106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Davidus
    Sin City

Ez a story szerintem kevés egy filmhez... Ha nem lett volna ilyen király hangulata
    még 5 pontot sem adnék rá. Így viszont nem tudom mennyit adjak:P Még biztos meg fogom nézni párszor de kizárólag a hagulat meg a színészek miatt.
  • PetruZ
    Igen, kínai, francia és német "bemutatók" már voltak. :) Angol még nincs. :(
  • repro
    Unleashed kb 2 perces bemutatója már vagy egy éve megvan Danny the dog néven.
    És elvileg most volt májusban a bemutató?
  • Blasta
    LOÁL, dehogy! :-)))
  • Loál János #20753
    Akárhogy is nézem, ez 10+. :)
  • Lipi1980
    Nálam a TOP 5 (Sajnos sorrendet nem tudok felállítani):
    - Pillangó-hatás
    - Ponyvaregény
    - Mátrix trilógia
    - Schindler listája
    - Én pici szemem (ez valami nagyon beteg film) megérne egy misét! Hasonló beteges ötlet a francia Magasfeszültség is!
    - Azonosság (az eddig látott horrorfilmek közül ez volt az egyetlen, amiknek nincs elcseszve a vége)
    - Kör1-Kör2
    - A.I. (Mesterséges értelem) + Én a robot (az AI, mint technikai jelenség miatt)
    - Stephen King regények filmadaptációi (Az, A ragyogás, Halálsoron, Álomcsapda, Cujo, Tűzgyújtó, A Rózsa vére, stb.)
  • Bandew
    The Island bemutatója tényleg nagyon hangulatos volt, bár én nem nagyon szeretem Michael Bayt. A War of the Worlds bemutatója alatt lévő Gyűrűk Ura zene, meg kicsit érdekes volt. Ha már itt tartunk Spielberget sem csipázom annyira. :-D
    Az új Potter trailer tényleg nagyon jóra sikeredett, bár a film várhatóan nagyon meg lesz csonkítva.
    Fantastick Four? Ez a tipikus "majd megnézem az HBO-n ha esik az eső" film. :-D
  • CSOCSO
    nyah most nezegetem a bemutatokat..
    War of the Worlds - hat ez valami uberul tetszik... remelem ezekutan nem jon a szokasos csalodas...
    Crash - hat nemtom. erdekes lehet..de a bemutatoban levo zene nagyon tetszett
    Harry Potter Goblet of Fire - remelem ez zsir lesz.. a bemutatoja coolos!
    Fantastick Four - eleg latvanyos de soxor nemigazan jonnek be ezek a megfilmesitesek... de remelem fasza lesz
    Madagascar - arinak tunik kivancsi leszek hogy lesz-e olyan jo mint mondjuk az ice age
    Pink Panther - ez jo lesz tuti:) Jean Reno nevet meg se emlitik a filmben csak a bemutato neven van a sok nev kozott feltuntetve.. tiszta loller
    Herbie - egy ket hulyesegtol eltekintve egesz ari.. ennel csak a benne szereplo csaj tetszik jobban:)
    Unleashed - rulez de nagyon:)
    The Island - a bemutato zsir volt
    Undead - mar megint valami zombi szarsag:(((
    Chronicles of narnia - hubazz:)) Walt Disney bekemenyit:) zsir lesz remelem

• Nyiri
    Hatas sokkal jobb szo.
  • North
    Tudom mit takar a kifejezés. az effektus akkor is jobban hangzik, de ez részemről már csak szőrszálhasogatás. :)A lényeg, hogy a film nagyon ott van, műfajában az egyik kedvencem.
  • Dynamic
    Na de a "pillangó-hatás" szó egy létező fizikai kifejezés.A Káoszelmélet témakörben lehet találkozni vele.Igaz effektusnak is írják, de a "hatás" is teljesen rendben van, ebben a formában is nagyon sok helyen használják.
  • North
    Mondjuk Pillangó-effektus? Persze túlzás a nem normális kifejezés, mert tényleg ezt(hatás) jelenti, de sztem sokszor nem érdemes eltérni a külföldies formától(jelen esetben sokkal jobban hangzik), sőt sok filmnél az eredeti címét kellene meghagyni(néhol meg is teszik). Én pl. ezt feliratosan láttam, és hetekkel később teljesen szíven ütött ez a hatás szó.:)))
  • SASboy
    Mi nálad a TOP5?
  • Dynamic
    Miért, minek kellet volna fordítani, ha pontosan az a címe?
  • North
    Tényleg nagyon jó film, de nem volt normális, aki Pillangó hatásnak fordította a címet.
  • Lipi1980
    Van otthon vagy 150 filmem, de most sikerült hozzájutnom a Butterly Effect (Pillangó hatás) című filmhez. Hát őszintén megmondva nálam bekerült a TOP 5-be!
    Annyira durva, hogy először szájtátva néztem végig. Röviden a történetről: a főszereplő (akit egyébként a jelenleg Demi Moore-ral futó Ashton Krucher alakít nem is rosszul) kiskorában orvosai szerint amzéziában szenved (néha egész események maradnak ki az emlékezetéből). Az orvosa tanácsára naplót kezd vezetni, hátha annak segítségével könnyebben vissza tud emlékezni. Felnőtt korában rájön, hogy a naplói segítségével vissza tud menni abba a múltban játszódó esebénybe, amelyről az emlékeit a naplóba leírta. És ha már visszment, hát be is avatkozik, és megváltoztatja a múltbéli esemény végeredményét. Csak mikor visszatér a jelenbe, akkor veszi észre, hogy nem ugyanabba a jelenbe jött vissza, mivel a megváltoztatott múlt hatására megváltozott a jelen is!!!!!
    Mindig próbálja helyrehozni a barátnője életét, de néha akaratán kívül még jobban elrontja. A film végére rájön, hogyan változtathatja meg úgy a múltat, hogy az neki és a csajszinak is jó legyen...
    Az Extrákban (többek között) található három alternatív befejezése a filmnek...
    Szóval szerintem nagyon jó kis film, és azoknak akiknek tetszett a híres Vissza a jövőbe trilógia, azoknak kötelező a Pillangó hatás! Igaz nem annyira vígjáték mint inkább thriller jellegű!
    Ha lehetőség lenne rá, hogy visszautazz a múltba, min változtatnál???
    Egy pár ötlet (ő velük szívesen találkoznék, ha lehetne): Einstein, Hitler, Bólyai testvérek, Leonardo Da Cinci, Jézus, stb.
    Jó agyalást!
  • North
    - Friday Night Lights -
    Alapvetően szeretem a sportfilmeket, pedig sok a silány belőlük. Mégis úgy tűnik az amerikai focisakat nem tudják elrontani. Bár a Minden héten háború(9/10) v. az Emlékezz a Titánokra(9/10) sokkal jobb, de nekem ez a film is tetszett, egyszer megéri megnézni. A vége pedig különösen jó volt, meg is lepődtem kicsit. 7/10
  • Sir Quno Jedi
    Ja, hát kb. ennyi esélyed van jól felszerelkezve az élőholtak ellen ! :DDD
  • Jano
    Ászos múvi!
  • Sir Quno Jedi
    Nézem az Ultimate Versus-t, de még nem jutottam a végére, eddig jó !
  • Sephi
    Bisztos naon izgalmas lesz!
  • Sephi
    Aze'... nah hagyuk.
  • PetruZ
    Jön a Rambo IV!
  • CSOCSO
    Alfie
    nah ez jobb volt mint amire szamitottam..
    komedias dramas..mindenesetre jobb volt mint lost in translation ami szinten komedias drama volt

