[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
24 aka. Twentyfour ----- Second season
---------------------------------------------
10/10
Röviden: ez egy 24 részes sorozat aminek minden egyes része 1 nap 1 1 óráját mutatja be, reggel 8-tól másnap reggel 7-ig.
(az epizódok 45-50perc hosszúak, tehát nem teljesen real time)
A sztori: az USA vezérkara azon a napon tudja meg, hogy nukleáris terrortámadás készül LA-ben, mikorra a támadást kitűzték. Meg kell találni a bombát, minden eszköz megengedett (és ezt fel is használják).
Erre nem tudok mit mondani. Ez a filmtörténet legdurvább TV-re írt sorozata amiről tudok, vagy amit valaha láttam!
Mintha egy Clancy vagy Grisham regényt olvasnék. Ez az a sorozat amit nem lehet abbahagyni, mert minden epizódja ultra izgalmas. Tegnap este 4db 45 perces rész után hajnali f3-kor eröltettem magam, hogy hagyjam már abba mert aludni is kell.
AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Az első szezont sajna nem láttam, de már van harmadik és negyedik szezon is amik nem kapcsolódnak egymáshoz, csak a főbb szereplők fixek (Keifer Sutherland aki egyben a producer is).