106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem poén, mert ez a kiváló film tudtommal még Európában sem volt bemutatva moziban... A #20952-ben meg a kritikámra utaltam azzal, hogy "régen volt", nem arra, hogy Csocsonak, mint újszülöttnek, minden vicc új... Ami nem megy, nem kellene erőltetni, hm?
-
Ehh... utobbi hetekben mar nem igazan lehet poenkodni mert senki sem fogja fel... :DDD -
Mi van?!
-
Egyébként még:
Constantine (2005)
A képregényt - futó belepillantáson túl - nem ismerem, tehát számomra tök irreleváns az, hogy milyen az eredeti, csak a filmet tudom értékelni...
...Ami, hát olyan... nemistudommitmondjak. Egyrészt az előzetes hype és az olvasott kritikák után többet vártam. Nem volt rossz, de nem is az a kiemelkedő mérföldkő. Látványilag - és rendezésben - tetszett, hogy nem mentek rá a túlzott képi varázsra, minden trükknek megvolt a helye és kiegészítette a jeleneteket, nem nyomta el azokat. Pl. az egyébként fantasztikus üvegtábla betörés szilánkjainak effektjei nem nyomták el "Lu" karakterét (pedig még arra is ügyeltek, hogy a kis darabkák lefordulnak, elpattannak róla). A Pokolról sincs túl sok jelenet, de ami van, az okés. A sztorival sincs sok gáz (misztikus, de mindenki által jól emészthető és unalomig ismert elemekből építkezik), egyedül a történetvezetést tartottam kicsit rohanósnak. A vége viszont jó volt, ahogy Constantine kitolt az ördöggel. :) A női főszereplő (Rachel Weisz) is jó választás volt (ő egyébként is jó választás akárkinek, pedig nem egy elsőre igazán feltűnő bombaszépség :) ); szerencsére nem mentek rá a nyáladzásra sem, és így volt jó a vége, ahogy alakult.
Mindezek ellenére / mellett az értékelésem: 6 / 10. Átlag, nézhető, semmi több.
-
Kerlek fogd vissza magad. Oda ahol Csocso el nagyon keson erkeznek a filmek igy meg kell erteni hogy neki ez meg uj. -
Csak emlékeztetőül a véleményem róla: #15488. Jó régen volt már. :)
-
Secondhand Lion
nah ez egy csodalatos film volt. nekem nagyon nagyon tetszett!
kisse hasonlit a Big Fishre a sztorizgatasban azert annal kicsit gyengebb de legalabb nemcsak a sztorizgatasrol szol.. szal szerintem rulah a film!!!
9/10!!!
amugy a film 2003 as es a szineszek is faszanyosak.. -
hat pont most kell szarakodni a feliratok.hu nak.. nincs aki tud gyorsan adni egy mirror cimet? -
ez is egy jó nyitás(?!)volt 
-
Amerikai psycho APÁM/!/ egyik kedvenc filmje...
-
winnie #20947 nagyon eredeti film. ugyanaz írta ugye, mint az amerikai psyho-t - ha másért nem, akkor ezért érdemes megnézni -
Szerintem is naon utos muvi! -
Bezonyám -
Nyiri #20944 Ellenseg a kapuknal... Meg mindig kurva jo film. Annakidejen moziban neztem, most az itthoni mozin. Nagyon jo kis film. Ed Harris alap :) -
Én láttam, de nekem nem tetszett. -
ideje tovább lépni...
Látta valaki A vonzás szabályait?
#20921 -
szia!
megvédjelek köcsög? -
Ott a pont -
NEm arról van szó, hogy kire mondtad értsd már meg! Hanem hogy idejössz és egy ilyen kommenttel nyitsz! -
Jóvan, nyugimá, béke van. -
direkt nem irtam nevet hogy kire gondolok, de ha te magadra vetted.... biztos megvolt rá az okod
-
:DDD -
oké oké bocs ha megsértettelek, csak hirtelen ez tört ki belőlem a kommented után -
Hogy milyen ostoba, tahó paraszt vagy, tudod-e? -
Pedig legalább taníthatnál "minket", hogy hogy kell faszául Rézbandiskodni. :C -
oké oké bocs ha megsérettem valakit, csak hirtelen ez tört ki belőlem bizonyos kommentek elolvasás utan
-
nem inkább beszólok? -
Mi kerunk elnezest! -
pff ki montda h mostantól ide akarok irogatni??? csak volt szabad 10 percem és gondoltam benézek... (de sajnos csalódtam) -
bejössz ide, ezzel indítasz, sok jóra innentől kezdve itt ne nagyon számíts :( -
Kurva nagy korlátozottságra utal egy ilyen belépő egy topikba...
Ha nem vágod miért, akkor MÉGNAGYOBB f@sz vagy...
Na szia! -
mellesleg akinek nem inge ne vegye magára
-
miért is?
-
És most te is milyen korlátolt f@sz lettél ezzel a hozzászólással. -
mennyi korlátolt fasz jár ide... hihetetlen (tisztelet a kivételnek)
bocsi, csak végigolvastam az uccsó 100 hozzászólást és kb erre jutottam -
winnie #20922 Ez ismét egy sorozat, de még nem fejeződött be, "csupán" az első 25 részét néztem meg.
ennyiből állt az első évad. a sorozatok többsége szeptemberben indul és májusban ér véget (általában 22 rész van egy évben.
a "vége" is olyan izéééé.
vagyis cliffhanger - az utolsó részek, a nyári szünet előtt, mindig ilyen kérdésnyitvahagyósak, hogy az ember visszatérjen a folytatásra is.
Izgis cucc ez is mint a 24, nekem nagyon bejött. Várom a folytatást, csak a fene tudja mikor adják le azokat.
majd szeptembertől lesz az újabb 22 rész.
addig tölts más sorozatot:) az újak között a lost mellett a desperate housewives-t ajánlom, magasan az volt a legjobb. -
A vonzás szabályai -The rules of attraction
Ajánlom mindekinek, Roger Avari rendezte.
"A szereplők egyesével és együtt próbálnak kiutat találni a drog, az alkohol és a szex által átitatott campus partik - úgymint a Világ Vége Parti, a Dögös Dugós Parti és a Szombat Esti Parti Előtti Parti - végtelen köréből. De az emberi természet meghatározza, hogy az igazán tökéletlen világban mindig a vonzás szabályai érvényesülnek - és a koedukált kollégium lakói között az első szabály, hogy nincs szabály."
-
legalább neked tetszett :) -
Jah és nagyot alakít, pedig sosenem bírtam, de itt bejött amit művelt, sőt a zenéje is ! -
aha! akkor HTX!