[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #18538 A heten van idom filmeket nezni igy raalltam olyanokra (HBO segitsegevel) amikrol lemaradtam.
Guy Ritchie es a noje kozos filmje: Meg a cimere sem emlekszem pedig tegnap lattam. Szanalmas alkotas. Csoda hogy Guy belement. Ertekelhetetlen.
Veszett Vad: Egyenesen duhito film. Szar vege van de a cselekmeny is szar. A film nezese kozben mindig bennem volt, hogy biztos valami Don "Dragon" Wilson vagy Michael Dudikoff filmet neznek. Akciok gagyik. Diszlet szanalmas, nehany harci jelentnel nagyon latszik, hogy valami studios takolmany elott nyomjak a show. Hihetetlen hogy ket Oscar dijas szinesz (Benicio Del Toro, Tommy lee Jones - mindketttot jo szinesznek tartom es birom is oket) egy ilyen mocsokhoz adta a nevet. 2/10
Kicsit kakukktojas az alabbi film(ek), mert mar tobbszor lattam oket, de megunhatatlan.
Indy sorozat. Ujra megneztem oket. Fel eve megvettem a diszdobozos valtozatat, de csak most volt idom elovenni. Kurva jo meg mindig. Hihetetlen hogy az elso resz mar tobb mitn 20 eves. Tokeletes. Mindegyik resz utan megnezem a making of extrat is. Kurva jo hangulatu lehet egy ilyen forgatas. Mar alig varom a 4-st :) Szerencsere ujra Steven Spielberg rendezi es Lucas irja. :) 10/10
Minden jot.