106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #19635 Ne mond mar :)
Minek csattano a filmben ha nem er semmit? -
Saw -
Immar 4-edszerre neztuk meg ezzuttal multiplex a moziban es hat a hatas garantalt.
Kedvenc filmem. -
Ebb a Columbo filmbe bewrakták az összes kemény CM nótát.
Ezt se gondoltam volna NEVÖR EVÖR :-D -
...de már a második CM nótát hallom :-DDDD
Beszarás hova fejlődnek ezek a mai langyos krimik :-DDDD -
LOL már a Columbo-ban is Crystal Method aláfestőzene megy :-D -
Hát pont ezaz! Azért, mert eddig ilyen filmjei voltak, az nem azt jelenti, hogy mindegyik ilyen! Pont ez a csattanó. :-D -
"Szvsz nem is az volt a célja, hogy meglepjen."
Shyamalan filmjeinek mindig az a lényege, kérdés, hogy mennyire képes elterelni és lekötni a figyelmed a csattanóról.
A falunál ez nem sikerált véleményem szerint. -
Szvsz nem is az volt a célja, hogy meglepjen. Én is sejtettem mi lesz a vége, be is jött, de attól még tetszett. Ez nem paráztatós meg "Hjaj de csattanós a vége" film, más a mondanivalója. Sztem! -
Nyiri #19627 Nem azzal volt gond, hogy beszaratos vagy sem.
Szerintem a Falu egy tulsagosan kiszamithato film volt. En total unatkoztam. Semmit nem tudtam a filmrol ugy ultem le. Erre a 20. percnel mondom a havernak hogy szerintem mi a vege. Total hulyenek nezett. Aztan kb. a felenel eszembe jutott, hogy talan az idoben is lehet egy kis csavar. Be is jott. Nem vagyok nagy krimi fan csak rahibaztam az egesz tortenetre. Talan ezert nem tetszett a film.
Szerintem nagyon is felejtheto. -
TUTI!!!!!!!!!! -
htx -
tuti -
Szerintem. -
Tuti? Mert fogadasos alapon megy. -
Onedin Kennedy -
Gyerekek az [email protected] c. filmben az elejen a ruhataros milyen Jedi neven szolitja Istent ?:D
Valami Kenedin ?:DDDD De mi is az? -
Ugyan ezt írtam énis. Eröltettem magam fél 3-kor hajnalban, hogy le kell feküdni...
De számíccs rá, hogy a végefelé le fog ülni a sztori, a második szezonnál is kicsit leült. Legalábbis ha egyben nézel meg sok részt.
Kicsibe kell adagolni sztem, úgy élvezhető leginkább. -
ja :O pilóta szex -
Utobbi Pilota? -
bunyó meg keksz értettem!
-
agyadra mentél ? -
de igenis van különbség szar és szar közt!!!!! -
csak nem vagy??? [kuncog] -
Mi van, pubiak!!!!!!!!!!!!!4 -
Akkor én mondhatnám, hogy kölyök, de én meg nem mondok ilyet, mert tisztelem a kort...az alcsonyat is... :DDD -
Már bocs de az nem szar történetileg hogy egy gyereket megcsíp egy nukleáris kezelésen átesett pók ezért falra tud mászni a kölyök???
Ezért KÉPREGÉNY feldolgozás!!! Nema történetről van szó, hanem hogy az alapvető baromságokat mennyire jól vagy szarul csinálták meg...
A 10 éves kölyközés előtt meg érdeklődj mert legalább 14-el múltam el 10................................ TATA

-
DE ! ELŐBB leütöd, aztán megragadod a hajánál fogva, behúzod a barlangodba és UTÁNA ungabunga ínszakadásig ! Uff ! -
Azt meg tedd hozza hogy nem feltetlenul ebben a sorrendben :D -
De Bunyóra meg Szekszre mindég szükség-e vanik nemdenem ?!! -
Daredevil akkora szar már maga a történet is szar egy vak kisfiú rohangál a tetőkön jah persze szánalmas csórikám az nem hős :D
-corin farrel is nagy szar volt benne semmi izgalom nem volt a pókember 100% al jobb bár az kidolgozottabnak tünt mondjuk nektek 10 éves kölyköknek ez pont elég !!!! -
Mirol beszlsz?
Szerintem a Hellboy a legjobb az X-man utan. -
Ízlések és pofonok papok és paplanok olyat is láttam már aki szerint a legjobb képregényfeldolgozás a Pókember.... Nekem a daredevil nem jött be mert szarul volt megcisnálva.. (nem Ben nyafflek kellett volna a vak ügyvéd szerepére mivel eredetileg Matt Murdock ugye szőke:D) De a Főgonosz szerepére is valaki más kellett volna (ugye a nagy batár néger nem játszott rosszul csak ugye a főgonosz eredetileg fehér....) a fordítás és szinkron meg egyneesen borzalmas volt:) És mivel Elektra/Jennifer"Sidney Bristow"Gardner sem alakított olyan hű de nagyott benne és még Colin Farrell sem tudta megmenteni a filmet... Szerintem kritikán aluli volt az egész.. Úgyhogy az elektra mint film még jobb is lehet nála csak éppen mi újat lehetne szerencsétlen elektráról megtudni amit a daredevilből nem tudtunk meg??? elektra ugye bele van zúgva matt murdockba és a főgonosz kinyírta az apját... mit lehet még egy filmbe beletenni??? Ja tényleg sok bunyót és sexet:) arra már bemegy a nép moziba:D -
Elektra jobb mint Daredevil. SZVSZ -
Cvd #19602 Én láttam már, de szerintem a Daredevil pl. sokkal színvonalasabb lett. Ez lazán a leggyengébbek között van, ha nem a leggyengébb. Akciófilmnek kevés, alig van benne akciórész, az is rosszul van vágva és alig lehet követni. Fantasynak sem nevezném, kliséket dobáltak csak egymásra és semmi érdekes nem jött ki belőle. A zene semmitmondó. A trükkök elmennek, ezen kívül csak Jennifer Garner emel valamit a szinten, de az így se éri meg a mozit. Egy otthoni megnézést esetleg megér a kategória kedvelőinek, de semmi több. -
Sazmostakkorjó :DDD -
Nemtom. -
Ramza #19599 Daredevil színvonal. -
Hát akkó mi a kérdés?
-
Én belekukkantgattam azér és nem is tűnt rossznak, sőt... -
Láttam némi ízelítőt a hogykészült-ből.
Nekem annyi elég is volt. :)