106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    spoiler

Főleg mikor a láva felett bénáznak tök nevetségesen ?! Még trükkfelvételnek is gyengusz volt...
  • Sephi
    Ez a szoveg vaze :D
  • Sir Quno Jedi
    A csipogó hang azért kell, amiért a droidoknak egy fájdalmas édi sóhaj mikor kimúlnak, esetleg az üvöltözésük, hogy meneküljünk-meneküljünk, mikor befosnak egy jeditől...(A DROIDOK VAZE) Tudod a 3 éveseknek is élvezniúk kell az édibédin kipurcanó ribirobotokat, á la Bud Spencer Sherrif az égből módra ! Haha...
  • Loál János #20673
    Spoiler!!!

Nagyon nagy kár, annyira el tudtam volna képzelni egy tömegfakardozást, aminek a végkifejlete persze ugyanaz, csak nem 27 másodpercben, és nem így. Hogy kicsit ki lenne hangsúlyozva, hogy az a rohadt olyan jól vív, mint amilyen genya. :(
  • Blasta
    SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"az Öreg átszúrta őket, azt szevasz. Ez nonszensz."

mikor másodjára néztem a filmet direkt figyeltem erre, SZÁNALMAS volt. Odament, döfött egyet, a dzsedik hullottak...
  • Loál János #20671
    Igen, ez is egy gyenge pont, amiből sajnos elég sok van.

Spoiler!!!

Szvsz kár, hogy nincsenek sokkal, de SOKKAL keményebbnek bemutatva a Sith-ek.
    Grievous göthölő féldroid alakja egy foskazal, kár érte.
    A Kancellárért induló Windu mellett álló dzsedájok tán ha harcoltak volna egy kicsit, ehhez képes az Öreg átszúrta őket, azt szevasz. Ez nonszensz.
    Ellentmondások a tanítások, és a dzsedájok mutatott viselkedése között.
    A kullancsrobotok szvsz kurva jók voltak, de egész egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért kellett édibébi csipogó hangokat adni nekik, anyátokat.
    Stbiek...

/Spoiler!!!
  • Blasta
    "Nagyon sok a történés, inkább 3, 3.5 órába fért volna el a cselekmény"

1et értek.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem pl. fogalmam nem volt, hogy mennyi idő alatt játszódott le a cselekmény, de leginkább 1, max 2 napra voksolnák, holott a film elején Padme bejelenti, hogy terhes, majd a film végén megszüli az ikreket. Kizárt, hogy 7-8 hónap alatt zajlottak le az események és az is kizárt, hogy az utolsó napokban jelentette be Anakinnak, hogy várandós...
  • Rafaelo
    jó majd letötöm :D
  • Loál János #20668
    Star Wars Episode III - Revenge of the Sith

Feldolgozás alatt.
    Mindenképpen megnézem még párszor, hogy minél objektívebben pontozhassak.
    Nagyon vegyes érzelmek kavarogtam bennem a film első 2 órájában. Fáradtan érkeztem a moziba, biztos ez is közrejátszott abban, hogy képtelen voltam rendesen odafigyelni a borzasztóan gyors akcióra, ami a film nagy részét uralja.
    Iszonyú sűrű. Nagyon sok a történés, inkább 3, 3.5 órába fért volna el a cselekmény, rendesen kibontva, nem ennyire kapkodva.
    Egyelőre az van bennem, hogy az összhatás nagyon jó (az ÖSSZhatáson a hangsúly), mert

Spoiler!!!

Anakin harca Obi-Van-nal, illetve annak végkimenetele minden elképzelésemet felülmúlt. Iszonyatosan sajnáltam, rettenetesen nagy hatással volt rám, ahogy Obi-Van lekaszabolta (bár nem igazán értettem, hogy miért volt ilyen rövid a harc, és miért állt vesztésre Anakin), a hamuban visszacsúszott a forró lávába, meggyulladt a lábcsonkja, és ordított a fájdalomtól. Nálam ez a jelenetsor fordított egy akkorát a filmen, hogy elfeledtem minden problémámat az alkotás addigi részével, magam is ledöbbentem. Nem számítottam rá, hogy ennyire keményen megmutatják a dolgokat. A záró jelenetek is szenzációsak, ahogy 'összerakják' Vader Nagyurat, az első levegővétel, a Halálcsillag-kezdemény mind iszonyat király.

/Spoiler!!!

