106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Spoiler!!!

A 3 "shadow", az 3 gonosz szándékú szellem volt. A munkásbácsi haverjai, ő meg begyújtötte neki az áldozatokat. Raymond már az elején mondta Johnnak is, hogy nem mindegyik szellem jóakaratú, nem kell minden felvételt meghallgatni (törölte is annak a felvételnek a végét, amin John felesége beszélt, mert utána a gonoszok ordibáltak rajta), mert bajt is okozhatnak.
  • Jano
    Igen, ott valóban eltúlozták a dolgokat, anélkül, hogy tetszett volna.
  • Sephi
    Ahh szal en vagyok a hulye ugye? Meg mindig nem magyiztad el akkor jouember hogy az a harom shadow ki a banat volt.
  • Lantee
    Én is tegnap néztem meg, de sokkal többet vártam! A végén olyan érzésem volt, hogy valaki véletlenül hallott valamit erről az EVP-ről, és annyira megtetszett neki, hogy gyorsan összehozott köré egy filmet. Addig teljesen jó volt, meg le is kötött, amíg rá nem jön a főhős, hogy létezik ez a jelenség, de ami utána történik egy összecsapott zagyvaság. Semmi következetesség, semmi magyarázat (SPOILER ON: Ki az a három szellem fickó? Miért ugrott le a csaj az erkélyről? Miért ölte meg a nőket a killer? stb...SPOILER OFF), egyszerűen összecsapták. Sajnáltam, mert bíztam benne, de asszem inkább betolom a Poltergeist-ot ha parázni akarok.

Értékelés: 5/10
  • Dynamic
    Több helyen írták, hogy elcseszték a végét.Ezzel mondjuk egyetértek.Másfajta befejezésre számítottam, de azt leszámítva az első háromnegyede egész jó lett.Aki szereti a Megszólít az éjszaka, Szitakötő stb. stílusú misztikus filmeket, annak szerintem tetszeni fog.

SPOILER!!
    Amikor a tv-ben először jelent meg 1-2 halvány kép, meg hangfoszlány akkor az egész szinte hihető és borzongató volt egyszerre.De a végén már nem tetszett, amikor az épületben megjelent szellemalakban a nő és az a 3 fekete figura is látható volt teljes valójában, mert ezzel is lerombolták a sejtelmességet.
  • Blasta
    "mert M. Keaton sziNpatikus bácsi."

nekem is, ezé nézem meg majd, de nem moziban asszem :-)
  • Jano
    White Noise (mozi)

2 merőben eltérő véleményt olvashattunk eddig, legyen hát egy harmadik. :D

Közepes.
    Szerintem nem rossz film, a sok durva, extrafosatós horror után felüdülés volt ez az érdekes film, voltak benne érzelmek, sírás, szerelem (azért emelem ki ezt, mert bár nem olyan lényeges a filmben, de én általában RETTENET filmeket nézek, amikben ezeknek halvány nyoma sincs!!!).

Spoiler!!!
    Tetszett, ahogy John eleinte kételkedett Raymondnál, de mikor meghallotta a felesége hangját, akkor minden fal leomlott benne, és elsírta magát. Talán életszerű volt...
    /Spoiler!!!

Mozipartnerem nem értette a végét (kb. ahogy Sephi sem). Ő annyin bukott el, hogy sokkal bonyolultabb eseményeket téltelezett fel a cselekmény mögött, és figyelmen kívül hagyta a személyeket. Nem volt ez bonyolult, csak egy kicsit kellett gondolkodni, és nem túlkombinálni.

5 pont + 1, mert M. Keaton sziNpatikus bácsi.
  • fifi
    Suspect zero

a sok, magát szuperkritikussá avanzsáló fórumozó jól lehúzta korábban a filmet... Sztem ez igenis egy korrekt film volt. Nekem igaziból Benjamin volt a főhős, nem pedig az a kis fallimanó nyomozó... Igaz, a vége kicsit lapos, hogy utána futunk a gyilkosnak, aztán leverjük. De ezért kárpótol a második befejezés/nem spoilerezek/ ahogy megváltja a kopaszt/kikapcsolja :D/.

/tököm tele van azzal, hogy ha sorozatgyilkosos film van azt lehúzzák, mert hogy a Hetedik koppintása... Miért? Legutoljára a a Saw-al játszottuk el ezt. Annyira hihetetlenül demagóg duma ez. Star Wars nekem etalon, mégsem mondom minden sci-fi re hogy SW koppincs. Ez a Suspect is egész jól körbejárta a sorozatgyilkos témát, de teljesen más oldalról, mint a Hetedik. Ezzelszemben mindenki koppintásról beszél. Gratulálok!
    Bár nem baj mert legalább kellemeset csalódtam benne :)
  • Sephi
    Ja foleg hogy mar lehuzott bor csak "jo" szineszekkel.
  • nemcsakfeel
    The Clearing

Nekem tetsztett, annak ellenére, hogy nem thriller, vagy gondolkozós sci*fi, van hangulata. Elmondva kicsit szokványos, gazdagosdi, rendőrösdi, menekülősdi, de egész jól valósították meg.

