106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rafaelo
    megnéztem a battlestar galactikának nyitó részeit fasza lett !!!44
    magyarul soha nem fogom látni az biztos
  • Kandurex
    El se hiszem, egy normális kritika
  • Kandurex
    Megvolt a hétközi videózás:

(ömlesztve)

Trükkös fiúk: 7 / 10

Blade3: 3 / 10

Hero: ? / 10 (nem tudom értékelni, érdekes volt, volt ami nagyon tetszett, volt amitől hánytam :( )

Egri Csillagok :DD : Magyar, szal haza húzó szív, no meg az első osztályú könyv miatt: 7 / 10

80 nap alatt a föld körül: 6.5 / 10
  • I.C.ram
    Ha Svarciból terminátort csináltak ,akkor fordból is tudnak indít csinálni újra.
  • Sephi
    Faxt. Ezek a Young Indiana Jones baromsagok-ak mellozuk mert fortelem.

Ha egy even belul meg tudgyak csinalni akkor szerintem meg rendben lenne de tovabb ne nagyon huzzak mert mar tenyleg naon oreg lesz Frod.
  • PetruZ
    Ford már elvileg aláírt, ha igazak a hírek. Csak végleges forgatókönyv nincs még, az eddigieket mind visszadobták. Vmi olyasmi pletykát olvastam, hogy az öregkor kiküszöbölésére valamit trükközni fognak, most Ford lesz az idősb Indy és lesz egy fia, a sztori meg a II. vh. után játszódna. És az is lehet, hogy vmelyik korábbi női főszereplő is visszatér. De lehet, hogy ebből egy szó sem igaz, tipikus pletyka. :)
  • I.C.ram
    argghh már én is kezdek olyna lennei, mint az a szánalmas retek klubos alak, a szerintem-es. Tehát képzeljetek oda eggyel kevesebb "szvsz" :)
  • I.C.ram
    szvsz Harrison Ford nélkül nem lesz a régi hangulat :( Az egyik legjobb szerepe volt szvsz.
  • Sephi
    Finding Neverland -

Hat talan azert mert fardak voltunk de nem voltunk kepesek vegig nezni. Pedig nekem teccet de a tobiek leszavaztak. Talan megnezem maskor... Egyebkent a film arrol szol hogy hogyan talalta ki es irta meg a Pan Peter mesejet James Matthew Barrie akit nem mas mint Johnny Depp alakit!
  • Rafaelo
    :)
  • Sephi
    Miert bre' hany eves?
  • Bandew
    Mindenki fikázza azt a Guy Ritchie filmet, pedig nekem tetszett.
  • Rafaelo
    de az indy már öreg mint a bré
  • Nyiri
    A heten van idom filmeket nezni igy raalltam olyanokra (HBO segitsegevel) amikrol lemaradtam.

Guy Ritchie es a noje kozos filmje: Meg a cimere sem emlekszem pedig tegnap lattam. Szanalmas alkotas. Csoda hogy Guy belement. Ertekelhetetlen.

Veszett Vad: Egyenesen duhito film. Szar vege van de a cselekmeny is szar. A film nezese kozben mindig bennem volt, hogy biztos valami Don "Dragon" Wilson vagy Michael Dudikoff filmet neznek. Akciok gagyik. Diszlet szanalmas, nehany harci jelentnel nagyon latszik, hogy valami studios takolmany elott nyomjak a show. Hihetetlen hogy ket Oscar dijas szinesz (Benicio Del Toro, Tommy lee Jones - mindketttot jo szinesznek tartom es birom is oket) egy ilyen mocsokhoz adta a nevet. 2/10

Kicsit kakukktojas az alabbi film(ek), mert mar tobbszor lattam oket, de megunhatatlan.

