1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Áhhh, nem az egész összecsapott, csak a befejezésükkel nem voltam megelégedve.
    Egyszerűen mai szemmel nézve KICSIT se parásak, kicsit se izgalmasak, leszámítva pár jobban sikerült elhaláozási részt (üvegtáblás fejezés pl.).

Persze akkoriban ezek ütöttek, nem vitatom és kurva hangulatosak az Omen epizódok. Egyedül a végükket nem élveztem egyik esetben se...

Pl. Omen 3:
    Az antikrisztus, a sátán fia, lucifer, a velejéig gonosz SAM NEIL () sétál a végén az új messiás felé, mert meg akarja semmisíteni. Újságírónéni meg csak úgy lesből hátbatámadja és leszúrja jóóóóól. Majd támolyog egy kicsit és összeesik holtan a messiás előtt, közölve: NEM NYERTÉL SEMMIT.
    Hát enyhén banálisnak és összecsapottnak éreztem, akármilyen régen is csinálták. ENnél többre, gonoszabbra, erőteljesebbre számítottam, hamár a sátán fiának megöléséről vagyon szólva.

Nade nem kritizálom tovább mert a horror fan-ok fejemet veszik és ettől eltekintve jók a filmek.