106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Uwe Boll has entered the American mainstream film market with his tour de force "House of the Dead". "House of the Dead" has to be one of the finest Zombie films ever made ranking up there with George A. Romero's classic "Night of the Living Dead" and "Dawn of the Dead". Uwe Boll proves himself once more as the master of bringing Video Gmaes to life on the silver screen with "Alone in the Dark"
Ezt en nem birom! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
jaj tenyleg a Tigris es Sarkany c. film kozepetol elkeztunk a haveral rohogni valamin es tiz perc mulva korulottunk mindeki konyekkel rohogott. A vegen amikor mar a pasas reszket valamiert (man nem emlekszem) beszoltam hogy "hopp es Parkinzonos" mire a fel terem felrohogott :DDDDDDD
En annyit aszem eletemben nem rohogtem mint annal a filmnel. -
volt szerencsem anno egy olyan Tigris es Sarkanyhoz, hogy egy tarsasag szinte vegigrohogte az egesz filmet :(
elvezhetetlen volt
vagy az A.I.-nal egyes filmmegnemerto plazahuszar HMCS beleobegatasa
eppen ezert igyekszem a leglehetetlenebb idopontokban moziba menni -
ruhellem amikor a faszarcuak belerohognek akkor, amikor nem kene -
ez folyamatosan rohogott, es olyan szinten idegesitett mar a vegen...
Ki az a Füle Zoli? -
Egyszer én is nevettem egy "drámai" jeleneten és rám is szóltak, pedig tök nem gúnyból nevettem, inkább amolyan tiszteletből, csak hát ezt mások nem értették meg. :-D -
Füle Zoli még párbajozik?
A minap rohamosztagosként láttam :-)
Lefokozták :-D -
én a corvinban néztem meg és ott elötte volt egy "show" Füle Zoliékkal élőben a színpadon. Egy párbaj jelenet...
Volt még valakinek ilyen??? -
StarWars III. RULEZ!!!!!!! -
Star Wars
Egyszeruen gyonyoru volt, nagyon tetszett. Kár, hogy ennyi ido kellett, hogy megtanuljon rendezni... Nem volt logikai gikszer a filmben, a szineszek hitelesek voltak, ez az Anakin igazán ellenszenvesen sajnálható volt. Az összhatásból nem lógtak ki a hatásvadász jelenetek, minden ott volt ahol kellett, nekem nagyon tetszett. Igazi hungaricum viszont, hogy a legdrámaibb jelenet közben röhögtek mögöttem ( meg is lepodott mikor kimeritettem karomkodastaramat). Amugy az elejen mikor r2d2 elbant azzal a ket droiddal, na ott enis fekudtem:)
10/10 -
hide and seek
egesz jo volt
6.5/10 -
Star Wars Episode III - 

Bementunk a terembe. 10 perc allat egy ures hely nem volt. Megjelent a Logo. Akkora csond volt mintha golyo jarna annak aki megszolalt. Elkezdodik a film. Nezzuk. Amulunk es bamulunk. Volt par jelenet hogy azt se tudtunk merre nezzunk. A film elso felet tan az a par apro jelenet Anakin es Amidala kozott tette egy hangynyit unalmassa. Viszont a vege fele es foleg a vege nekem akkora lelki csapas volt hogy aszitem elkonyezek. Szerintem jobban a veget nem igazan lehetett volna megcsinalni.
Egy baja volt a filmnek! Lucas tul sok dolgot suritett ossze naon keves idoben. Nyugodtan lehetett volna 3 oras es akkor nem kell minden jeleneten atugorni.
Amikor vege volt megszakadt a szivem de tudom hogy ez nem az utolso resz :D -
LOLLER -
chatteim #20543 Sziasztok! :-)
Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
www.a-chat.hu
Hívd barátaidat is! :-)
(Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
-
Nyiri #20542 Sok CG... Jah... Inkabb neznel gumimaszkba oltozott es kifestett embereket es muanyag dobozkakat mikozben droton logatva repkednek egy hatter elott? Az aztan total eletszeru. -
Ráadásként az idióta robotok, lények, vicces kis "betétek" itt is szép számmal feltűnnek a sajtburgeres poénjaikkal lerombolva az amúgy sem stabilra felépített feszültséget. Nem véletlen, hogy "korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető" ! A dühítő, hogy vannak benne jó részek, de mindíg óramű pontossággal szétcseszik ami már kezdene érdekes lenni. "Anakin" színészi "játékára" pedig már nincsenek szavak, igaz nem tudom vádolni, mivel egy ilyen hülye sztoriban ennyi idióta szereplő között nekem sem menne a csoda ! Nem véletlenül szállt ki az első részben Jim barátunk... A sablonosság meg végig megmarad.
Mondom szomorú, mert vannak benne jó kezdeményezések, ez lehetett volna egy jó sztori is, de szokás szerint nem lett... -
Nem csak a szori a lényeg, hanem az apró momentumok, az "életszerűség", hogy hihetően összerakott világképet mutasson, reális emberi döntésekkel és cselekménnyel. Itt jönnek be a mellékszereplők és döntéseik pl.
Amúgy pedig példaként említeném, hogy Yoda viselkedése mindhárom EP-ben meghazudtolja mindazt, amit a jedi kódexről összehordtak könyvben, játékban és filmen...
Azt mondanám, ha SW szerepjátékban én így játszanék egy jedi-t, a mesélő joggal oszthatna minusz XP-t, egy szavam sem lehetne, ha 1x ennyire nem tudok kijátszani egy öreg jedimestert ! -
Ramza #20539 Gondolom arra célzott, hogy történetben odaveri. -
Miért, te azt szereted, ha az űrhajómodell egy cérnaszálon lóg, és az is látszik? :)
Ez nem a 60-as évek. Ha ilyen lenne, akkor az nem jönne be sokaknak.
