[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #20523 SW3...
SPOILER GYANU
Nekem kurvara bejott. Bar nem csodalom, mivel nekem az osszes resz tetszett.
Akinek gondja volt a korabbi reszekkel, szerintem nyugodjon bele, hogy Lucas direkt igy akarta.
Ami tetszett:
A rajfilmek alapjan kurvara kivancsi voltam a tabornokra. Nem csalodtam. A megjelenese brutalis. Totalis felelem toltott el amikor megjelent. Nem csodalkoztam, hogy annyira megalaztak, mivel Windu mester a rajzfilmben elegge megsebesitette (Kohogott is rendesen).
Yoda... Erre nincs szo. Amit az a kis zold ficko lemuvelt Sidiussal az eszmeletlen. Brutalis. Tatott szajjal neztem es meg neztem volna jopar oraig :)
R2D2 zoral...
Wukik. Bar keveset szerepeltek, de a sracok megjelenese valami elkepeszto. Brutalis dromedarok. Foleg mikor nyomtak egy kis wart, nah azrulz.
Az a kis padawan aki a szenatort megmenti a rohamosztagosok elol. A szivem szakadt meg a srac miatt. Brutalisan nyomta :'(
A tortenet kurva jo. Bar a 4-5-6ban van egy-ket helyen gond de felejtheto.
Szineszi jatek? Bazz... Leirhatatlan. Az utolso 40 percben meg a szivem is megallt annyira le voltam kotve :)
Tokeletes valasztas volt Anakin szerepere a srac. Kenobi mester meg alapbol rulzik.
A parbajok iszonyatos gyorsasaga... Nagyon durva volt...
Ami nem tetszett:
Windu es a tobbi Jedi szanalmas halala. Nemelyik eszre sem vette hogy hatbalovik, pedig tele vannak erovel nem?
Amugy a film annyira utott hogy mikor meghalt par kedves karaktar total rosszul ereztem magam, mintha egy baratot veszitettem volna el. :'(
Most is total uresseget erzek. Nincs tovabb :'(