106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Figyej. Az mar eleg hogy Uwe Boll rendezi. Az AVP az ennel 100x jobb volt mert azon nem akartam sirni. A Re2 azt lehet mert az is nagy szar.

Lattatok az uj Peticiot ?

"Petition to kill Uwe Boll" :DDDDDDDDDDDDDDD
  • fifi
    Alone in the dark

Előre leszögezem, hogy szar film volt, nem fogom mégegyszer megnézni, nem is érdekel a folytatás/befejezésből ítélve lesz az is/. Viszont látom hogy sok mindenki zsigerből lehúzta, csak azért mert a f@szkalap Uwe Boll rendezte. Most őszinén mivel rosszabb ez mint a Resident evil2 vagy a túlhypeolt A vs. P úgy összességében. Szvsz semmivel. Ezért biztosan megkapom a magamét másoktól de semmivel nem érzem rosszabbnak /a többi sz@r között/...

ennyit akartam
  • tomsolo
    spoiler gec...
  • akos
    A két egymás számára (többé-kevésbé) idegen arcot összezárják. Közös gondolkodás, és közös cselekedetek jelentik/jelenthetik a kiutat. Egymásra utaltság, akár csak a kockában.
  • Bucser
    Alec Baldwinnak nincs köze a filmhez:) ellenben a bátyja Daniel szerepel benne:) de nem is miatta hanem Tom Seizmore és Denise Farina miatt néztem meg:) (magánvélemény és SPoiler: Szerintem Farina jól játsza a zsarut csak nem tudom, hogy szándékosan vették vissza a zsaru észt benne vagy szádékosan segít eltussolni a dolgokat)
  • Sephi
    Majd amikor lesz idod ezt fejtsd ki bovebben. Foleg azt a reszt hogy mi koze a Kockanak a Saw-hoz. Erdekel!
  • nemcsakfeel
    "nem volt időm közben elmélázgatni" :D
    szal mert mégis úgy megtudták csinálni hogy lekössön.
  • CalebJoe
    Átok - Már nagyon sablon a kör meg a szem után nem kell több ilyen!
    Elektra - Még a daredevil-nél is szarabb. Majd talán a FF4.
    Constantine - Na ez bezzeg lekötött és elgondolkodtatott fasza.
    Ray - szerintem szép és elég megrázó volt, Ray Charles Forever!!!

• akos
    Resident evil 2. Uncsi volt.
  • akos
    A saw nem hasonlít semmihez?
    Szerintem 1 az 1ben a hetedik és a kocka egyvelege.
  • VinylToy #19383
    11:14

Érdemes megnézni, nekem nagyon tetszett, ahogy bonyolítja a cselekményt.

[UTÁL PONTOZNI, NEM IS TESZI]
  • Marko001
    Ami az egyik embernek nem tetszik, lehet hogy másnak nagyon bejön. És nemtetszéstől függetlenül még lehet nagyon jó egy film.
    Én nem azt írtam, hogy minden film hasonlít egy másikra, hanem hogy nehéz újat mutatni manapság...
  • nemcsakfeel

egy rossz filmhez, akármilyen jól állok hozzá, attól még nem lesz jó film és élvezhetőbb :(
    érdekes, hogy minden film hasonlít máshoz.. na igen. de azért mégis vannak jó alkotások mostanában is, és azoknál mégsem merült ez fel talán mert nem volt időm közben elmélázgatni ? :) ( cellular, saw, butterfly effect .. )
  • Sil3nt
    Vejedre Ütök [Meet The Fockers]

Végre egy méltó folytatása a nem kis sikert aratott első részhez. Tényleg nagyon kellemes kis felfrissítő vígjáték. Ajánlom mindenkinek.
    9/10
  • nemcsakfeel
    már pár hónapja láttam / néztem a code 46 ot, nem kellett volna bele ennyi romantikus izé.. viszont a zenék tetszettek benne. meg hogy a saját anyját dugja
  • winnie
    ja, volt kétszer a duna tévében. retro rulz.
  • Nyiri
    En nem lattam meg a filmet, de ugy tudom hogy az egyik Paparazzi Alec Baldwin, aki koztudottan utalja oket. Egyszer meg is vert egyet eleg durvan. Targyalas lett belole.

El tudom kepzelni milyen objketiv lehet a film :)
  • Mike
    Látta vki már ezt a filmet?

Előre

Gáspár Sándor okán találtam
  • Bucser
    Megnéztem a Paparazzit:) Erősen el vannak túlozva a paparazzik (kábé a legrosszabb fajta Blikkújságíró szintjén állnak) de jó volt a film maga:) tetszett olyan 10/6,5-ös mert szórakoztatott végig:)
  • Sephi
    En pont forditva nyilatkoznek :D
  • burkusdió
    After the sunsetet láttam legutóljára a home moziban, a hmplx-ben meg a Lemony Snicket: A balszerencse áradását (csajok választották) nagyon szar volt, azt nerm ajánlom senkinek!!!
    Viszont az After the sunset nagyon jó filmovie!;)
  • Jano
  • tomsolo
    ja és volt benne puna... hihihi!
    [JANO MIATT SRY]
  • tomsolo
    én most néztem meg a code46 cimű filmet (tim robbins-sazl)és mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a szomorú, szerelmes utópisztikus sci-fit....(sci-fi mer utopisztikus :o)

az elején lévő kiírást pedig érdemes elovasni (és megjegyezni) mer arra épül a film...