Szóval nincs pontozás, majd lesz talán, de nagyon nehéz dolog.
    Szépen nézzétek meg, főleg az ÉNE korosztályom, illetve afelett, továbbá az esetleges pisis kis nyikhaj rajongók is, htx.
  • Rafaelo
    azé 7/10 et megér vann benne egykét jó kép ben kingsley -t birom a töbi szinész 0-a volt
  • gErIbÁ
    álva tapsoltam a végén mikor végre a hugom végignézte és ki vette a lemezt a dövödöböl
  • gErIbÁ
    micimackó és a zelefánt Tutira bejön
  • CSOCSO
    suspect zero
    egesz jo kis film volt.. sajna jopar dolgot elore lehetett sejteni...
    6/10
  • Jano
    Izé, ma. Valamikor. %)
  • Jano
    Nemrég jöttem EpiIII-ról. Holnap majd írok is valamit talán.
  • SASboy
    Gépész

10/10
  • Sir Quno Jedi
    a szinkron mégkurvajóbb, le is kapcsoltam sürgősen...
  • Sephi
    Kurva jok voltak a feliratok ahoz a filmhez.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, tényleg, akkor utoljára a Dark City-t néztem meg DVD-n !
  • Sir Quno Jedi
    A jedi filozófia kidolgozásánál egyértelműen és bevallottan a buddhizmust vették alapul, nos ennek fényében vizsgáld meg az "új" Yodát...
  • Sephi
    Azert ugye figyelitek mi a tema?
  • Mike
    jah, a Jedik tök dogmatikusak, a franc sem akrna az lenni
    inkább vmi olyan, aki sehol sem áll, nincs mester, nem függ senkitől
    igaz egyedül van, de nem is szolga
  • Sir Quno Jedi
    valahogy...

Főleg, hogy a peremen "pattog", hogy egy szinten harcolhasson Palpatine-nal ! Egy jedi mégsenem lehet alacsonyabb egy Sithnél...
  • Sir Quno Jedi
    A legmostméghihetőbb mikor Yoda bezombult képeket vág, mikor a Jedik szerint minden érzelem veszélyes és meg kell tisztítanod az elmédet tőlük (igen még a szerelem is) !!! Ahogy anno a jövőben az X-Wing-et kiemeli a Dagobán, nyugodtan, lehunyt szemmel, erőlködés nélkül, érzelmek nélkül, mikor átjárja az erő, nos ott "enyhén" jobban sikerült eltalálni az egész szellemiségét ! Vagy ahogy anno a jövőben Kenobi küzd Vaderrel, szintúgy hidegen, érzelmek nélkül, szemrebbenés nélkül meghalva...

Pont az a baj Luke-kal, hogy hagyja, hogy az érzelmei vezessék, de lám, Lyukas bácsi szerint a Jedi Tanács is efféle pancserek gyülekezete volt !

Érthető voltam ?!
  • Mike
    naja, de nem a levegőben lebegve, hanem innen oda
    vallhogy ez most jobban siikerült
  • Sir Quno Jedi
    Ne őrjíts meg, az EP3-ban ugyanúgy pattogott szerteszana, de úgy, hogy még Jackie is megirigyelhette volna !
  • Mike
    szerintem az ep3-ban jo volt a harca
    hihetőnek tűnt

ep2-es pattogás már kevésbé, az inkább vicces volt
  • Nyiri
    Yoda harca azert furcsa egyeseknek, mert a 4-5-6 ban, sot meg az 1-ben is csak egy oreg zold manoszeru bolcs alakot lattunk es csak utalas volt arra, hogy mekkora harcos. De mivel ez sci-fi ezert en total elfogadtam a harcot, sot meg elveztem is hogy Yoda mekkora isten :)
  • Mike
    ez ne haragudj, de nem érv
    mindenre ezt mondjátok: csináld jobban
    mivégre?
    itt senki nem rendező, és nem is producer
    de ettől még FOGYASZTÓ
    és pontosan el tudja döönteni, mi kell neki és mi nem
  • Nyiri
    Jo de en nem frocsogom tele a forumot :)
  • Sir Quno Jedi
    Ha ezt elmondod minden 5x akkor meg nem fogom megszeretni ugy mint te :)
  • Nyiri
    Ha ezt elmondod minden 5x akkor meg nem fogjuk megutalni ugy mint te :)
  • Bandew
    Nekem mindenesetre tetszik. Főleg a muppettshow része. :-D
  • Sir Quno Jedi
    Ez a különbség, nekem nem pusztán muppettshow az SW, neki az.
  • Blasta
    Jah, ettől függetlenül tetszhet vagy sem Lucas kitalációja...
  • Blasta
    Ja ok.
  • Bandew
    Ööööö.... igen?
    Miért SZERINTED nem? Nem igazán értelek. Lucas találja ki ezeket és amit ő mond SW-al kapcsolatban, az úgy van
  • Sir Quno Jedi
    Én is EP2-3-mat írtam, arra írta ő.
  • Bandew
    Igen úgy értem az Ep2-3 előtt, válaszolva a #20634-re. :-)
  • Blasta
    "Az ok, hogy eddig nem láttuk harcolni, de hát kivel is harcolhatott volna"

miért ne láttuk volna.
    Dooku-val nyomta az EP2-ben