106873
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Durvára nem mindegy, hogy 20-ból jön 60, vagy 200-ból 600.
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
  • LezLee
    Azért mondtam, hogy gyakorlatban nem így van. De a 2-3 szoros haszon mindig haszon, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül a film. De persze ez csak matek, mert úgyse hozna mondjuk 600 millát, azt csak a Titanic tudta :))
  • Loál János #18392
    Nem sértődöm meg, szerintem ez a fajta matek a hülyeség.
  • LezLee
    Ne sértődj meg, de szerintem ez hülyeség. A 2-3 szoros haszon azt jelenti, hogy a bevétel 2-3 szorosa a ráfordításnak. Innentől kezdve tökmindegy, hogy mennyi a ráfordítás 20 milla vagy 200. Ha 20 milla akkor 60 a bevétel, ha 200, akkor 600. Persze gyakorlatban nem biztos, hogy így van, de amit Te leírtál az nem igaz.
  • Loál János #18390
    De enyhén szólva nem mindegy, hogy egy alacsony költségvetésű film kecsegtet 2-3x-os haszonnal, vagy egy 250milliós szuperprodukció...
  • Bucser
    2 3 szoros haszon édeskevés??? Egy olyan embernek aki biztosra megy az már nagyon is jó.. (Nem tudom, sem a Dreamworks SKG filmjei sem Spielberg által rendezett vagy producált filmek nem azok a megbukós fajták:)
  • Mike
    ej, ej
  • Loál János #18387
    Hát, szerintem a 2-3x-os haszon édeskevés, főleg ahhoz mérve, hogy egy ilyen szar filmet se 5 perc legyártani cakli-pakli.
  • winnie
    hidd el, ilyen filmre én is adnék pénzt, ha lenne. tuti befektetés, duplán, triplán megtérül.
  • Mike
    lehet, de a filmben nem a teste, hanem a hangja szerepelt
  • Loál János #18384
    Jaaa!
    Viszont a pénzt ő adja rá, ergo elmehet a sunyibúsba! :D
  • Sephi
    Mit tud maga? Mondja meg mit tud maga?
  • winnie
    spielberg nem fogja rendezni - úgy értettem:)
  • Sephi
    Foleg nyaron.
  • CSOCSO
    lehet...
  • Nyiri
    Nev szerint Téa Leoni es egy rohadt jo no :)
  • Rafaelo
    az nigga volt
  • Mike
    volt egy nő a 3. részben aki folyton visított

saját kezüleg lőtem volna le
  • Bucser
    A 3 végéről nem kellett volna, hogy menekül a fiatal srác aki a segítője a dokinak:)

MEg már az elején baromira sejthető volt, hogy a 3 merc lesz az első darab a tápláléklánc alján:D
  • Loál János #18375
    Mi a baj?
  • Sephi
    Szerintem az elso jo volt. A masodik kozepes harmadik meg nem olyan rosz :D
  • Sephi
    Felrebeszelsz ooooo
  • artschiatwork
    Che Guevara - A motoros naplója
  • Loál János #18371
    Én úgy értettem, hogy winnie nem hisz a negyedik rész létrejövésében, azért linkeltem be az imdb ide vonatkozó oldalát.

Amúgy nagyjából egyetértek, nem vagyok oda a Jurassic-okért (ellentétben pl. Tesómmal, aki imádja a gigantikus őshüllőket, ezért még a film hiányosságait is teljesen elnézi), az 1 még elment, de az is inkább a látvány miatt, ami akkoriban mindent überelt.
  • Ramza
    Azért, mert voltak emberek, akik szerint az előzők nézhetők voltak :(
    Nem akarok senkinek a lelkivilágába belegázolni, de már az első rész akkora lol volt, hogy sírtam.
  • Rafaelo
    4. rész jézusom deszar
  • nemcsakfeel

nem találom sehol a filmet.
    milyen angol címen fut?
  • Loál János #18367
    Miért?
  • winnie
    Hat mar keszul a negyedik resz es alitolag Spielberg rendezi...

ugyan már...
  • Mike
    mer az annyira szar, hogy már fáj
  • Mike
    a raktérben utazott

de ugye egy hajóúton lehet kajálni is, sazl kicsit megéhezett :)
  • Bucser
    Braierost eredetileg emberformájúra akarták és lehet, hogy utólag döntöttek a design váltáson.... Mert végig olyan jellemzői vannak mint egy embernek...
  • artschiatwork
    Che Guevara - A motoros naplója

Egy érdekes film Che Guevara, a forradalmár fiatalkoráról, amikor elindul barátjával Argentínából életük nagy kalandjára egy kétkerekű Norton 500-assal.

9/10
  • Sephi
    Szvsz ha azt a resz kihagytak volna (marmint az egesz T-rex a varosban baromsagot) akkor nem is lett volna tul rosz film.
  • CSOCSO
    nem kell latni.. egyszer meglesed szinte 100%osan ertheto. de szerintem jo meglesni ketszer.. mondjuk csak azert mert latod hogy az elejen mikre celozgatnak
  • Bandew
    Haláli poén, de én sem.
    Azt a filmet, már másnap totálisan elfelejtettem.
  • magus
    Sephi : én is pont ezen gondolkoztam Anyámmal, hogy hogy tudott oda beferni...

appleseedhez kell latni a sorozatot?
  • zaki
    naja, az nagyon lol volt... de az egész film, nagyon gyenge folytatás lett. 1. jó volt, nem voltak benne ilyen nagy túlzások. 3-at is láttam, még moziban, de nem emléxem már rá
  • CSOCSO
    appleseed spoiler:

en arra gondoltam hogy HITO utan a gep belassult mert ralottek.. es csak egy ido utan eszlelte hogy beutottek a MI-t:)
    neha nalam is volt hogy beirtam egy cimet oszt 3 percen keresztul rakozsgatta be szep lassan a betuket a helyere.. olyan lassu volt...

hmm.. amugy nem volt faszsag... GAEA ban benne volt az anyja is es igy egyaltalan nem faszsag hogy az anyja segitett neki... taddaaa:) mostman erted mi?:)
    egyetlen faszsagnak azt talaltam hogy kohogott briareos.. pedig o egy cyborg.. BLAH...
    nah mindegy...meg legalabb lett volan kicsit megtapazva a teste. hamar ralottek nem keveset..
    amugy nekem uberul bejott ez az egesz.. vegre nem egy csakazertis megdoglik mindenki , felejtsd el a hepi endet tipusu anime..
    neha kell az ilyen b kategorias szarfos de hepi end befejezes!! nekem nagyon bejott. es ma ujraneztem felig meddig.. es igy tok jo hogy tudom mikre celozgatnak MAR az elejen a 7 oreg..
  • Sephi
    Hat mar keszul a negyedik resz es alitolag Spielberg rendezi...

Az teccet hogy pl a masodik rezben amikor Ian a kocsban vam a Site-B nel es a raptor tori az ablakot tisztan ki lehet venni hogy nem tori be totalisan. Na most a harmadik reszben amikor Grant-ek ugyanoda mennek akkor a kocsi ugyanott van az ablakkal felig betorve :D