogni,engem ez is nagyon idegesít. Pl Az oroszlán üvölt amikor vadászik???? -
Hát igen, nem valami élethű, hogy emberek raptorok elől menekülnek a dzsungelben. :-D -
Megnéztem a Gothikát. Kicsit félelmes vót, meg izgis, de semmi több.
Azért összességében jó vót.
6,5/10 -
Az tényleg oltári hülyeség. Hogyan fért be oda a Rex-nek akár csak a feje is,a kabin totál sértetlen volt. Megúgy az egész film nagy blődli.A raptorok úgy viselkednek mint valami mészárosok,nem túl élethű.... -
Ez nekem is eszembe jutott, bár én elintéztem annyival a dolgot, hogy ez egy kalandfilm. :-D
Ja és amúgy dinókat sem lehet klónozni. :-P -
Jurassik Park 2-rol...
Ugyan magyarazza mar el nekem valaki hogy a picsaba halt meg mindeki a hajon amikor csak egy T-Rex volt? ugyertem ha marleharapta a kapitany uranak a kezet akkor azt jelnti hogy felsetalt a hajopultba? Amint alattam semmi kar nem esett a hajotoronyba. Es ha mar vgezett akkor visszasetalt a rakterbe? Vaze en csak most fogom fel mekkora tulzas volt az a jelenet.
Ugyertem nehez lett volna bedobni oda ket raptort es max aszontak volna hogy a t-rez ette meg oket vagy valami?
Paah... -
ja ismétlés ismétlés hátán -
Vaze ha mar leadjak a Jurassic Park elso ket reszet akkor a harmadikat miert nem akarjak...? Mert jovo vasarnap Swarci muvi lesz :( -
A halott muter szellem nem gépelt be semmit viszont a halott muter személyisége alkotta Gaiat... Tehát róla modellezték.. Így kb olyan volt mint a MAGI az Evangelionban. -
Rohamoszti #18336 Apró filmekbe? Remélem csak vicceltél ... :P Ál/Arc, Szikla powaaaa :D -
Spoiler!!!
A második pont volt az egyetlen -szerintem-fasság a filmben.
Elvileg a halott muter szelleme ütötte be az "i" betüt, másra nem tudtam gondolni....
Felesleges volt ezt berakni a filmbe szvsz.
De amúgy jó
-
Nicholas Cage - National Treasure
(Nemzet Aranya)
Nem rossz film, pereg - pörög, rejtvény - rejtély hátán, de. Már megint de. Cage fiút idáig olyan apró filmekbe szoktam meg, mint az Ál / arc vagy egy totál ismeretlen; Szikla, egy soha senki által nem hallott; Tolvajtempó. Mondjuk úgy, hogy a film nem volt képes kihasználni Cage képességeit. Nem volt elég látványos, se izgalmas, talán érdekesnek volt mondható. Ha TV -n vagy videón néztem volna, azt mondanám: egy fasza film, de nem vagyok benne biztos, hogy moziba való.
Szal..hmm....jó indulattal 6.6/10 -
Az elején azért vannak benne poénok (főleg mikor Bannister még viccesre veszi a dolgot a "szelleműzéssel"), bár később jacksoni módon eldurvulnak a dolgok a gyilkos szelleme és a barátnője miatt. A legvégén pedig az a lepukkant kórház már nagyon ott van a szeren, hátborzongatóan néz ki.
-
Pe'g naon jo film. Oszinten ez a film tartozik azok koze amit akarhanyszor megnezhet az ember eleteben szerintem nem valik unalmassa. Ugyertem ha egyszer ketszer emgnezed egy evben.
En pl a Vissza A Jovobe c. trilogiat minden evben megnezem egyszer :D
Ja de elotte lesz a Julisics Park Zwei amit en megnezek mert szeretem a Ian-t :D -
Ramza #18331 Na jó, kap akkor még egy esélyt, a múltkor 20-30 percig bírtam, de lehet, hogy rossz hangulatom volt és nem voltam elég kitartó. -
Sose volt még ilyen!!!!!!2 -
Appleseed
AARGHH!!!!! nagyon tetszett!!!!
bar a grafika gyonyoru volt! nagyon tetszett de azert elviseltem volna normalis anime rajzokat is:)
zene cool!!
sztori nekem nagyon bejott!!!
szal 9/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon tetszett!
egy ket dolgot viszont nem ertek!
SPOILER!!!
1) Briareos ra valamiert megharakszik Deunan..
brios gyerek bocsanatot kert.. de itt elvesztettem a fonalat.. mi baj volt briareossal?? mit csinalt o???
2)a vegen beirodik az I beto a jelszobol..
miert is?? Briareos mond vagy ket mondatot is.. a felirat csak ennyi volt: Fogadd el igy!
szal akkor mi is volt ez? -
spR #18328 Hű, az nagyon király film. Sztem Michael J. Fox legjobb filmje a Back to the Future mellett. Gyorsnam eg is nézem DVD-n. -
Ramza #18327 Én viszont akkor most nem értenék egyet :(
Na mindegy, van ez így. -
Ne felejtsük el, hogy maga Peter Jackson rendezte.
Nekem nagyon tetszik, bár nem kéne, de valami mégis van benne. :) -
A Cinema 100%-ot adott rá annó!!!!! -
Rohamoszti #18324 Valóban jó kis film - a magyar címe Törjön ki a frász! - nem nagyon emléxem már rá, de inkább izgalmas filmként ugrik be mint humorosként... -
Előre szólnék, hogy aki még nem látta a The Frighteners c. filmet, az holnap este bepótolhatja (rtl klub, 22:20). Michael J. Fox (főszereplő), Peter Jackson (rendező), Danny Elfman (zene), tűrhető sztori, jó poénok (pl. a Bíró nevű szellem szövegei, no meg az elmaradhatatlan fekete kisebbségi, aki itt azért simán elviselhető), ... ennek ellenére elég elfeledett film - szerintem méltánytalanul. Valamikor tavaly írtam már itt róla, nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
-
Pontosan azért csinálták, mert nem ő volt a hibás hogy ezt tette. Egyébként a film egy remake az eredeti Mandszúriai jelölt 1965-ös és pár hete volt az Mtv 1-en! -
Mandzsúriai jelölt
Eleinte azt gondoltam, hogy feleslegesen van ez a film agyontömjénezve, mert nem is olyan jó. Szerencsére tévedtem. Ez nagyon jó film volt, elég jó alapötlettel, és hihetetlen jó megvalósítással/víziók-éber álmok/
SPOILER
ki és miért radírozta át a feka fejét a beléptető kamera filmjén? a néger csaj, hogy mentse Wasinghton barátunkat, mert tudta, hogy nem önszántából lőtt?? Ezt nem értem pontosan. -
SP szerintem lesz csak lehe nem egyutt csinajak. Stone nem is nagyon volt jelen az utobbi idoben :( Mindig az zavarta hogy Trey-t pl mindehol elobb vettek mint ot pedig ha nem tudtad Stone volt az aki kitalalta SP-ot. Trey csak tovabbfejlesztette. -
Nyiri #18319 Nem lesz tobb SP? :( -
Nyiri #18318 Az biztos, hogy a SP-t nem kozeliti meg. En total mas veget vartam a filmtol. Nem is azon rohogtem, hogy probalnak gorbe tukrot allitani az amerikai politikanak, hanem inkabb a beszolasokon (angol) es a jeleneteken. Amugy tenyleg nem nagy szam.
-
Remelem tudol angolul.
ELEG SZOMORU
Bar lehet egy ujjab hulye vicc ahogy ok szoktak :D