106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Nem vagyok Anti-fan, nem is ismerek semmilyen Antit. -.-
  • Sephi
    Ahh man megint egy anti-fan.
  • Jano
    Napoleon Dynamite

Csalódás. A bemutató alapján jó filmre számítottam, ehhez képest rettenet lapos, és gyenge, bénán előadva a bénaságot. A figurák pedig alapvetően nem voltak rosszak, de annyira üres volt az egész, hogy még értük sem kár.
    Összességében tényleg nem olyan, mint egy hollywoodi kommersz komédia. Még azoknál is lejjebb van 1 szinttel...
    3 pont azért, mert 2x mosolyogtam.
  • Sephi
    Szvsz a mostani "remekmuvekhez" kepest nagyon is jo volt.
  • Roll
    Hostage (Túszdráma 2005)

Bruce Willis új filmje. Hát jobbra számítottam, 1x nézhető megmentős film.
    Nem valami hú de izgalmas movie.

3,5/10
  • mrzed001
    Mi más :))
  • sweech
    "Volt már egy Nicolas Cage-es Indiana Jones utánzat, nos, ez az újabb".....A nemzet aranya?
  • mrzed001
    The Librarian: Quest For The Spear:
    fsz: Carter doki (Noah Wyle) és a Dűnéből Paul Attreides (Kyle MacLachlan)
    http://www.imdb.com/title/tt0412915/
    Bár csak 5,7 pontot adtak neki, nekem teccett. A 7-et szerintem üti.
    Volt már egy Nicolas Cage-es Indiana Jones utánzat, nos, ez az újabb. És ez valahogy nekem mindkettő bejött.
    Az ipse persze megint az ügyetlen, a csajszi meg az erős, de hát megszokhattuk, hogy USA-ban lassan minden kifordul :))
    Viszont itt az ipse legalább okosabb volt, mint a csaj
    És mi mást keresnének, mint a híres Jézust átszúró lándzsa darabjait, melyet a sors lándzsájaként (Spear of Destiny) is emlegetnek
    Szóval jó kis film
  • Sephi
    Sok szerencset es egyben oszinte reszvetem!
  • fifi
    na akkor én most megyek és megházasodom...

csá all!

:D
  • Sephi
    Battlestar Galactica -

Ez a 3 oras film volt. Valahogy nagyon megfog a vilag amiben jaccodik es erdekesek nagyon a szereplok. Matol fogok neki a 13 sorozatnak es remele nem fogok csalodni.
  • Bandew
    Tökéletes befejezés volt. :-)
  • Sephi
    Teccet a credits? :D
  • Bandew
    SIN CITY

Már rég láttam a fimet, tegnap néztem meg másodszor, csak eddig nem tudtam hány pontot adjak neki. Az igazság az, hogy eddig nem adtam 10 pontot semmire, de sok gondolkodás után beláttam, hogy ebben a filmben egyszerűen nincs olyan, ami ne tetszene. :-)
    Mindig találok valamit, ami miatt 9-et adok egy filmre, de most nem találtam.
    Így hát:

10/10
  • Sephi
    :DDD
  • CSOCSO
    Diszkopatkanyok

leg LOLABB film ami csak letezik:) 10/10!!!!!!!!!! bejbi dont hort meeeee dont hort miiii no mooooooooooooooooooor:))))))))
  • CSOCSO
    AT AT AT AT!!!!:)))))))))))))
  • Iori
    Natalie Portman még milyen volt tyűűűűű
  • fifi
  • STREEX
    Kung fu hustle...Kurva nagy ez a film.
  • Iori
    akkor nézd meg az ichi the killer
  • Nyiri
    Tim Burton film :)
  • Sephi
    LOL! :D

En ezt meg nem lattam! :DDDDDDDDDDD
    Ez kurva jo :DDDDDDDDD
  • Nyiri
    Tamad a Mars az RTL-n. Vegre egy normalis film ! :D
  • killer135
    amugy aki tényleg ojat tesz egy kislánnyal mint a faszi a filmben akkor tényleg megérdemli hogy letépjék neki..... :)
  • killer135
    Az ehhez képest semmi az számora annyit tesz hogy szerintem a killbill nemvolt ennyire brutál....
    amugy a film azért tetszett mert egymás után jöttek a meglepö dolgok amit az ember filmben még nem látott...legalábbis én....
  • sweech
    shaolin soccer rulez...csak szerintem abban jók a poénok
  • Sephi
    Ahol a kuss es a hagyama'! De pont ott!
  • Bandew
    Persze azért nem úgy tetszik jobban, mint killer135-nek. :-)
  • Bandew
    Nekem nagyon tetszett a Kill Bill, de sztem is sokkal jobb a Sin City.
  • Ramza
    Az ízlés és a hozzáértés hol találkozik?
  • Sephi
    "A KILL BILL ehezképest semmi...."

