106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Nem poén, mert ez a kiváló film tudtommal még Európában sem volt bemutatva moziban... A #20952-ben meg a kritikámra utaltam azzal, hogy "régen volt", nem arra, hogy Csocsonak, mint újszülöttnek, minden vicc új... Ami nem megy, nem kellene erőltetni, hm?
  • Sephi
    Ehh... utobbi hetekben mar nem igazan lehet poenkodni mert senki sem fogja fel... :DDD
  • PetruZ
    Mi van?!
  • PetruZ
    Egyébként még:

Constantine (2005)
    A képregényt - futó belepillantáson túl - nem ismerem, tehát számomra tök irreleváns az, hogy milyen az eredeti, csak a filmet tudom értékelni...
    ...Ami, hát olyan... nemistudommitmondjak. Egyrészt az előzetes hype és az olvasott kritikák után többet vártam. Nem volt rossz, de nem is az a kiemelkedő mérföldkő. Látványilag - és rendezésben - tetszett, hogy nem mentek rá a túlzott képi varázsra, minden trükknek megvolt a helye és kiegészítette a jeleneteket, nem nyomta el azokat. Pl. az egyébként fantasztikus üvegtábla betörés szilánkjainak effektjei nem nyomták el "Lu" karakterét (pedig még arra is ügyeltek, hogy a kis darabkák lefordulnak, elpattannak róla). A Pokolról sincs túl sok jelenet, de ami van, az okés. A sztorival sincs sok gáz (misztikus, de mindenki által jól emészthető és unalomig ismert elemekből építkezik), egyedül a történetvezetést tartottam kicsit rohanósnak. A vége viszont jó volt, ahogy Constantine kitolt az ördöggel. :) A női főszereplő (Rachel Weisz) is jó választás volt (ő egyébként is jó választás akárkinek, pedig nem egy elsőre igazán feltűnő bombaszépség :) ); szerencsére nem mentek rá a nyáladzásra sem, és így volt jó a vége, ahogy alakult.
    Mindezek ellenére / mellett az értékelésem: 6 / 10. Átlag, nézhető, semmi több.
  • Sephi
    Kerlek fogd vissza magad. Oda ahol Csocso el nagyon keson erkeznek a filmek igy meg kell erteni hogy neki ez meg uj.
  • PetruZ
    Csak emlékeztetőül a véleményem róla: #15488. Jó régen volt már. :)
  • CSOCSO
    Secondhand Lion

nah ez egy csodalatos film volt. nekem nagyon nagyon tetszett!
    kisse hasonlit a Big Fishre a sztorizgatasban azert annal kicsit gyengebb de legalabb nemcsak a sztorizgatasrol szol.. szal szerintem rulah a film!!!

9/10!!!

amugy a film 2003 as es a szineszek is faszanyosak..
  • CSOCSO
    hat pont most kell szarakodni a feliratok.hu nak.. nincs aki tud gyorsan adni egy mirror cimet?
  • phalanx
    ez is egy jó nyitás(?!)volt
  • fifi
    Amerikai psycho APÁM/!/ egyik kedvenc filmje...
  • winnie
    nagyon eredeti film. ugyanaz írta ugye, mint az amerikai psyho-t - ha másért nem, akkor ezért érdemes megnézni
  • Sephi
    Szerintem is naon utos muvi!
  • Blasta
    Bezonyám
  • Nyiri
    Ellenseg a kapuknal... Meg mindig kurva jo film. Annakidejen moziban neztem, most az itthoni mozin. Nagyon jo kis film. Ed Harris alap :)
  • Bandew
    Én láttam, de nekem nem tetszett.
  • Gorvik #20942
    ideje tovább lépni...

Látta valaki A vonzás szabályait?
  • tomsolo
    szia!

megvédjelek köcsög?
  • Gorvik #20940
    Ott a pont
  • Bandew
    NEm arról van szó, hogy kire mondtad értsd már meg! Hanem hogy idejössz és egy ilyen kommenttel nyitsz!
  • Blasta
    Jóvan, nyugimá, béke van.
  • phalanx
    direkt nem irtam nevet hogy kire gondolok, de ha te magadra vetted.... biztos megvolt rá az okod
  • Bandew
    :DDD
  • Gorvik #20935
    oké oké bocs ha megsértettelek, csak hirtelen ez tört ki belőlem a kommented után
  • Gorvik #20934
    Hogy milyen ostoba, tahó paraszt vagy, tudod-e?
  • Jano
    Pedig legalább taníthatnál "minket", hogy hogy kell faszául Rézbandiskodni. :C
  • phalanx
    oké oké bocs ha megsérettem valakit, csak hirtelen ez tört ki belőlem bizonyos kommentek elolvasás utan
  • Mike
    nem inkább beszólok?
  • Sephi
    Mi kerunk elnezest!
  • phalanx
    pff ki montda h mostantól ide akarok irogatni??? csak volt szabad 10 percem és gondoltam benézek... (de sajnos csalódtam)
  • Mike
    bejössz ide, ezzel indítasz, sok jóra innentől kezdve itt ne nagyon számíts :(
  • Blasta
    Kurva nagy korlátozottságra utal egy ilyen belépő egy topikba...
    Ha nem vágod miért, akkor MÉGNAGYOBB f@sz vagy...

Na szia!
  • phalanx
    mellesleg akinek nem inge ne vegye magára
  • phalanx
    miért is?
  • Bandew
    És most te is milyen korlátolt f@sz lettél ezzel a hozzászólással.
  • phalanx
    mennyi korlátolt fasz jár ide... hihetetlen (tisztelet a kivételnek)
    bocsi, csak végigolvastam az uccsó 100 hozzászólást és kb erre jutottam
  • winnie
    Ez ismét egy sorozat, de még nem fejeződött be, "csupán" az első 25 részét néztem meg.

ennyiből állt az első évad. a sorozatok többsége szeptemberben indul és májusban ér véget (általában 22 rész van egy évben.

a "vége" is olyan izéééé.

vagyis cliffhanger - az utolsó részek, a nyári szünet előtt, mindig ilyen kérdésnyitvahagyósak, hogy az ember visszatérjen a folytatásra is.

Izgis cucc ez is mint a 24, nekem nagyon bejött. Várom a folytatást, csak a fene tudja mikor adják le azokat.

majd szeptembertől lesz az újabb 22 rész.

addig tölts más sorozatot:) az újak között a lost mellett a desperate housewives-t ajánlom, magasan az volt a legjobb.
  • Gorvik #20921
    A vonzás szabályai -The rules of attraction

Ajánlom mindekinek, Roger Avari rendezte.

"A szereplők egyesével és együtt próbálnak kiutat találni a drog, az alkohol és a szex által átitatott campus partik - úgymint a Világ Vége Parti, a Dögös Dugós Parti és a Szombat Esti Parti Előtti Parti - végtelen köréből. De az emberi természet meghatározza, hogy az igazán tökéletlen világban mindig a vonzás szabályai érvényesülnek - és a koedukált kollégium lakói között az első szabály, hogy nincs szabály."
  • Mike
    legalább neked tetszett :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah és nagyot alakít, pedig sosenem bírtam, de itt bejött amit művelt, sőt a zenéje is !
  • Mike
    aha! akkor HTX!