7.5/10 pont
  • Sephi
    Jaj megfigyeltetek? :D

4 jelentben volt az "uj" Palpatine :D
  • akos
    Hihetetlen család

Mókás volt. Kellemes kikapcsolódás, szolíd poénokkal. 8/10
  • Jano
    Mit?
  • Alien
    csak kár, hogy a szar szinkronos van :(
  • Sephi
    Star Wars!!!! RTL KLUB!!!

[orul]
  • Blasta
    Loál, lefogadtam volna :-)
  • Dynamic
    Nagyon jó.
  • Sephi
    Szar. Naon szar.
  • CSOCSO
    igy van.. nekem is tetszett
  • CSOCSO
    lattak es azok szerint nem valami jo
  • VinylToy #19855
    A topik címe arra utal, hogy írjuk be ha láttunk valami filmet, tehát ha valaki látta, már vagy beírta vagy nem. :DDD
  • dardevil
    White Noise - Látta valaki ?
  • Sephi
    Ray -

A film nem nagy szam de Fox MEGERDEMELTE az Oscar dijat. Kibaszott nagyot alkotott volt hogy ugy hogy atrazott a hideg :D
  • akos
    Nekem a Van Helsinggel csak annyi bajom volt, hogy annyira nagyon izgis-pörgős volt végig a story, hogy a végére egyszerűen már elfáradtam és eluntam.
  • Blasta
    Ja, ugyehogy?!
  • Sephi
    AJ LAV IT! :DDDDD
  • Blasta
    He? Mos mivan?????
  • Blasta
    Áhhh, nem az egész összecsapott, csak a befejezésükkel nem voltam megelégedve.
    Egyszerűen mai szemmel nézve KICSIT se parásak, kicsit se izgalmasak, leszámítva pár jobban sikerült elhaláozási részt (üvegtáblás fejezés pl.).

Persze akkoriban ezek ütöttek, nem vitatom és kurva hangulatosak az Omen epizódok. Egyedül a végükket nem élveztem egyik esetben se...

Pl. Omen 3:
    Az antikrisztus, a sátán fia, lucifer, a velejéig gonosz SAM NEIL () sétál a végén az új messiás felé, mert meg akarja semmisíteni. Újságírónéni meg csak úgy lesből hátbatámadja és leszúrja jóóóóól. Majd támolyog egy kicsit és összeesik holtan a messiás előtt, közölve: NEM NYERTÉL SEMMIT.
    Hát enyhén banálisnak és összecsapottnak éreztem, akármilyen régen is csinálták. ENnél többre, gonoszabbra, erőteljesebbre számítottam, hamár a sátán fiának megöléséről vagyon szólva.

Nade nem kritizálom tovább mert a horror fan-ok fejemet veszik és ettől eltekintve jók a filmek.
  • Sir Quno Jedi
    még bocsrobot korodbanő
  • Loál János #19846
    Na, én holnap nézem meg moziban, bizakodom.
  • Gabesz amd64
    a fűrészt most néztem meg de nagyon tetszett
  • Sephi
    24.... vazz... pofon.

[meg van lepodve jol]
  • Dynamic
    Én most kezdtem el nézni, de bazz, amikor az előbb harmadjára jött rám a frász, akkor azt mondtam: anyád!kösz majd holnap folytatom:)Igazából én valamennyire hiszek a dologban(nem pont a hangfelvételek, hanem a túlvilág ilyesmi...) és nekem elég "hangulatos" volt itt-ott, szal megadta rendesen az alaphangulatot.Nem igazán szoktam amúgy horror filmektől sem fosni(A Kört és barátait végig ásítoztam sötét éjszaka), de az ilyen filmek valahogy mégis tudnak nyomasztani, részben mert lehet hogy van valóság alapja részben meg azért mert nem(csak) a direkt ijesztgetésre, hanem a sejtelmességre épít.
    Szóval az első 50 percet látva szerintem teljesen nézhető, egyáltalán nem rossz film, a többi meg elválik holnap.
  • fifi
    összecsapott-semmitmondónak degradálni az egyik alap horror sorozatot...

confused]
  • Sil3nt
    Fear and Loathing in Las Vegas Director Cut (Félelem és reszketés Las Vegasban Rendezői változat)

Hát alapmű, csak egy-két jelenetet láttam pluszba ebbe a rendezői változatba. Kb. 20 perc új jelenet van, ha a perceket nézem, de én max 5 perc pluszt láttam, de ezmár az én hibám

9.9 /10
  • Blasta
    Még köjökkoromban láttam őket, csak halványan emlékeztem a filmekre
  • Sephi
    Ja dehat azt mondtak a Tv-ben is a mutkor!
  • Sir Quno Jedi
    izéke, azért nem nézte, na
  • Sephi
    Tessek?
  • Sir Quno Jedi
    izéke