[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ízlések és pofonok papok és paplanok olyat is láttam már aki szerint a legjobb képregényfeldolgozás a Pókember.... Nekem a daredevil nem jött be mert szarul volt megcisnálva.. (nem Ben nyafflek kellett volna a vak ügyvéd szerepére mivel eredetileg Matt Murdock ugye szőke:D) De a Főgonosz szerepére is valaki más kellett volna (ugye a nagy batár néger nem játszott rosszul csak ugye a főgonosz eredetileg fehér....) a fordítás és szinkron meg egyneesen borzalmas volt:) És mivel Elektra/Jennifer"Sidney Bristow"Gardner sem alakított olyan hű de nagyott benne és még Colin Farrell sem tudta megmenteni a filmet... Szerintem kritikán aluli volt az egész.. Úgyhogy az elektra mint film még jobb is lehet nála csak éppen mi újat lehetne szerencsétlen elektráról megtudni amit a daredevilből nem tudtunk meg??? elektra ugye bele van zúgva matt murdockba és a főgonosz kinyírta az apját... mit lehet még egy filmbe beletenni??? Ja tényleg sok bunyót és sexet:) arra már bemegy a nép moziba:D