6.5/10
  • CalebJoe
    Sin City

Ez a film úgy megfogott ,hogy azóta is a gépem előtt ülök a döbenettől ez valami istenfilm, utoljára a Holló meg a Ponyvaregény fogott így meg.
    Már évek óta nem csináltak ilyen jó filmet a sok szennyfilm között.
    Ajánlom mindenkinek.
  • North
    - Mennyei királyság -
    Mivel annyian dícsértétek eleve úgy álltam neki nézni, hogy egy szar filmet látok. Így viszont nem is volt olyan rossz. Az eleje unalmas volt, meg az egész sztori nem is vol kidolgozva. De a végefelé belejöttek, az ostrom páldául kifejezetten tetszett. Összességében tényleg nem volt rossz, de ebben a "műfajban" vannak sokkal jobbak is. 6/10
  • PetruZ
    Jön ám, mint a huzat, én is azt várom. :)
  • CSOCSO
    ujra meglestem a Wonderful Days-t (Anime)
    most valahogy nagyon bele eletem magame s emiatt baromira tetszett!
    8/10
  • CSOCSO
    az ong bak szerintem is fasza volt. ha jol tudom jon valami uj filmjuk
  • nonamegyerek
    Nekem mostanság az "Ong-Bak - Muai Thai Warrior" című film tetszett a legjobban. A főszereplő srác elég jól verekszik. Ami az Átok című filmet illeti egy rakat sz@r szerintem. Meg eléggé Kör szerű a műfaja, meg elég értelmetlen.
  • Alien
    Jól is tudod valóban ezt jelenti. És az angol cím megegyezik mindkét esetben (Grudge) csak a magyar forditásban a remake-nél Átkot adtak neki, ami azért is érdekes, mert már van egy (most pontosan nem tudom talán 2003-as film, szintén amerikai mint a remake) film, aminek szintén Átkot adtak címnek, csak annak így: Az átok. A remake magyar címe pedig Átok. A két Átoknak egyébként úgy tudom, hogy nincs köze egymáshoz semmilyen mértékben, csak annyi, hogy mindkettő amerikai :)

Hogy miért nem Haragot adtak neki címnek, lehet, hogy azért mert van egy ilyen magyar illetve lengyel film is. (Legalábbis a port.hu-n találtam két ilyen filmet)
  • torrente
    Egyébként a Grudge mióta jelent átkot? Miféle fordítás ez? Úgy tudtam az átok angolul CURSE.
    Azért nem ezt acímet adták a remake-nek, mert egy Átok már létezik?
  • torrente
    Igen ezt láttam! Kicsit zagyvának tűnt.
  • Blasta
    Nnnna, most elrontottad a csóró srác élményét ha a másik Grudge-ot akarná megnézni TEBUTATE!
  • Sephi
    Hirtelen Terry Pratchett jutott eszembe :D
  • motorolanokia
    http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/night_watch/large.html
  • motorolanokia
    http://www.apple.com/trailers/fox_searchlight/night_watch/large.html
  • CSOCSO
    ujra meglestem a Hostage-t.. szerintem meg mindig jo kis film es elkepeszto hogy a Mars nevu gyerek mennyire rohadtul hasonlit a hollora (brandon lee)
    legalabbis a filmben a hosszu haja miatt a kisirt voros szemei ( nem sirta ki csak ugy nez ki) es a fekete ruhaja miatt az egesz csaladomnak a hollo jutott rola eszukbe
  • Jano
    Jajo. ¦D
  • CSOCSO
    a ju on-t valahogy nem tudtam vegiglesni.. nem igazan kotott le.. az amcsi grudgeon meg elaludtam