106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én meg kb hajnali 2-kor értem ahhoz a részhez és már tényleg majdnem elaludtam. Amikor meghalodtam, hogy magyarul dumál először azt hittem csak képzelődöm az álmosság miatt. :-D -
Lal! Te emlekszem hogy amikor az oreg megszolalt nem hittunk a fulunknek :DDDD Ott csodalakoztunk es felhivtunk minden havert jojjenek at nezek meg! :D -
www.dvd.box.sk és ott az audio codecs baloldalt. -
Ugyan koszonom :D -
Akkor játszon a Grim Fandangoval. :-) -
JA igen, arra emlékszem. :-D -
jah azóta is legenda lett belőle ! :) -
Miert Rafaello azert nezet meg egy filmet mert elhangzott egy mondat magyarul benne :D -
Micsoda pozitívumok! :-D -
Nyiri #18422 Bridget Jones naploja - Az elso szerintem jo volt, de a masodikon erzodik az, hogy ujra meg akartak fejni a tehenet es osszekapartak valami "story"-t. A Bankok Hilton-s epizod kicsit hulyen nezett ki, foleg a mesebeli befejezessel. (A gonoszt megtalaljak es megmentik a szegeny artatlan kiscsajt).
Nagyon nem kellett volna a masodik resz.
Renee-t megint jol elcsufitottak bar en soha nem tartottam igazan szep nonek.
5/10
Ps.: Van egy pozitivum is :) A film elejen magyar repulobol ugrik ki Bridget :) -
Sziasztok, bocsi a kiss offért, de nem tudja vki honann lehet letölteni ac3 codecet? -
Gratulálok.
-
Majd kihevered.
Ja es olvassa' vissza mert nem en voultam az elso :P -
akos #18418 Egyszer nézhető. Ne várj tőle túl sokat. -
Nem baj, már másodszorra teszi... :) -
Get Carter. Stallone -s film. Ki mit halott vagy látott róla? Érdemes megnézni? Nem kapott túl nagy értékeléseket, de azért reménykedem. Szal? Vlki? -
Azt kell, hogy mondjam lelőtted a legnagyobb SPOILERT! -
Nekem addig teccet amig ki nem derult hogy egy ujjab bugyant UFOs film :D -
Forgotten
Sokkal nagyobb hülyeségre számítottam. Főszereplőnő hozta a formáját, benne nem kellett csalódnom.Érdekes elgondolásból, alapötletből sztem egész korrekt filmet csináltak.
!!!SPOILER!!!
autós ütközés, tető beszakadás, és ahogy a feka rendőrnőt felrántják az égbe! Na ezen majdnem befostam, pedig elég edzett vagy ilyen filmek terén. Ezen a verzión volt még pár kimaradt jelenet. Volt benne pár korrekt/játszótér/ de ahogy a gyerekszobába próbál bemenni, közben csapkodja a villám...Na az gáz volt, jó hogy nem került bele a végsőbe.
SPOILER OFF
jó szórakozás volt, tetszett az atmoszférája a filmnek.
8/10 -
oceans twelve
nem olyan jo mint az 1, az egy nagyon jo film volt. itt felesleges az idougras, bar nincs annyi benne mint mondtak, a sztori sem annyira nagy szam. nezheto, de nem akkora atutes mintaz 1
7/10 -
Ramza #18411 Értem én, miről beszélsz, csak úgy érzem elbeszélünk egymás mellett. -
Ramza #18410 Az kellene csak :)
Így is őszülök, hát még ha bankban melóznék :D -
Ramza #18409 Egészen pontosan hogy is jön ez ide, ha a kettő hasznát hasonlítjuk össze? -
Azé kicsit több vót, de tény, hogy lehetett volna jobb is.
Pl. a könyvtárat meg sokmás dolgot amit létrehozott meg se említik... -
Ja kihagytam ket elbeszelest es egy tousztot... bocsanat...
Meg hogy SPOILER. -
Alexander -
Tehat... khm mirol is szol ez a 3 oras film.
