106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Nyiri
    Ne mond mar :)
    Minek csattano a filmben ha nem er semmit?
  • Sephi
    Saw -

Immar 4-edszerre neztuk meg ezzuttal multiplex a moziban es hat a hatas garantalt.

Kedvenc filmem.
  • Blasta
    Ebb a Columbo filmbe bewrakták az összes kemény CM nótát.
    Ezt se gondoltam volna NEVÖR EVÖR :-D
  • Blasta
    ...de már a második CM nótát hallom :-DDDD
    Beszarás hova fejlődnek ezek a mai langyos krimik :-DDDD
  • Blasta
    LOL már a Columbo-ban is Crystal Method aláfestőzene megy :-D
  • Bandew
    Hát pont ezaz! Azért, mert eddig ilyen filmjei voltak, az nem azt jelenti, hogy mindegyik ilyen! Pont ez a csattanó. :-D
  • Blasta
    "Szvsz nem is az volt a célja, hogy meglepjen."

Shyamalan filmjeinek mindig az a lényege, kérdés, hogy mennyire képes elterelni és lekötni a figyelmed a csattanóról.
    A falunál ez nem sikerált véleményem szerint.
  • Bandew
    Szvsz nem is az volt a célja, hogy meglepjen. Én is sejtettem mi lesz a vége, be is jött, de attól még tetszett. Ez nem paráztatós meg "Hjaj de csattanós a vége" film, más a mondanivalója. Sztem!
  • Nyiri
    Nem azzal volt gond, hogy beszaratos vagy sem.

Szerintem a Falu egy tulsagosan kiszamithato film volt. En total unatkoztam. Semmit nem tudtam a filmrol ugy ultem le. Erre a 20. percnel mondom a havernak hogy szerintem mi a vege. Total hulyenek nezett. Aztan kb. a felenel eszembe jutott, hogy talan az idoben is lehet egy kis csavar. Be is jott. Nem vagyok nagy krimi fan csak rahibaztam az egesz tortenetre. Talan ezert nem tetszett a film.
    Szerintem nagyon is felejtheto.
  • Blasta
    TUTI!!!!!!!!!!
  • Loál János #19625
    htx
  • Dynamic
    tuti
  • Loál János #19623
    Szerintem.
  • Sephi
    Tuti? Mert fogadasos alapon megy.
  • Loál János #19621
    Onedin Kennedy
  • Sephi
    Gyerekek az [email protected] c. filmben az elejen a ruhataros milyen Jedi neven szolitja Istent ?:D

Valami Kenedin ?:DDDD De mi is az?
  • Blasta
    Ugyan ezt írtam énis. Eröltettem magam fél 3-kor hajnalban, hogy le kell feküdni...
    De számíccs rá, hogy a végefelé le fog ülni a sztori, a második szezonnál is kicsit leült. Legalábbis ha egyben nézel meg sok részt.
    Kicsibe kell adagolni sztem, úgy élvezhető leginkább.
  • Rafaelo
    ja :O pilóta szex
  • Sephi
    Utobbi Pilota?
  • Rafaelo
    bunyó meg keksz értettem!
  • Sir Quno Jedi
    agyadra mentél ?
  • Rafaelo
    de igenis van különbség szar és szar közt!!!!!
  • Rafaelo
    csak nem vagy??? [kuncog]
  • Loál János #19612
    Mi van, pubiak!!!!!!!!!!!!!4
  • Sir Quno Jedi
    Akkor én mondhatnám, hogy kölyök, de én meg nem mondok ilyet, mert tisztelem a kort...az alcsonyat is... :DDD
  • Bucser
    Már bocs de az nem szar történetileg hogy egy gyereket megcsíp egy nukleáris kezelésen átesett pók ezért falra tud mászni a kölyök???

Ezért KÉPREGÉNY feldolgozás!!! Nema történetről van szó, hanem hogy az alapvető baromságokat mennyire jól vagy szarul csinálták meg...

A 10 éves kölyközés előtt meg érdeklődj mert legalább 14-el múltam el 10................................ TATA
  • Sir Quno Jedi
    DE ! ELŐBB leütöd, aztán megragadod a hajánál fogva, behúzod a barlangodba és UTÁNA ungabunga ínszakadásig ! Uff !
  • Sephi
    Azt meg tedd hozza hogy nem feltetlenul ebben a sorrendben :D
  • Sir Quno Jedi
    De Bunyóra meg Szekszre mindég szükség-e vanik nemdenem ?!!
  • Rafaelo
    Daredevil akkora szar már maga a történet is szar egy vak kisfiú rohangál a tetőkön jah persze szánalmas csórikám az nem hős :D
    -corin farrel is nagy szar volt benne semmi izgalom nem volt a pókember 100% al jobb bár az kidolgozottabnak tünt mondjuk nektek 10 éves kölyköknek ez pont elég !!!!
  • Sephi
    Mirol beszlsz?

Szerintem a Hellboy a legjobb az X-man utan.
  • Bucser
    Ízlések és pofonok papok és paplanok olyat is láttam már aki szerint a legjobb képregényfeldolgozás a Pókember.... Nekem a daredevil nem jött be mert szarul volt megcisnálva.. (nem Ben nyafflek kellett volna a vak ügyvéd szerepére mivel eredetileg Matt Murdock ugye szőke:D) De a Főgonosz szerepére is valaki más kellett volna (ugye a nagy batár néger nem játszott rosszul csak ugye a főgonosz eredetileg fehér....) a fordítás és szinkron meg egyneesen borzalmas volt:) És mivel Elektra/Jennifer"Sidney Bristow"Gardner sem alakított olyan hű de nagyott benne és még Colin Farrell sem tudta megmenteni a filmet... Szerintem kritikán aluli volt az egész.. Úgyhogy az elektra mint film még jobb is lehet nála csak éppen mi újat lehetne szerencsétlen elektráról megtudni amit a daredevilből nem tudtunk meg??? elektra ugye bele van zúgva matt murdockba és a főgonosz kinyírta az apját... mit lehet még egy filmbe beletenni??? Ja tényleg sok bunyót és sexet:) arra már bemegy a nép moziba:D
  • Sephi
    Elektra jobb mint Daredevil. SZVSZ
  • Cvd
    Én láttam már, de szerintem a Daredevil pl. sokkal színvonalasabb lett. Ez lazán a leggyengébbek között van, ha nem a leggyengébb. Akciófilmnek kevés, alig van benne akciórész, az is rosszul van vágva és alig lehet követni. Fantasynak sem nevezném, kliséket dobáltak csak egymásra és semmi érdekes nem jött ki belőle. A zene semmitmondó. A trükkök elmennek, ezen kívül csak Jennifer Garner emel valamit a szinten, de az így se éri meg a mozit. Egy otthoni megnézést esetleg megér a kategória kedvelőinek, de semmi több.
  • Sir Quno Jedi
    Sazmostakkorjó :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom.
  • Ramza
    Daredevil színvonal.
  • Loál János #19598
    Hát akkó mi a kérdés?
  • Sir Quno Jedi
    Én belekukkantgattam azér és nem is tűnt rossznak, sőt...
  • Loál János #19596
    Láttam némi ízelítőt a hogykészült-ből.
    Nekem annyi elég is volt. :)