jó volt a zene és a hangulat, sztem érdekes a történet, de nagyon szomorú... és bár szerelmes film romantika kedvelők kerüljék.. 8/10
  • CSOCSO
    grudge
    aloban egy szar film.. itt a fel csalad elaludt rajta... azaz a haverom az anyam es en....
    az anyam nem is birja az ilyen filmeket mert nagyon izgulos oszt elaludt rajta o is.. dejo film
  • Nyiri
    En azert gondoltam Kinainak, mert a taxi amiben ultek jobbkormanyos volt. Ha jotlom Hong-Kongban van ugy.
  • akos
    Sokan jobbnak ítélték meg a 2. résznél. Hát nekem épp egy leheletnyivel tűnt kevésbé rossznak. Szerintem eléggé gyengus volt. Kimondottan untatott a dolog.
  • Ramza
    Egyébként akiknek nem tetszett a Grudge, javaslom, hogy nézzék meg a japán verziót is, de az is elég, ha csak az utolsó 10 percet nézik meg.
    Kicsit "erőteljesebb" befejezése lett (amit amerikai moziban nem csak 18+ karikával nem lehetne bemutatni, hanem sehogy), olyan, amire utalás sincs az amcsiban.
  • Marko001
    Remélem nem lesz belőle mégegy rész. Bár még mindig nem lett normálisan vége. Akciódús meg minden, de semmi újat nem hozott. Én is csalódtam sajna.
  • Marko001
    Ha úgy állok hozzá, akkor nekem sem tetszik egy film sem, akármilyen jó is. Csak egy kis beleélés kell és más lesz az egész. Az hogy vígjáték, kissé siralmas vélemény. Manapság már nehéz olyan filmet csinálni, ami ne hasonlítana egyetlenegy másikhoz sem. Attól, hogy egy történet vége kiszámítható még lehet marha jó, amíg eljut odáig....Ez meg az én véleményem.
  • akos
    Blade3
  • Sil3nt
    Az Átok (The Grudge)

Hát valami isszonyat pocsék volt...kör koppintás a kiscsaj, és egyáltalán nem voltak benne olyan ijesztő jelenetek.
    Subjektív véleményem az, hogy kör koppintás+vígjáték. Egész történet nagyon kiszámítható volt, főleg a vége.
    Több szóra nem méltatom
    2/10
  • Ramza
    Mivel más a bőrük színe és a szemük "állása" (az egyik mandula, a másik "húzott"), igen.
    Kb. annyi különbség van köztük, mint egy magyar és egy arab között.
  • nemcsakfeel2sch
    nem kell szövegelni, meg tettetni magadat hülyének.
    sötétben te meg tudod különböztetni a kínait meg a japán embereket?? lál.
  • Alien
    Kör 2:
    Péntektől játszák Amcsiban, nálunk márc 31-től.
  • Blasta
    SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ami nagyon tetszik a sztoriban, az akciójelenetek életszerűsége!
    A főszereplő nem karatézik és ugrik neki annak aki fegyvert fog rá, hanem szépen a sniper-ek lővonalába ügyeskedi magát, a többi az ő dolguk. Az a jó, hogy film közben arra gondol az ember, hogy "ugyammá, egy sniper simán megoldja a helyzetet" és aztán tessék: meg is teszi.

Vagy egy másik esetben mikor egy repülőgépet (chessna) üldöznek ami a kifutón készül felszállásra. Nem, a kommandós nem ugrik át a szárnyra, hogy aztán vérremenő közelharcban ütközzenek meg a pilótával, hanem kilövi a kereket majd a pilóta vállát.

Persze, ez egy TV sorozat, nem egy übergigaMOZIprodukció, amiben minden akciórészben fél várost kell lerombolni egy daruskocsi és egy hummer segítségével és 5 lőtt sebből vérezve, kézitusában kell a végén a főgonosz fejét a motorcsónak rotorjába tolni.

Ja és a szent és sérthetetlen USA kormány is bizony használ elektrosokkos kínzást nem csak komor zsarutekintetet :-)))))
  • Nyiri
    En ugyanigy vagyok a Lost-al. Sajnos most eljutottam a 18-g es varnom kell marc 30-g.

Lehet elkezdem a 24-t
  • Blasta
    24 aka. Twentyfour ----- Second season

---------------------------------------------

10/10

Röviden: ez egy 24 részes sorozat aminek minden egyes része 1 nap 1 1 óráját mutatja be, reggel 8-tól másnap reggel 7-ig.
    (az epizódok 45-50perc hosszúak, tehát nem teljesen real time)

A sztori: az USA vezérkara azon a napon tudja meg, hogy nukleáris terrortámadás készül LA-ben, mikorra a támadást kitűzték. Meg kell találni a bombát, minden eszköz megengedett (és ezt fel is használják).

Erre nem tudok mit mondani. Ez a filmtörténet legdurvább TV-re írt sorozata amiről tudok, vagy amit valaha láttam!
    Mintha egy Clancy vagy Grisham regényt olvasnék. Ez az a sorozat amit nem lehet abbahagyni, mert minden epizódja ultra izgalmas. Tegnap este 4db 45 perces rész után hajnali f3-kor eröltettem magam, hogy hagyjam már abba mert aludni is kell.
    AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!

Az első szezont sajna nem láttam, de már van harmadik és negyedik szezon is amik nem kapcsolódnak egymáshoz, csak a főbb szereplők fixek (Keifer Sutherland aki egyben a producer is).
  • akos
    Penge2
  • akos
    A visszafordíthatatlant láttam. Szerintem elég tré.