Indy sorozat. Ujra megneztem oket. Fel eve megvettem a diszdobozos valtozatat, de csak most volt idom elovenni. Kurva jo meg mindig. Hihetetlen hogy az elso resz mar tobb mitn 20 eves. Tokeletes. Mindegyik resz utan megnezem a making of extrat is. Kurva jo hangulatu lehet egy ilyen forgatas. Mar alig varom a 4-st :) Szerencsere ujra Steven Spielberg rendezi es Lucas irja. :) 10/10

Minden jot.
  • Glpetyus
  • Mike
    szived joga ezt gondolni
  • Sephi
    Lalulalaleeeeee
  • PetruZ
    Olvasd el azt is, amit írtam, ne csak az első mondatot...
  • fifi
    tekintve hogy a természet/madarak/ emberközelebbivé tételét szolgálja, gyönyörű képekkel bemutatva annak életét, a madarak vonulását, populációját egész földrészeken kereszetül sztem egy óriási b*romság az állításod...
  • Mike
    "a természetben lettek felvéve."

ilyen alapon minden, amit a szabad ég alatt vesznek fel, természetfilm :)

na jó ne vitatkozzunk, felesleges
    főleg mert mindkettőnknek igaza van
  • Rafaelo
    mennyi okostojás van itt lol
  • Blasta
    Nem.
    A dokumentum film az dokumentum film.
    A természetfilm pedig egy film, ami a természetről szól.
    A sivatagi show-ban sok minden manipulálva volt, biztos a Vándormadarakban is.
    Attól ezek még természetfilmek, hisz a természetről szólnak, a természetben lettek felvéve.
  • Mike
    bizony nem
    bár annak a java nem megrendezett, hanem csak összevágott

a természetfilm dokumentumfilm
    mlghozzá olyan, ami azt próbálja megörökíteni, amit emberi beavatkozás nálkül a természetben lenne

normális természetfilmben nem kergetem el a bivalyokat, mert esetleg eltapossák szegény édi kisoroszánokat

nem kenek be olajjal madarat, hogy legyen ilyen felvételem

nem kényszer0tem az állatokat olyan dolgokra, mait amúgy maguktól sohasem ccasinálnának

nem tkitömött állattot fotózok le, és kerülök vele a national geographic címlapjára

szal a vándormadarak látványos film, de nem természetfilm, mert hazug
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    de en arrol beszelek hogy semmi kulonos nem tortent.. szal az egyik leglajtosabb jelenet... 3 db kb 30-30-40 mp-s reszletet vagtak ki.. abbol az egyiket lattam.. semmi kulonleges nem volt benne..szal nem ertem miert vagtak ki... nahde mindegy.. mindenesetre gondolkodom hogy megvegyem e ma vagy varjak (ha lesz egyaltalan) valami director cut verzson.. nagyon extended verzsonnel.. de igy kemny 2 perccel hosszabb.. mas kezdes es +3 kivagott jelenet.. HURAAA..
  • Blasta
    Ezekszerint a Sivatagi Show sem természetfilm, ugye?
  • Mike at home
    kar veszekedni, sajnos igy van
    nem is vettem meg, pontosan ezert
  • Sephi
    18519 + 18522
  • akos
    Tankos-romantikus...
  • fifi
    Nem akarok kötekedni, de ha nem természetfilm; akkor szted mi volt? Érdeklődve várom...
  • Bandew
    :-D
  • Glpetyus
    Mindegy minek hívod,egy szép és qrva látványos,NEM MINDENNAPI film,...számomra..ennyi
    10/10
  • Glpetyus
    Kivan a f@sz,hogy te mindenre mondasz vmi faszságot...
    Akkor SCI-FI volt baz+
  • Mike at home
    utalhatod, de ettol meg jo szinesz
  • Mike at home
    kar hogy az a film nem termeszetfilm

minden elore megrendezett es muvi

nehol a latvany kedveert olyat is megtettek, amit az allatok maguktol nem
  • Mike at home
    Thunderbirds DVD

egy ujabb kemkolykok klon
    1x nezheto, nehol egeszen vicces, de amugy silanysag
    ellenben a menuje tetszik, es az eztrak is jok (es szinkronizaltak! - igaz a bonuszok hangjai kicsit beszedhibvasak, meg akcentusuk van, dehat istenkem :)

szal film 2-as
    DVD 4/5 (negyotod)
  • Roll
    Függőség

Végre egy film aminek nem tudtam mi lesz a vége, szerintem nagyon jól meg van csinálva.
    Nálam 6.5/10
  • Glpetyus
    Vándormadarak (term.film)
    No comment,...csodaszép,mestermű...10/10

Bourne csapda
    Végre egy film aminek a 2. része legalább annyira tetszett,mint az 1.
    8/10
  • Sephi
    Lattam azokat is es talan a Gilbert Grape volt az ami engem meghatot de a tobitol nem ajultam el egyaltalan.
  • Blasta
    A Partot ne hagyd ki.