Mell., mi köze van a Kotornak az EP3hoz? -
A sztori teli volt értelmetlen, (sw)életszerűtlen döntésekkel. -
SW3 nézhető, de nem voltam beájulva. A sok CGI miatt néha már sima videojáték érzésem volt, csak azok soxor valahogy tartalmasabbak... A Kotor 1-2 után ez igen béna, gyerekes és mondvacsinált volt, dehát ez van... -
[AZ UTÓBBI KOMMENTEKET MÁR NEM OLVASTA EL, SZAL...] -
Ramza #20534
-
Folyton itt ólálkodik és nyomassja az igét meg beszólogat :-))) -
Jajjj, hát azok a kannák valami ennivalók voltak, énis megsirattam :-)))) -
Ramza #20531 Na, megjött a betegfilmes kiscsávó :) -
[INKÁBB NEM OLVASGAT ERREFELÉ :o)))5] -
Ramza #20529 Utóbbi, a csöcsös Twi'lek :) -
Grievustól én is többet vártam amúgy, nem jött be... -
Ayla melyik Jedi? A kissrác, vagy a bombázó, kerek kannákkal ellátott kék csajszi? :-) -
Ramza #20526 Próbálok spoiler-mentesen írni a Star Wars-ról.
Nagyjából két részre oszlott nálam a film, az első egy óra nem volt rossz, de majdnem bealudtam (ennek mondjuk fáradtság is volt az oka), és Griveous nagyon-nagyon idegesített.
Aztán kb. a felénél nagon felélénkültem, onnantól kezdve egy másodpercét sem untam, és véleményem szerint nagyon össze volt rakva minden, a várakozásaimat túl is teljesítette. Ayláért a szívem szakadt :( Nagyon megkedveltem a képregényekből, bár nyilvánvaló volt, hogy ez fog történni. (nem kell megijedni, ez nem igazán volt spoiler, kb. 3 mp-et szerepel az egész filmben...)
A vége felé azt éreztem, hogy egy kicsi visszajött a gyerekkoromból, és az első két résznél ez az érzés abszolút nem volt jellemző, pedig a második sem volt rossz szvsz (ehhez képest viszont ki kell mondani: de, az volt). -
Yoda megérezte. -
sw3
meglestem en is!!! NAGYON ZSIIIIR VOOOLT!!!
9.5/10
rohadtul sajnalom hogy ilyen sok CGI-t hasznaltak... foleg YODA nal volt nagyon ciki a latvany... -
Nyiri #20523 SW3...
SPOILER GYANU
Nekem kurvara bejott. Bar nem csodalom, mivel nekem az osszes resz tetszett.
Akinek gondja volt a korabbi reszekkel, szerintem nyugodjon bele, hogy Lucas direkt igy akarta.
Ami tetszett:
A rajfilmek alapjan kurvara kivancsi voltam a tabornokra. Nem csalodtam. A megjelenese brutalis. Totalis felelem toltott el amikor megjelent. Nem csodalkoztam, hogy annyira megalaztak, mivel Windu mester a rajzfilmben elegge megsebesitette (Kohogott is rendesen).
Yoda... Erre nincs szo. Amit az a kis zold ficko lemuvelt Sidiussal az eszmeletlen. Brutalis. Tatott szajjal neztem es meg neztem volna jopar oraig :)
R2D2 zoral...
Wukik. Bar keveset szerepeltek, de a sracok megjelenese valami elkepeszto. Brutalis dromedarok. Foleg mikor nyomtak egy kis wart, nah azrulz.
Az a kis padawan aki a szenatort megmenti a rohamosztagosok elol. A szivem szakadt meg a srac miatt. Brutalisan nyomta :'(
A tortenet kurva jo. Bar a 4-5-6ban van egy-ket helyen gond de felejtheto.
Szineszi jatek? Bazz... Leirhatatlan. Az utolso 40 percben meg a szivem is megallt annyira le voltam kotve :)
Tokeletes valasztas volt Anakin szerepere a srac. Kenobi mester meg alapbol rulzik.
A parbajok iszonyatos gyorsasaga... Nagyon durva volt...
Ami nem tetszett:
Windu es a tobbi Jedi szanalmas halala. Nemelyik eszre sem vette hogy hatbalovik, pedig tele vannak erovel nem?
Amugy a film annyira utott hogy mikor meghalt par kedves karaktar total rosszul ereztem magam, mintha egy baratot veszitettem volna el. :'(
Most is total uresseget erzek. Nincs tovabb :'( -
Jah es a Alenxander meg hozza kepest jo volt? Szeretnem tudni hogy szerinted miert! -
A Trója tényleg nagyon gyenge volt.Szeretem a látványfilmeket, még az sem zavart, hogy eltér az Iliásztól, de még így is valami hihetetlen hulladék volt a szememben. -
Eljön még a befejező trilógia is. :-D -
Nyiri #20519 Egy problemam volt a mozibol kijovet. Vege a hangulatos varakozasoknak, trailereknek vagyis vege van :( -
Nyiri #20518 SW3 - Nincsenek szavak ez a film tokeletes!!! -
Hát igen ez a gond, hogy magyarországon mint vígjátékot poénokra kihegyezve reklámozták.. kár volt..... Így mindenki ezt veszi le belőle: "Egy-két jó beszólás van benne aztán semmi más. " ehhh... NA mind1 hagyjuk nem akarok flame-t...