Elbeszeles , touszt , katonaknak beszed , elbeszeles , szonoklat , touszt , katonaknak beszed , elbeszeles , szonoklat , touszt , elbeszeles , touszt , touszt , katonaknak beszed , harc , szonoklat , touszt , elbeszeles , touszt , szonoklat , elbeszeles.
Remek film! Erdemes volt kiadni erte a penzt! ... faxomba inkabb mentem volna a parkba madarakat szamolni.... -
köszönnyük mester!
melyik bankban melózol?
-
De ha csak 20 milliód van egyetlen bank sem fog neked 180-at mellé hitelezni, hogy csinálj egy 600 misit jövedelmező filmet... -
Ramza #18403 Neked sem tudok mást mondani: százelékkal számolni édeskevés.
Melyik cég jár jobban, aki x befektetésből 3x-et csinál, vagy aki 10x-ből 30x-et. Melyik fog tudjni jobban befektetni? Hatékonyabban elkölteni a pézzét? Megforgatni a tőkét? Stb.
Itt nem a garantált szón van a hangsúly, mert semmi nem garantált. Persze, hogy óriási siker, ha egy kis film 20-ból 60-at hoz, de gazdaságilag akkor se tessék a tízszer annyihoz hasonlítani! -
Ramza #18402 Oké.
Közgázra azért remélem a közeljövőben nem iratkozol be :)
(Ami gazdasággal bármilyen szempontból kapcsolatos, ott nem a szorzó, hanem a profit számít.) -
Nyiri #18401 House of flying daggers - Nincs mese ez egy nagyon jol osszerakott film. -
szerintem kölcsönöket törlesztenek csak úgy éri meg anyagilag -
De, a világ legnagyobb biznisze a VALLÁS!
De itt nehogy vita legyen ebből!!! :-D -
Nem mindegy persze.. De mikor egy filmstúdió nem minden filmre ad 200 millát, hanem van amire csak 20-at akkor ha abból a 20-ból visszajön 60 az már mérsékelt siker.. persze vannak kakukktojások mikor alacsony költségvetésű filmek iszonyatos kasszasikert aratnak (lásd Blair Witch Project) De azokat nem a "multik" készítik, hanem független filmesek akik nem engedhetik meg maguknak a 20 millás költségvetést sem.. ezért náluk is agy szám, ha mgtérül a munkájuk... De most komolyan.. létezik olyan befektetés a technológián és a filmiparo kívül ahol garantálni lehet a 300%-os hasznot??? (nincs olyan nagykockázatú vállalkozás vagy befektetési alap ahova ha betszed a pénzed kb garantálja a 300%-os hasznot) Mert én nem nagyon tudok róla.. és viszonylag rövid idő (1 év leforgása ) alatt... PL.: a Warner Bros-t a mátrix triológia húzta ki a szarból ugyanis befürödtek a többi nagyfilmjükkel... -
De, komolyan gondoltam.... -
Szex,csajok,Ibiza
Hát szerintem egy kalap sz*r,egy-két poén és semmi több!
Ja és Ibizán nem ilyenek a bulik! -
Resident Evil 2
hát....az első rész sem tetszett annyira és valahogy ugyanilyen érzéssel tölt el a második...vannak benne jó jelenetek, melyek kifejezetten tetszettek, de összességében egy isszonyat akciós zombis film--persze erről kell hogy szóljon, de ezmár túlzás...végén kicsi csatanó, hogyy lesz 3. rész, de nemtöbb....7/10 -
Ramza #18394 Durvára nem mindegy, hogy 20-ból jön 60, vagy 200-ból 600.
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? -
Azért mondtam, hogy gyakorlatban nem így van. De a 2-3 szoros haszon mindig haszon, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül a film. De persze ez csak matek, mert úgyse hozna mondjuk 600 millát, azt csak a Titanic tudta :)) -
Nem sértődöm meg, szerintem ez a fajta matek a hülyeség.