106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Machinist
------------------------
7/10
Chrisian Bale-lel szemben elfogult vagyok, hisz mikor először láttam a Shaft-ben, azt mondtam magamban, hogy "ebből a köcsögből még lesz valami". Új arc volt és nagyon stimmelt arra a szerepre.
Csak ezután láttam a már korábban forgatott Amerikai Pszihó-ban, amiben aztán tényleg lubickolt a szerepében.
Azért vagyok elfogult, mert a sejtésem beigazolódni látszik, egyre komolyabb szerepekben láthatjuk, és külön meglepő volt, hogy a "nyálas tenyérbemászó milliomos seggfej" profilból bizony már-már túl hitelesen is lépett ki.
SPOILER!!!!!!!!!!
A machinist-ben egy olyan álmatlanságban szenvedő gépészt játszik, aki a betegségéből kifolyólag kezd furcsa dolgokat látni, átélni plusz napról napra kisebb a súlya.
Nem tudom, hogy volt képes ekkora súlyvesztést produkálni a szerep kedvéért, de le a kalappal előtte!!!!
Ráadásul a fizimiskájából adódó macsó megjelenése is totálisan átváltozott a film kedvéért.
Maga a sztori nem egy csúcs, a végén levő csattanó sem éppen sokkoló és már-már kiszámítható, de minden esetre érdekes a film és azért durvább, véresebb katarzisra számítottam.
Ha nem lennék elfogult a fősz.-vel kapcsolatban, csak HAT pontot érne a film, tehát az objektív véleményem:
6/10 -
nem -
Ringu-t láttad? -
Az elsonel volt az a jelenet hogy operal es mondja :
-Sziket.
-Szivas.
-Tampon.
-Macskat kidobni.
-Miaauuu!!!
Loool :DDDDDDDD -
Sztem a régebbi filmjei közt voltak nagyon jó.
Amikor agysebész és meg akarja ölni a feleségét, hogy a testébe rakhasson egy új agyat, az nagyon jó, csak a címére már nem emlékszem.
Meg az is nagyon jó amikor négerek közt nevelkedik, és elmondják neki, hogy valójában nem is fekete. :-D
Sajna ennek a címére sem emlékszem. -
-
ej! -
Semmi bajom a fickóval, de engem Steve Martin egyik filmje sem fogott meg igazán. -
Nyiri #19667 Nemtom, de akarmilyen jo szinesz Steve Martin (mert az)
Peter Sellers-t nem hiszem hogy meg tudja kozeliteni.
Jacques Clouseau felugyelo :) Mennyit rohogtem regen rajta.
-
winnie #19666 lesz szeptemberben rózsaszín párduc is. trailer még nincs, de steve martin van benne. -
Már beszartam, hogy az új Beetle lesz benne :) -
lol -
Herbie : full loaded trailer -
Most lattam az uj herbie film bemutatojat:)
kivancsi vagyok mit fognak kihozni belole.. mindenesetre orulok hogy lindsay lohan jatszik benne:) -
szekényke -
Nem ment moziba... otthon ment!
KURVA ELET!
[sir] -
Jaaaa vágom -
nahát -
De Sephiéknél nem ment. Szal tod... -
Az vóóóót.
(vagy assem?)
De vóót. Elveszett jelentés címmel ment pár moziban -
akos #19655 Mongyad. Úgyse érdekel senkit :DD
-
Most mondjam azt hogy itt megcsak a Lost In Translation sem vot? -
akos #19653 Nem. Valóban nem adták a hazai mozik azt sem.
Pedig elég alapfilm. Dvd mellékletként asszem megjelent pár hónapja. -
De komolyan. Ezen már nem is csodálkozom...
Equilibrium-ot se nyomták a mozikban ugye?
(jó trudom, az más tészta) -
[NEM SZERETTE A KÖR 1-ET, DE DUNSZT IS MEG FOGJA NÉZNI A 2-T ÉS BEJÖN MAJD FIKÁZNI]
-
akos #19650 No igen. Hála istennek a hazai mozik kínálatán se híre se hamva...
Hisz nincs benne se Spielberg, se Brúszvilisz.
:-/ -
en is meglestem ujra... hat igen.. nagyon nagyon jo film ez keremszepen.
-
Pillangó Hatás (The Butterfly Effect)
Hát emberek, ez nagyon jó film. Nagyon kritikus szemmel nézem a filmeket, ami nem mindig jó, de EZ isszonyat jó volt. Az ilyen filmeket szeretem (lásd Egy csodálatos elme stb.)
Hihhetetlen fordulatos, érdekes, nem unalmas, színészi alakítás is tökéletes, jó vágások, jó zenék, és legfőképp jó forgatókönyv.
Ezek kellenek egy jó filmhez, és ebben minden benne volt.
Szubjektív pontozásom a következő: 9.8/10 -
Kör 2
Nekem bejött az első rész, de ez sajnos csúfosan alulteljesített. Akinek az első rész sem jött be, az messziről kerülje el.
4/10 -
cserekes filme váááá -
Az Ice Age nekem is tetszett, olyan jó erős közepes, bár nálam a Nemo a legeslegutolsó a sorban, szóval ez nem mérvadó. :)
-
Nem feltetlenul a beszed hanem inkabb a arc mimikak es helyzetek rohogtettek meg de naon :D
Nekem majig a kedvencem Nemo utan :D -
Érdekes, valamiért Pixar jött le nekem az előzetesből, és már arra se nagyon izgultam rá.
Egyszerűen le lehet vágni belőle, hogy ezek kisgyerekekre kihegyezett poénok (mint az Ice Age-ben "én vagyok a tűz ura." "Hé tűz ura, ég a farkad" "...JÁÁÁÁJJJ"), ezért nem is érdekelt a film már az előzetes után se pedig azsittem Pixar kreálmány lesz :-DDDD -
Igazatok van, sorry, valamiért ez maradt meg nekem.
Akkor megértem, hogy miért lett olyan mint Sephi írta!
Ise Age-en én egyszer nem tudtam nevetni, gyerekmese az, helyzetkomikumokkal tele. Nem nekem való.
PIXAR-ok inkább, azokat nekem csinálják :-D -
Már nem azé', de a Pixarnak semmi köze hozzá, ez bizony az Ice Age-es Fox stúdió munkája... (
katt)
-
Vaz. Most ne hari de ellent fogok neked mondani. Nem Pixar es a reklamban is ugy mondjak hogy "Az Ice Age alkatoitol".
Az Ice Age meg egy fergeteges nagy poen mese volt ahol konnyekkel rohogtem vaze.
Ne teveszuk mar ossze a szezont a fazonnal hua'! -
Már nem azé, de a Robots az PIXAR mozi, az Ice Age alkotóinak nem hinném, hogy sok köze van hozzá.
De ha van is, akkor is megértem a kritikádat, ugyanis az Ice Age is egy gyenge, gyerekeknek készült mese volt, gyerekpoénokkal, nem felnőtteknek (leszámítva Scrat-et). -
Robots -
Hihetettlenul gyenge , humortalan szokvanyos gyerekmese volt. Lehet eppen gyarekeknek keszult olyan humorral amit ok is megertenek. Alitolag az Ice Age alkotoi csinaltak... agya az eg hogy a Ice Age 2 felig hozza az elso szinvonalat es akkor rendben van. -
lol -
mi adjuk a bunyot a robot meg a kexet:D nem is kell ide más majd az Sg filmre veszi:D
Ütősebb kasszsiker lesz mint a Sztárt wársz epizód free