Na akkor te is naon ertesz a filmekhez! izlesed rulz.
  • Sil3nt
    én ennyire nem istenítem a filmet, de valakinek ha ez jön be akkor élvezkedjen rajta és ezt nem rosz értelemben írom
  • killer135
    SIN CITY
    Nagyon brutális film mindenkinek ajánlom. 18+
    A KILL BILL ehezképest semmi....
    (ebben a filmben megnézhetitek azt hogy hogyan tépik le a fa**át egy csávónak)
    Kár hogy feketefehér....szinesbe állat lehet..... :)
  • Davidus
    A pofonok földje

gyenge történet
    közepes poénok
    VILÁGBÜNTETŐ BUNYÓK!!!

Ezt a filmet(a byunyókat) még nagyon sokszor meg fogom nézni.
    Pont olyan a film mint a shaolin soccer volt. Akinek az tetszett annak ez is blablabla
  • Lipi1980
    Este megnéztem a Last Samurai-t! Egy kicsit féltem, hogy nem fog tetszeni. Hál' Istennek kellemesen csalódtam a filmben. Alapjában véve nem tetszik Tom Cuise, de ha a személyétől eltekintek, akkor nagyon jó a film. Főleg, hogy a Japán kultúra egyre jobban a szívem csücskévé kezd válni. A történet nagy vonalakban a következő:
    - Tom Cruise-t, mint amerikai századost (katona) - aki sok csatát megjárt - felkérik Japánból, hogy menjen ki hozzájuk, és segítsen az ottani japán (önékntes) katonáknek felkészülni az ottani szamuráj leküzdésében;
    - Tom elfogadja az ajánlatot, és elkezdi felkészíteni a katonákat, akik nagyon pancserok;
    - Az ottani góré úgy gondolja, hogy sürgeti őket az idő, és meg kell támadni a szamurájt, és csapatát (akik karddal és nyillal küzdenek a puskával felfegyverzett amcsiképzett japcsik ellen);
    - A támadás elég szarul sül el, és a szamurájék fogságba ejtik Tom szds.-t;
    - A fogságban Tom megismerkedik a szamuráj kultúra szépségeivel, és teljesen rebul ejti a ottani világ (akárcsak engem is);
    - Amikor a film végén elérkezik a japcsi vs. szamuráj csata második fordulója, akkor már Tom a szamurájok oldalán harcol;
    A csata végén a japcsik bevetnek valami Terminator féle forgócsövű flintát (amelyikel Swarzi a helikopiból lődözött, ja és Neo is hasonlót használt), amivel minden szamurájt lekaszabolnak;
    - A film talán legmeghatóbb jelenete, amikor a több lőtt sebből vérző szamuráj harakirijét Tom segíti véghez vinni, mert a szamurájnak annyi ereje sincs, hogy magába döfje a kardját;
    - A végén viszont érdekes fordulat gyanánt a huszonéves császár meghatódva azon, hogy egykori tanítómestere (Kazumoto szamuráj) hősies halált halt, meggondolja magát, és mégsem írja alá a titokzatos szerződést az amcsikkal, mert ő hű akar maradni a régi japán hagyományokhoz, és nem engedi japán elamerikanizálódni;

Szóval mindenkinek ajánlom (főleg aki szereti Tom-ot, mert színészi alakításból egy erős 5 alát kapna nálam).
  • Blasta
    Azé drámai volt, ahogy elpályázott a sivatagba egyedül a top gun napszemcsijében egy sportzacskóval, NEM? :-))))))

Nekem a második - harmadik tetszett legjobban!
  • CSOCSO
    Million Dollar Baby

valahogy nem erzem ugy hogy ez valami MEGABRUTAL film lenne. de megis GYONYORU es szomoru... nincs hepi end... es ez kitunik a tobbi film kozul.. 9/10!
  • Sephi
    24 - 1.2.3.4.-es evadok -

Oszinten beszelek kepes voltam megnezni mindet es valahogy az utlso eved tunt a legjobbnak mind kozul. Igaz az elso harom evadot a Kim nevezetu szerplo naon ebaxta a jelenletevel. Egyerszuen el vagyok szalva ettol a sorozattol es meg fogok most orulni amig elkezdik a 5-os evadot... es meg amig azokat levetitik mert en amig nincs meg mind a 24 resz meg nem nezem.

Tehat hajra ?Jack Bauer? es varunk vissza! (a janyod neku')
  • Sephi
    Koszonom!