1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    appleseed spoiler:

en arra gondoltam hogy HITO utan a gep belassult mert ralottek.. es csak egy ido utan eszlelte hogy beutottek a MI-t:)
    neha nalam is volt hogy beirtam egy cimet oszt 3 percen keresztul rakozsgatta be szep lassan a betuket a helyere.. olyan lassu volt...

hmm.. amugy nem volt faszsag... GAEA ban benne volt az anyja is es igy egyaltalan nem faszsag hogy az anyja segitett neki... taddaaa:) mostman erted mi?:)
    egyetlen faszsagnak azt talaltam hogy kohogott briareos.. pedig o egy cyborg.. BLAH...
    nah mindegy...meg legalabb lett volan kicsit megtapazva a teste. hamar ralottek nem keveset..
    amugy nekem uberul bejott ez az egesz.. vegre nem egy csakazertis megdoglik mindenki , felejtsd el a hepi endet tipusu anime..
    neha kell az ilyen b kategorias szarfos de hepi end befejezes!! nekem nagyon bejott. es ma ujraneztem felig meddig.. es igy tok jo hogy tudom mikre celozgatnak MAR az elejen a 7 oreg..