106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az nekem is teccet naon naon. -
az nembaj....függetlenség napja nagyon rulez -
Ehhh. Akkor én se rohanok "kikapcsolódni" a moziba...
Amúgy a TV csatik sem egyszerűen lovagolják meg a moziműsorokat.
Nemsokára batman 5 ugye a mozikban, véletlenül pont a batman uccsó része ment ma HBO-n (kezdem azt hinni, azt vmi viccnek szánták, vmi matinénak vagy ilyesmi, szánalom), aztán ugye RTL klub-on hétvégén jön az Independence day a Világok harcát koppintva, stb... -
akos #21394 Pedig nem támasztottam nagy elvárásokat a filmmel kapcsolatban.
Agykikapcs-pörgő akció-yo látvány... Amolyan nyári, kellemes limonádé akciót vártam. Ehhez képest... Majd megevett az unalom. Annyira olcsó megoldásokkal operál. Ahh...! :( -
Uristen. -
-
akos #21391 Világok harca
Vontatott, unalmas. Kliséfilm. Gyenge. -
Kifu #21390 Ja. bocs. akkor lehet emiatt. -
Kifu #21389 A Viasaton adták már le "kurva anyázósan is", aztán valszeg rájuk szólhattak és utána már más szinkronnal ment. :( -
Nem is gyengeség. Egy jó csokit nem fogok utálni amiatt mert nem sós.
Ok neked nem tetszett, de olyannal indoklod, aminek nincs értelme, legfeljebb jobban szereted a kidolgozott történetet és ez nem a te filmed. -
winnie #21387 Az a nagy büdös igazság, hogy ahhoz, hogy max a 12-es karikát tudják kirakni, át kell hogy szinkronizálják a filmet.
az átszinkronizálás nem a karika miatt történik, hanem azért mert olcsóbb olykor, mint megvenni a szinkron jogait. -
"nem hiányosságok" hanem gyengeségek ..ízlések és pofonok... -
Roll #21385 Boogeyman
Hát ezt nem ajánlom senkinek, ritka sz.r film. Semmi értelme. Ráadásul még csak nem is rémítő.
0/10 (ilyet nem szoktam, de ez megérdemli) -
Cvd #21384 Pontosítanék: A Cast Away 2000-ben készült, vagyis nem kaphatott előtte évben Oscart a Forrest Gump-ért, ami 94-es film. Az sem áll meg hogy azért nem kaphat valaki Oscart mert előtte egy évvel is kapott, hisz éppen ő a példa erre, éppen a Forrest Gumppal, amivel ráduplázott az egy évvel előtte kapott első Oscarjára a Philadelphiáért. -
winnie #21383 rengeteg rokon elem volt. a mesemondás szerintem csak sokadlagos dolog:) -
Történetileg gyenge? Igen, de kit érdekel? Nem is arra mentek rá. Nem az az alappillére. Én is 10 pontot adtam rá, pedig eddig még semmire nem adtam. Azért mert úgy ahogy volt, jó volt, nem volt vele semmi bajom és nagyon élvezetes volt.
Volt olyan aki abba kötött bele, hogy Marv nem tud meghalni, meg hogy leugranak a tetőről...
Te jó ég!
Ezek nem hiányosságok! -
Lipi1980 #21381 Az a nagy büdös igazság, hogy ahhoz, hogy max a 12-es karikát tudják kirakni, át kell hogy szinkronizálják a filmet. Én még emlékszem, hogy az Axel Foely b.hills-i zsaru sorozatot amikor elsőként került ki a mozi után a tv csatornákra, akkor még nem volt átszinkronizálva, és akkor még voltak benne kemény niggeres beszólások! Hatalmas fickó ez az Eddie Murphy!
Mindig is a felíratos filmeknek voltam híve, mert a szinkronnal (legyen akármennyire is hű az eredeti szöveghez) nagyon elbasszák a film egészét. Ehhez kapcsolódóan mostanában volt az egyik kereskedelmi csatornán Tom Hanks-el a Számkivetett (Cast Away). Na az tiipkus az a film, amelyiket kár volt leszinkronizálni, mert a szerencsétlen szinkronszínész akármennyire is erőlködik nem tudja visszaadni egy Oscar díjas színész tehettségét. Ami az Oscart illeti Tom Hanks csak ezért nem kapott Oscart, mert előtte évben kapott a Forrest Gump-ért. PEDIG MEGÉRDEMELTE VOLNA! Hatalmas film, hatalmasa alakítás!!!! -
haaaat KISSE hasonlit ra a "mesemondas" miatt... de ez kb olyan mintha ket akciofilmben egy kislanyt rabolnak el.. hurra.. azert meg nem ugyan az a ket film..szal szerintem mindket film nagyon zsiiir!!! talan a nagyhal kicsit szebb -
winnie #21379 egy az egyben a tim burton-s nagy hal, de szerintem nagyon jó. -
szvsz sokkal tobbet erdemel de 'pisztos' nem voltal jo formaban:) -
en is igy vagyok vele.. csalodas volt a film de nagyon:( szinte semmi nem tetszett a filmbol -
nemtom mér kell átszinkronizálni valamit ha az jól sikerült...amikor szinkronizálták a Hairt azt is jól elcseszték.... -
Roll #21375 Leharcolt oroszlánok (Secondhand Lions)
Egész jó kis film, szerintem érdemes megnézni. Michael Caine és Robert Duvall a két nagybácsi a filmben. Az unokaöccs pedig a 6. érzék gyerek sztárja Haley Joel Osment.
6/10 -
Nyiri #21374 TV2 Megint 48 ora - At van szinkronizalva. Kurva szar... Nem is ertem mit erolkodnek. -
nekem meg a LOST mellett...
milyen jó, hogy pénteken repülővel megyünk nászútra... :DDDD -
Na nekem semmire sincs időm a StarGate marathon mellett... -
The Thing [A dolog/ Az izé]
Hát nem számítottam ilyen véres horrora. Jó volt, még akkor is ha ilyen "régi". Kurt Russel is jó volt benne, Enrico Morricone zenéjével teljesedett be a teljes látvány/hangulat. Jó volt, de felejthető.
5/10 -
Geroka16 #21370 kösz
-
ha lehet ilyeneket is:
Dead and breakfast -
Ramza #21368 Brain Dead, Bad Taste, Shaun of the dead -
Dodgeball -
Geroka16 #21366 hi!mondjatok már lécci egy pár jó vígjátékot!kösz -
Oszinten? 
Egy nagy kaos volt es meg veletlenul sem adta vissza a Batman fiilinget. A madarijszto egy nagy hulyeseg volt es maga ez az egesz story Gotham kiirtasaval... furi.
Arrol meg ne i9s beszejek hogy a fene sem kepzeli el Gotham City-t ennyire modernek. Tim Burton volt a nyero a ket elso Batman filmel aztana a hamradik is teccet de a negye ses az otos mehet a kukaba. -
szoval Sephikem? -
Hát, mint adaptáció, elég szabadon értelmezte az eredeti történetet (ha nem húzzák rá a Punisher logót, a film egyetlen másodpercéből sem derülne ki, hogy arról van szó...), a főszereplő minden volt, csak - számomra - hiteltelen Frank Castle (vagyis kifejezetten lepukkant figura, nem egy izomállat...), satöbbi. A Dolph Lundgren-es szvsz messze jobb volt - ami azért nagy szó. :)
-
=)) -
mi volt vele a gond? -
-
The punisher -
Sőt Sin City 3 is:)