1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Egyébként még:

Constantine (2005)
    A képregényt - futó belepillantáson túl - nem ismerem, tehát számomra tök irreleváns az, hogy milyen az eredeti, csak a filmet tudom értékelni...
    ...Ami, hát olyan... nemistudommitmondjak. Egyrészt az előzetes hype és az olvasott kritikák után többet vártam. Nem volt rossz, de nem is az a kiemelkedő mérföldkő. Látványilag - és rendezésben - tetszett, hogy nem mentek rá a túlzott képi varázsra, minden trükknek megvolt a helye és kiegészítette a jeleneteket, nem nyomta el azokat. Pl. az egyébként fantasztikus üvegtábla betörés szilánkjainak effektjei nem nyomták el "Lu" karakterét (pedig még arra is ügyeltek, hogy a kis darabkák lefordulnak, elpattannak róla). A Pokolról sincs túl sok jelenet, de ami van, az okés. A sztorival sincs sok gáz (misztikus, de mindenki által jól emészthető és unalomig ismert elemekből építkezik), egyedül a történetvezetést tartottam kicsit rohanósnak. A vége viszont jó volt, ahogy Constantine kitolt az ördöggel. :) A női főszereplő (Rachel Weisz) is jó választás volt (ő egyébként is jó választás akárkinek, pedig nem egy elsőre igazán feltűnő bombaszépség :) ); szerencsére nem mentek rá a nyáladzásra sem, és így volt jó a vége, ahogy alakult.
    Mindezek ellenére / mellett az értékelésem: 6 / 10. Átlag, nézhető, semmi több.